Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Μουνοπανάδες γαμημένοι ουστάσε....Δυναμό ζαγκρεμπ
Τους σιχαίνομαι.
Γαμώ τις χώρες έχουν όμως....
30 χρόνια μπροστά από εμάς....
Μουνοπανάδες γαμημένοι ουστάσε....Δυναμό ζαγκρεμπ
Nai αλλά δεν έχουν μπουζούκια κ λουλουδιυδες ....ούτε κ τίμιες κυβερνήσεις οπότε πίσω από εμάς είναιΜουνοπανάδες γαμημένοι ουστάσε....
Τους σιχαίνομαι.
Γαμώ τις χώρες έχουν όμως....
30 χρόνια μπροστά από εμάς....
Αν είχανε και καλές θάλασσες(επίσης σιχαίνεσαι το κρέας εκεί,όλο κρέας τρώνε,τίποτα άλλο) θα ήταν 100 φορές καλύτερα από εδώ....Nai αλλά δεν έχουν μπουζούκια κ λουλουδιυδες ....ούτε κ τίμιες κυβερνήσεις οπότε πίσω από εμάς είναι
Μπάνιο δεν έχω κάνει εκεί αλλά Σπλιτ Ντουμπρόβνικ πλιτβιτσκα Πούλα κ Ζάγκρεμπ είναι αρκετά οργανωμένοι πλέονΑν είχανε και καλές θάλασσες(επίσης σιχαίνεσαι το κρέας εκεί,όλο κρέας τρώνε,τίποτα άλλο) θα ήταν 100 φορές καλύτερα από εδώ....
την εχει την σπαρτακΓτπ η λίστα...
Δεν έχει Μίλγουολ,Γκρομπάρι,Βίσλα,Φερεντσβάρος μαζί με ερυθρούς,Ζενίτ και Σπαρτάκ είναι οι χειρότεροι.
Επίσης το χειρότερο ταξίδι να πάς είναι το Κατοβίτσε.
Ακόμα και Λέχ,Βίσλα,Λέγκια τις τρώνε εκεί.
δαλματικες ακτες δεν σ αρεσουν ?Αν είχανε και καλές θάλασσες(επίσης σιχαίνεσαι το κρέας εκεί,όλο κρέας τρώνε,τίποτα άλλο) θα ήταν 100 φορές καλύτερα από εδώ....
Χάλια οι θάλασσες τους.Μπάνιο δεν έχω κάνει εκεί αλλά Σπλιτ Ντουμπρόβνικ πλιτβιτσκα Πούλα κ Ζάγκρεμπ είναι αρκετά οργανωμένοι πλέον
Δυστυχώς όμως ατιτλοι στον αθλητισμό μπάσκετ κ ποδόσφαιρο σε εθνικές κ συλλόγους από τότε που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Για τις άλλες 4 είπα ότι δεν έχει.την εχει την σπαρτακ
Τρομερά ωραία είναι.δαλματικες ακτες δεν σ αρεσουν ?
εχει και ενα νησακι απεναντι πηγες?Τρομερά ωραία είναι.
Έχω κάτσει διακοπές 20 μέρες εκεί.
Απίστευτη θέα σε τοπία και κορμιά.
Η θάλασσα τους όμως πολύ μέτρια.
Ποδόσφαιρο έχουν τρομερή εθνική.Δυστυχώς όμως ατιτλοι στον αθλητισμό μπάσκετ κ ποδόσφαιρο σε εθνικές κ συλλόγους από τότε που ανεξαρτητοποιήθηκαν
Μόνο ένα έχει?εχει και ενα νησακι απεναντι πηγες?
ποιο ειναι το πιο καλο ?Μόνο ένα έχει?
Παραπάνω....
Είχα πάει στο Χβάρ που πάνε όλοι και δεν μου άρεσε,είχε πολύ κόσμο και στο Καρτσούλα κάπως έτσι λεγόταν που μου άρεσε,λιγότερο τουριστικόποιο ειναι το πιο καλο ?
το χβαρ ηξερα κι εγωΕίχα πάει στο Χβάρ που πάνε όλοι και δεν μου άρεσε,είχε πολύ κόσμο και στο Καρτσούλα κάπως έτσι λεγόταν που μου άρεσε,λιγότερο τουριστικό
Δεν είπα ότι είναι το πιο καλό,είπα όπου πήγα.ποιο ειναι το πιο καλο ?
Έχει πολλά νησάκια.το χβαρ ηξερα κι εγω
δεν εχω παει ρε γι αυτο σε ρωταω απλα εχω ακουσει ειναι καλαΈχει πολλά νησάκια.
Θες πολύ καιρό να τα γυρίσεις όλα και να κάτσεις από μια μέρα τουλάχιστον.
Πότε πήγες?
Έπαθα πλάκα με το οδικό δίκτυο,με την καθαριότητα,την φύση,τις γυναίκες....
Να πας.δεν εχω παει ρε γι αυτο σε ρωταω απλα εχω ακουσει ειναι καλα
να παρω και πορτοκαλια μαζι η εχει το αργος εκει?Να πας.
Αξίζει.
Δεν θα θες να φύγεις μετά....