Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
φερε λιγο και απο δω....πρεπει να κωλολεει...τσαι με βοτανα.
φερε λιγο και απο δω....πρεπει να κωλολεει...τσαι με βοτανα.
γαμαει ειναι οργανικο γιογκι ριλαξ.φερε λιγο και απο δω....πρεπει να κωλολεει...
Μην σε πειραξει ομως. Δεν ειναι για ολους.φερε λιγο και απο δω....πρεπει να κωλολεει...
μαλακα μου τι πινεις; αληθεια τωρα...δηλαδη καπου οπα...
αχαχαχα...για αστειο το παιρνωΜην σε πειραξει ομως. Δεν ειναι για ολους.
κοιτα μην βγει ο μπανανας σε εκτακτη εκπομπη.
Κοντα ειναικοιτα μην βγει ο μπανανας σε εκτακτη εκπομπη.
τεταρτη τι θα κανουμε με τις κουλες?Κοντα ειναι
Θα δείξει πολλές αλλαγές παντωςτεταρτη τι θα κανουμε με τις κουλες?
Ωραιο επιπεδο! Επιστημονας εισαι ρε?Θαμώνας του kinky opera και εσύ μωρή γαμιόλα![]()
Εντάξει μαν συγνώμηΩραιο επιπεδο! Επιστημονας εισαι ρε?
Μπα δεν πηγαινα. Για καμια χασαποταβερνα ειμαι εγω , το πολυ δλδ, αντε κ νανα διωρο βιζιτα.
Δεν μπορω να βλεπω πολλες ξεβρακωτες μαζεμενες.... Καπως μου ερχεται. Το αποφευγω!!![]()
Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ΛΙΓΑ ΡΟΎΧΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΆΠΑ ΜΑΣ αλλά αυτό ήταν ΕΠΙΛΟΓΉ του ΣΤΡΑΤΗΓΟΎ.Ο παππούς " άδειασε " ον Καρμο στη συντευξη και είπε πως βγήκε γιατί δεν ήταν καλός τα εξήγησε ωραία.
Ο Παλμα οπως και καθε Παλμα είναι ως επιλογή κακή επιλογή για τον Ολυμπιακο-δεν είναι Άρης η Πανιωνιος (κι ας βγει ο παίκτης λίρα 100) Και φυσικά γελάει ο κόσμος πως η εναλλακτική του Άντονι ήταν αυτός.
Ο παίκτης είναι σε καλή ηλικία και δεν θα ξεχάσει τα στημένα ή τις μεταβίβασεις.Αυτα θα τα φέρει πρέπει όμως να κάνει και τη διαφορά. Δυστυχως πχ αν το τρώγαμε σήμερα θα ήταν μοιραίος παικτης. Η διάρκεια της χρονιάς θα δείξει τι ταμείο θα κάνει (και αυτος)
Είναι νωρίς ο παππούς φαίνεται να τον εμπιστεύεται έτσι κι αλλιώς κάτι Σταμενιτς και σία προφανώς είναι ανύπαρκτοι.
Μακάρι να πιάσει και αυτος γιατί οι επιλογές είναι λίγες τελικα
Θα γαμησει αύριο κάτι χανουμισεςΓια τον ΠάλμαΣ
Κάποιο Νέο ;
![]()
θελεις να μαθεις για τον παλμας??....Για τον ΠάλμαΣ
Κάποιο Νέο ;
![]()