ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.872
- Πόντοι
- 5.006
Mπρατσακιαξερει κολυμπι η βουλιαζει στην πισινα οπως ο ζελας?
Mπρατσακιαξερει κολυμπι η βουλιαζει στην πισινα οπως ο ζελας?
Ειναι μπασκετικοι αυτοι.οι ζελες ποτε παιζουν βολευ?![]()
Τον τέρμα ξέχασεςΑπο τους περσινους ειναι ολοι αυτοι. Και να φανταστεις οτι η ομαδα εχει στερηθει των υπηρεσιων Μουζακιτη, Μ. Κωστούλα (προώθηση στην πρωτη ομάδα) Κ. Κωστουλα, Κουτσιδη Κουτσογουλα (20αρηδες πλεον) και Μπακούλα που δοθηκε δσνεικος στην Ριο Αβε.
Κανονικα πρεπει το καλοκαιρι να την ξηλωσει ολοκληρη, ανεξάρτητα με το τι θα πετυχουν φετος, να κρατησει οσους πει ο Βασκος για πρωτη ομαδα, αλλοι δανεικοι, και να ξεκινησει να στηνει απο την αρχη καινουρια φουρνια.
Τον Σινα εννοεις. 20αρησε και αυτος. Στην Ριο Αβε τον εστειλε και αυτον.Τον τέρμα ξέχασες
Aποικια κανονική Ρίο αβεΤον Σινα εννοεις. 20αρησε και αυτος. Στην Ριο Αβε τον εστειλε και αυτον.
Θα δουμε. Οσο υπαρχει ταλεντο και ο Βασκος, υπαρχει και ελπιδα για συνεχεια. Ασφαλως και δεν θα βγουν και ολοι.
Πες το ψεμματα,αυτος κ ο ΕσεΘωμάς χρειάζεται ξεκούραση
2 χρόνια παίζει ασταμάτητα
![]()
Εκτός αγώνα ο Τόμας Γουόκαπ με ενοχλήσεις στη μέση
Ο Τόμας Γουόκαπ δεν θα συνεχίσει στο δεύτερο μέρος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα, λόγω ενοχλήσεων στην μέση.www.sport24.gr
έλυσε το συμβόλαιο του Μπεβερλι η Χάποελ...μπορεί να τον πάρει για κάνα μήνα....γιατί αν παίζει μόνο ο Γκος θα τραυματιστεί κι αυτός!Πες το ψεμματα,αυτος κ ο Εσε
Αν το χει ακομα βολευομαστε,θελω να δω Εβανς ρε γαμωτο,ειδικα να ναι στα καλαα του ο Κινανέλυσε το συμβόλαιο του Μπεβερλι η Χάποελ...μπορεί να τον πάρει για κάνα μήνα....γιατί αν παίζει μόνο ο Γκος θα τραυματιστεί κι αυτός!
Για ευρωλιγκα να δίνει ανάσες, μια χαρά είναι ο Πατρικ, δικό μας παιδί άλλωστε...και αμυντικάρα...όπως και ο Θωμάς!
κι εγώ αλλά δεν νομίζω να παίξει ακόμα....δεν έχει μπει καν σε ομαδικές προπονήσεις (με κόντρα!!). Θα τον ξέχναγα για φέτος...Αν το χει ακομα βολευομαστε,θελω να δω Εβανς ρε γαμωτο,ειδικα να ναι στα καλαα του ο Κιναν
Εννοειται.Για Ταβαρες ηταν ψεμμα λες?κι εγώ αλλά δεν νομίζω να παίξει ακόμα....δεν έχει μπει καν σε ομαδικές προπονήσεις (με κόντρα!!). Θα τον ξέχναγα για φέτος...
Ο Πάτρικ βολεύει, είναι καλύτερος αμυντικός (+ καλύτερος επιθετικός) από τον Τόμας και δεν έχουμε άλλη επιλογή!!
Οδεύει για Ρεάλ όμως, μόλις διάβασα....
ΥΓ: αν τραυματιστεί ο Γκος (τον οποίο έχουμε ξεθεώσει) μένει η ομάδα χωρίς Pm... δεν γίνεται!
![]()
τι ακριβώς? δεν έχω διαβάσει κάτι...Εννοειται.Για Ταβαρες ηταν ψεμμα λες?
Ισως επρεπε να αλλαχτει ο Λονγκ αν κ λογικα για Ελλαδα τον κρατησε.Ταβαρες εβλεπα σε youtube κ καλα τυπου βομβα.Μαλλον παμε για αλχημειεςτι ακριβώς? δεν έχω διαβάσει κάτι...
το θέμα είναι ότι χρειαζόμαστε επειγόντως άσσο! Αν χτυπήσει ο Γκος (που παίζοντας 35 λεπτα σε κάθε παιχνίδι αυξάνει τις πιθανότητες να την πάθει) ξεμένουμε από πλέι μέικερ!
Είναι πολύ σοβαρό και απορώ πως την πατήσαμε έτσι...το καλοκαίρι λέγαμε ότι έχουμε 4 pm και τώρα έχουμε μείνει με 1!!! Τι να πω?!
μάλλον....τι να τον κάνει αφού έκανε επέκταση στον Φαλ με ετήσιες απολαβές 1,7m/χρόνο μέχρι το 2027????Ισως επρεπε να αλλαχτει ο Λονγκ αν κ λογικα για Ελλαδα τον κρατησε.Ταβαρες εβλεπα σε youtube κ καλα τυπου βομβα.Μαλλον παμε για αλχημειες