Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.777
Πόντοι
28.246
καποια στιγμη εχασε το μυαλο του, επειδη νομιζε οτι θα τον παρει η ρεαλ μαδριτης...εφαγε πακετο στελνοντας τον να προπονειται με την Κ19 γιατι με τον ολυμπιακο δεν παιζει κανεις....
δεν εφυγε ως φιλος, αλλα ξαναεγινε φιλος....για την χθεσινή του κινηση, αλλα και για την περσυνή του :
Και ο Μαρινακης νομιζε οτι εχει τον Εσιεν και ηθελε 25αρια. Πηρε τ'αρχιδια μου και ισιωσε.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
τελικα θα παρουμε σειμπεν λι η αρχιδια?

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.535
Πόντοι
2.536
τελικα θα παρουμε σειμπεν λι η αρχιδια?
Δεν θες τέτοιο παίχτη, τον Θωμά έχασες. Αντίστοιχοι παίχτες (σε χαρακτηριστικά όχι ποιότητα)είναι ο Patrick Beverley (Δύσκολα) και ο Κατσιβελης (Έρχεται κολυμπώντας)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Δεν θες τέτοιο παίχτη, τον Θωμά έχασες. Αντίστοιχοι παίχτες (σε χαρακτηριστικά όχι ποιότητα)είναι ο Patrick Beverley (Δύσκολα) και ο Κατσιβελης (Έρχεται κολυμπώντας)
αμ δεμ γυρισει αμεσα ο εβανς θελεις καποιον ΚΑΙ να σκοραρει,αλλα βασικα θες playmaker με οτι χαρακτηριστικα και να εχει οπως και εναν δευτερο σεντερ αν δεν τα κανεις αυτα χαιρετα ολους τους στοχους.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.535
Πόντοι
2.536
αμ δεμ γυρισει αμεσα ο εβανς θελεις καποιον ΚΑΙ να σκοραρει,αλλα βασικα θες playmaker με οτι χαρακτηριστικα και να εχει οπως και εναν δευτερο σεντερ αν δεν τα κανεις αυτα χαιρετα ολους τους στοχους.
Βασικά περισσότερο center θες παρά αντί-θωμα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.535
Πόντοι
2.536
Υπάρχουν Λάρυ και Dorsey ακόμα και Μήτρου Λονγκ. Ποσοτικά είμαστε κομπλέ. Στο 5 θέλουμε χθες έναν

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.777
Πόντοι
28.246
Και να στους φερει. Εχεις εμπιστοσυνη στον κομπλεξικο οτι θα τους βαλει να παίξουν; Φαλ και Γκος τον γαμανε ή τους γαμαει για να παιζουν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
49.542
Πόντοι
26.141

Τα μουνόπανα της κυβερνησης βλέπουν φαντάσματα ....
Όλοι την Παρασκευή στους δρόμους κατά του μουνόπανου από τα Χανιά που ζητάει την εξαφάνιση του Ολυμπιακού διότι είμαι το τσιράκι της γνωστής οικογένειας λεθρεμπορα ξυλολιου

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Και να στους φερει. Εχεις εμπιστοσυνη στον κομπλεξικο οτι θα τους βαλει να παίξουν; Φαλ και Γκος τον γαμανε ή τους γαμαει για να παιζουν.
ο βαζελος φερνει 4ο κορυφαιο σεντερ και εμεις για 20 εχουμε μενσα δεν υπαρχουν λογια.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Στη τρυπάνι επαιζε ρε 38 χρονων
αυτο ειναι δικαιολογια?μεινε με μενσα και οταν βγαλει τραυματισμο εστω για μια βδομαδα ενας ελα να μου πεις τι θα κανεις.
για γκαρντ το ειδες το εργο ενα μηνα τωρα οπως και με σεντερ το ειδες και μεσα στην σεζον και στην αρχη της και στους τελικους περυσι.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ αν δεν ενισχυθουν 2 μερες μεινανε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.662
Πόντοι
5.006
αυτο ειναι δικαιολογια?μεινε με μενσα και οταν βγαλει τραυματισμο εστω για μια βδομαδα ενας ελα να μου πεις τι θα κανεις.
για γκαρντ το ειδες το εργο ενα μηνα τωρα οπως και με σεντερ το ειδες και μεσα στην σεζον και στην αρχη της και στους τελικους περυσι.
:sad2:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.777
Πόντοι
28.246
ο βαζελος φερνει 4ο κορυφαιο σεντερ και εμεις για 20 εχουμε μενσα δεν υπαρχουν λογια.
Στ'αρχιδια μας τι φερνει ο βαζελος.
Τι κανει ο μαλακας μας με νοιαζει.

Για γκαρντ τωρα. Μα τι παναγια αν ήμουνα Αγγελοπουλος θα πηγαινα στον Αρη, ποσα θες, δωσε μου τον Τολιοπουλο και κρατα τον μεχρι τελος της χρονιας και βλεπουμε το καλοκαιρι δεν μας κυνηγάει κανενας.

Θα γινει καμια μαλακια και θα τον βουτηξει ο πρεζακιας λεω εγω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
Στ'αρχιδια μας τι φερνει ο βαζελος.
Τι κανει ο μαλακας μας με νοιαζει.

Για γκαρντ τωρα. Μα τι παναγια αν ήμουνα Αγγελοπουλος θα πηγαινα στον Αρη, ποσα θες, δωσε μου τον Τολιοπουλο και κρατα τον μεχρι τελος της χρονιας και βλεπουμε το καλοκαιρι δεν μας κυνηγάει κανενας.

Θα γινει καμια μαλακια και θα τον βουτηξει ο πρεζακιας λεω εγω.
σε νοιαζει βλεπεις φενερ-μονακο και βαζελος οτι κανουν μεταγραφες εκει που πονανε και εμεις κοιμομαστε αν δεν κανει κατι μεχρι τεταρτη αντιο ζωη μην εχεις προσδοκιες μονο τυχη να ευχεσε να εχεις.δυστυχως δεν ειμαι βαζελος να κοιμαμαι ορθιος και βλεπω που ποναμε και τα λεω οχι σαν τους τυφλοποντικες που ο κωλος τους ειναι πιτσα 12αρα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.777
Πόντοι
28.246
σε νοιαζει βλεπεις φενερ-μονακο και βαζελος οτι κανουν μεταγραφες εκει που πονανε και εμεις κοιμομαστε αν δεν κανει κατι μεχρι τεταρτη αντιο ζωη μην εχεις προσδοκιες μονο τυχη να ευχεσε να εχεις.δυστυχως δεν ειμαι βαζελος να κοιμαμαι ορθιος και βλεπω που ποναμε και τα λεω οχι σαν τους τυφλοποντικες που ο κωλος τους ειναι πιτσα 12αρα.
Ασε τους βαζελους. Αυτοι κάνουν δηλώσεις για back to back και μας τριβουν στα μουτρα τον Σλουκα και περιμενουν τι θα πει ο Τρακης για να το κανουν viral.

Γενικα, το θελω το ευρωπαικο αλλα δεν εχω υψηλες προσδοκιες ουτε για φετος. Μακαρι να διαψευστω.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
μαλακα μου τι πινεις; αληθεια τωρα...δηλαδη καπου οπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom