Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Μαλακες ο Ισπανος Μπαμπης Τεννες κατεβαζει 11αδα με Γιαρεμτσουκ και Ντανι Γκαρθια...
Μη χαθείς μετά γαμιολαΜαλακες ο Ισπανος Μπαμπης Τεννες κατεβαζει 11αδα με Γιαρεμτσουκ και Ντανι Γκαρθια...
Καλά γαμιολα θα σε δω μετά τον αγώνα
Κλαρινο σημερα!!!
Μη χαθείς μετά γαμιολα
Κλαρινο σημερα!!!
Καλά γαμιολα θα σε δω μετά τον αγώναΜη χαθείς μετά γαμιολα
Μαλακες ο Ισπανος Μπαμπης Τεννες κατεβαζει 11αδα με Γιαρεμτσουκ και Ντανι Γκαρθια...
Ποιος σου μιλησε εσενα ρε γεροντομαλακα;Δεν μας αφήνεις στην ησυχία μας λέω εγώ καλύτερα.
Μας έχεις πρήξει τα αρχίδια.
Τραβά να τον παίξεις βρε κωλογερε πριν ψοφησεις...
Αντε γαμησου και εσύ Σολομώντα... φύτρωσε αρχιδια και πάρε θέση αλλιως μην σχολιάζεις.Μην κάνετε το νήμα χειρότερο από τον συριζα σε κατινιες παλιομουνικακαδες
Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης - Ρέτσος, Πιρόλα, Κάρμο - Ροντινέι, Έσε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Ορτέγκα - Γιάρεμτσουκ, Ελ Κααμπί.
Έλα....η θέση μου είναι μακράν ότι ο ζεμπου έκανε τρισμέγιστος μαλακια αλλά να γίνετε εκβράστηκε Κατίνα σε γράφω και εγώ φυτρωνω ότι γουστάρω και σχολιάζω ότι γουστάρω...Αντε γαμησου και εσύ Σολομώντα... φύτρωσε αρχιδια και πάρε θέση αλλιως μην σχολιάζεις.
Μην χαθουμε μετα τον αγωνα....Tα 2 φορ ειναι για να βομβαρδισουμε το γαλλικο τερμα με τις καθετες του Ντανι και τις μαγικες σεντρες του Ορτεγκα ; Εχει αρχίσει και και καίει λάδια ο παππούς ή του έχει λείψει η χώρα των Βάσκων .... αλλά δε γαμιέται στ'αρχίδια μας η Ευρώπη.
Το μονο που με εκνευριζει ειναι που δε βαζει τα πιτσιρικια μεσα. Ειμαστε που ειμαστε για τον πουτσο , εχουμε μεινει και χωρις παιχτες , αν δε παιξουν τώρα πότε θα παίξουν ; Γιατί να κατεβάσεις ένα αλλοπρόσαλλο σχήμα που δεν εχει παίξει ούτε σε προπονηση αντί να παρεις Παπακανέλλο και να πεταξεις μεσα Μουζακιτη και Κωστούλα να καβλώσει η Ευρώπη ;