Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 41.170
- Πόντοι
- 10.411
Το ξέρωΜε τον διοικηση τα έχει, οχι με τον Ολυμπιακό.
Το ξέρωΜε τον διοικηση τα έχει, οχι με τον Ολυμπιακό.
Και ο Μαρινακης νομιζε οτι εχει τον Εσιεν και ηθελε 25αρια. Πηρε τ'αρχιδια μου και ισιωσε.καποια στιγμη εχασε το μυαλο του, επειδη νομιζε οτι θα τον παρει η ρεαλ μαδριτης...εφαγε πακετο στελνοντας τον να προπονειται με την Κ19 γιατι με τον ολυμπιακο δεν παιζει κανεις....
δεν εφυγε ως φιλος, αλλα ξαναεγινε φιλος....για την χθεσινή του κινηση, αλλα και για την περσυνή του :
![]()
Το ξεχωριστό δώρο του Μαντί Καμαρά στους πρωταθλητές Ευρώπης της Κ19 του Ολυμπιακού
Ένα ξεχωριστό δώρο έκανε στους παίκτες της Κ19 του Ολυμπιακού που κατέκτησαν το Youth Champions League ο Μαντί Καμαρά.www.gazzetta.gr
Δεν θες τέτοιο παίχτη, τον Θωμά έχασες. Αντίστοιχοι παίχτες (σε χαρακτηριστικά όχι ποιότητα)είναι ο Patrick Beverley (Δύσκολα) και ο Κατσιβελης (Έρχεται κολυμπώντας)τελικα θα παρουμε σειμπεν λι η αρχιδια?
αμ δεμ γυρισει αμεσα ο εβανς θελεις καποιον ΚΑΙ να σκοραρει,αλλα βασικα θες playmaker με οτι χαρακτηριστικα και να εχει οπως και εναν δευτερο σεντερ αν δεν τα κανεις αυτα χαιρετα ολους τους στοχους.Δεν θες τέτοιο παίχτη, τον Θωμά έχασες. Αντίστοιχοι παίχτες (σε χαρακτηριστικά όχι ποιότητα)είναι ο Patrick Beverley (Δύσκολα) και ο Κατσιβελης (Έρχεται κολυμπώντας)
Βασικά περισσότερο center θες παρά αντί-θωμααμ δεμ γυρισει αμεσα ο εβανς θελεις καποιον ΚΑΙ να σκοραρει,αλλα βασικα θες playmaker με οτι χαρακτηριστικα και να εχει οπως και εναν δευτερο σεντερ αν δεν τα κανεις αυτα χαιρετα ολους τους στοχους.
μιλου φαλ εχουν τον τραυματισμο στο τσεπακι τουςΒασικά περισσότερο center θες παρά αντί-θωμα
Και να στους φερει. Εχεις εμπιστοσυνη στον κομπλεξικο οτι θα τους βαλει να παίξουν; Φαλ και Γκος τον γαμανε ή τους γαμαει για να παιζουν.αμ δεμ γυρισει αμεσα ο εβανς θελεις καποιον ΚΑΙ να σκοραρει,αλλα βασικα θες playmaker με οτι χαρακτηριστικα και να εχει οπως και εναν δευτερο σεντερ αν δεν τα κανεις αυτα χαιρετα ολους τους στοχους.
ο βαζελος φερνει 4ο κορυφαιο σεντερ και εμεις για 20 εχουμε μενσα δεν υπαρχουν λογια.Και να στους φερει. Εχεις εμπιστοσυνη στον κομπλεξικο οτι θα τους βαλει να παίξουν; Φαλ και Γκος τον γαμανε ή τους γαμαει για να παιζουν.
Στη τρυπάνι επαιζε ρε 38 χρονωνο βαζελος φερνει 4ο κορυφαιο σεντερ και εμεις για 20 εχουμε μενσα δεν υπαρχουν λογια.
αυτο ειναι δικαιολογια?μεινε με μενσα και οταν βγαλει τραυματισμο εστω για μια βδομαδα ενας ελα να μου πεις τι θα κανεις.Στη τρυπάνι επαιζε ρε 38 χρονων
αυτο ειναι δικαιολογια?μεινε με μενσα και οταν βγαλει τραυματισμο εστω για μια βδομαδα ενας ελα να μου πεις τι θα κανεις.
για γκαρντ το ειδες το εργο ενα μηνα τωρα οπως και με σεντερ το ειδες και μεσα στην σεζον και στην αρχη της και στους τελικους περυσι.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν ενισχυθουν 2 μερες μεινανε.
Στ'αρχιδια μας τι φερνει ο βαζελος.ο βαζελος φερνει 4ο κορυφαιο σεντερ και εμεις για 20 εχουμε μενσα δεν υπαρχουν λογια.
σε νοιαζει βλεπεις φενερ-μονακο και βαζελος οτι κανουν μεταγραφες εκει που πονανε και εμεις κοιμομαστε αν δεν κανει κατι μεχρι τεταρτη αντιο ζωη μην εχεις προσδοκιες μονο τυχη να ευχεσε να εχεις.δυστυχως δεν ειμαι βαζελος να κοιμαμαι ορθιος και βλεπω που ποναμε και τα λεω οχι σαν τους τυφλοποντικες που ο κωλος τους ειναι πιτσα 12αρα.Στ'αρχιδια μας τι φερνει ο βαζελος.
Τι κανει ο μαλακας μας με νοιαζει.
Για γκαρντ τωρα. Μα τι παναγια αν ήμουνα Αγγελοπουλος θα πηγαινα στον Αρη, ποσα θες, δωσε μου τον Τολιοπουλο και κρατα τον μεχρι τελος της χρονιας και βλεπουμε το καλοκαιρι δεν μας κυνηγάει κανενας.
Θα γινει καμια μαλακια και θα τον βουτηξει ο πρεζακιας λεω εγω.
Ασε τους βαζελους. Αυτοι κάνουν δηλώσεις για back to back και μας τριβουν στα μουτρα τον Σλουκα και περιμενουν τι θα πει ο Τρακης για να το κανουν viral.σε νοιαζει βλεπεις φενερ-μονακο και βαζελος οτι κανουν μεταγραφες εκει που πονανε και εμεις κοιμομαστε αν δεν κανει κατι μεχρι τεταρτη αντιο ζωη μην εχεις προσδοκιες μονο τυχη να ευχεσε να εχεις.δυστυχως δεν ειμαι βαζελος να κοιμαμαι ορθιος και βλεπω που ποναμε και τα λεω οχι σαν τους τυφλοποντικες που ο κωλος τους ειναι πιτσα 12αρα.
μαλακα μου τι πινεις; αληθεια τωρα...δηλαδη καπου οπα...αυτο ειναι δικαιολογια?μεινε με μενσα και οταν βγαλει τραυματισμο εστω για μια βδομαδα ενας ελα να μου πεις τι θα κανεις.
για γκαρντ το ειδες το εργο ενα μηνα τωρα οπως και με σεντερ το ειδες και μεσα στην σεζον και στην αρχη της και στους τελικους περυσι.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν ενισχυθουν 2 μερες μεινανε.
τσαι με βοτανα.μαλακα μου τι πινεις; αληθεια τωρα...δηλαδη καπου οπα...