Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.711
- Πόντοι
- 6.536
Ρε μην γραφεις μαλακιες αμα δεν ξερεις τι παιζεται...σε εχω για πιο εξυπνο απο το να κανεις το παπαγαλακι του SDNA και του πρεζακια.
Ρε μην γραφεις μαλακιες αμα δεν ξερεις τι παιζεται...σε εχω για πιο εξυπνο απο το να κανεις το παπαγαλακι του SDNA και του πρεζακια.
Ξερει τι παιζετσι γι αυτο σιγονταρει.Ρε μην γραφεις μαλακιες αμα δεν ξερεις τι παιζεται...σε εχω για πιο εξυπνο απο το να κανεις το παπαγαλακι του SDNA και του πρεζακια.
Τα αρχιδια μου ξερει άκου που σου λεω.Ξερει τι παιζετσι γι αυτο σιγονταρει.
Ως συνήθως...Τα αρχιδια μου ξερει άκου που σου λεω.
Αδελφέ τι έχουμε?ο αλεξ των αθλητικων...
τονοσαλατα ελαφρια αδερφε για να γινει ενας δυνατος σολωνας το βραδυ.....κατα τα αλλα το 2025 αναμετε να γινουν πραγματα μοναδικα στην παγκοσμια αθλητικη ιστοριαΑδελφέ τι έχουμε?
χαλάρα ρε συ...Τι ειχες Γιαννη, τι ειχα πάντα.
Πλήγμα με Μιλουτίνοφ: Νοκ άουτ για 4-6 εβδομάδες εκτός - Ποια ματς χάνει σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα
Νοκ άουτ για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες τίθεται ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού στον δεξιό αστράγαλο.www.sport-fm.gr
Και το σκεφτοντουσαν να στειλουν τον Πετρουσεφ στην Σερβια...χαλάρα ρε συ...
γιαυτο εχουμε αυτο το ροστερ....
Μην εκνευριζεστε, κ. συνάδελφε!Καθε χρονο 100 τραυματισμοι και οι μαλακες ακομα συνεχιζουν τα ιδια....φταιει η προπονηση του σκακιστη, φταινε οι γυμναστες, φταιει το παρκέ....τι στον πουτσο φταιει δεν εχουν βρει....
Εντωμεταξυ οι αλλοι βγαζουν 80 ματς στην χρονια μονο με τον λεσορ....
Superfoods κάνουν θαυματαΚαθε χρονο 100 τραυματισμοι και οι μαλακες ακομα συνεχιζουν τα ιδια....φταιει η προπονηση του σκακιστη, φταινε οι γυμναστες, φταιει το παρκέ....τι στον πουτσο φταιει δεν εχουν βρει....
Εντωμεταξυ οι αλλοι βγαζουν 80 ματς στην χρονια μονο με τον λεσορ....
αφου το λεει ο τρακης αφου.Τα αρχιδια μου ξερει άκου που σου λεω.
Ναι είναι και οικονομολόγος του κωλου τρομάρα τουαφου το λεει ο τρακης αφου.
και ο πρεζακιας λεει ριχνει 15 μυρια στο οακα,με ενα εκατομυριο το πατωμα και καρεκλες δεν βγαινουν τα νουμερα αλλα.
τουρμπο χ οθονες θα βαλει ο γυφτος.Ναι είναι και οικονομολόγος του κωλου τρομάρα του
Ο δικός σου που ειναιτουρμπο χ οθονες θα βαλει ο γυφτος.