Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.369
- Πόντοι
- 28.246
Αυτο παει στης Κουλας.
Τελευταία τροποποίηση:
Αυτο παει στης Κουλας.
Μάθε βρε μλκ πονηρέ τι εχει γινει που κάνεις ότι τα ξέρεις κωλομπαρα όλα.
Λοιπόν το ΣΕΦ όταν σας το έδινε η κυβέρνηση, είπατε ότι δεν το θέλετε. Τώρα θέλετε να το φτιάξει η κυβέρνηση με λεφτά του Ελληνικού λαού και να σας το δώσει έτοιμο. Είστε τζαμπατζήδες και αν δεν βάλετε λεφτά να το φτιάξετε δεν το παίρνετε.
Αφήστε την κλάψα....
Σκάσε και μάθε....Μάθε βρε μλκ πονηρέ τι εχει γινει που κάνεις ότι τα ξέρεις κωλομπαρα όλα.
Πρέπει να βάλει γρήγορα πάγο...Ελπιζω να το ξανα σκεφτούν οι Αγγελοπουλοι και ο (θεος να τον κάνει) σκακιστης για τον Πετρουσεφ. Χτες ο Μιλουτινοφ γυρισε τον αστραγαλο του. Θα υποβληθει σε εξετασεις. Ο Φαλ, δεν χρηζει συστασεων και ο Ραιτ ειναι σοφτ για σεντερ.
Βρε αντε γαμησου καραβλαχε ακους το τρακη καμένε και εσυΣκάσε και μάθε....
Αδιάβαστε....
Μην βρίζεις τύπε ο τρακης καλά τα λέειΒρε αντε γαμησου καραβλαχε ακους το τρακη καμένε και εσυ
Τραβάτε γαμηθηται παρέα με το σουραΜην βρίζεις τύπε ο τρακης καλά τα λέει
Μιλησε ο Κιμπαρης του Βοτανικου.
Λοιπόν το ΣΕΦ όταν σας το έδινε η κυβέρνηση, είπατε ότι δεν το θέλετε. Τώρα θέλετε να το φτιάξει η κυβέρνηση με λεφτά του Ελληνικού λαού και να σας το δώσει έτοιμο. Είστε τζαμπατζήδες και αν δεν βάλετε λεφτά να το φτιάξετε δεν το παίρνετε.
Αφήστε την κλάψα....
Τσάκω βλάχικο ρέψιμο σπέσιαλ...Βρε αντε γαμησου καραβλαχε ακους το τρακη καμένε και εσυ
Ρε μην γραφεις μαλακιες αμα δεν ξερεις τι παιζεται...σε εχω για πιο εξυπνο απο το να κανεις το παπαγαλακι του SDNA και του πρεζακια.
Αφήστε την κλάψα....
Ρε μην γραφεις μαλακιες αμα δεν ξερεις τι παιζεται...σε εχω για πιο εξυπνο απο το να κανεις το παπαγαλακι του SDNA και του πρεζακια.
Ξερει τι παιζετσι γι αυτο σιγονταρει.Ρε μην γραφεις μαλακιες αμα δεν ξερεις τι παιζεται...σε εχω για πιο εξυπνο απο το να κανεις το παπαγαλακι του SDNA και του πρεζακια.
Τα αρχιδια μου ξερει άκου που σου λεω.Ξερει τι παιζετσι γι αυτο σιγονταρει.
Ως συνήθως...Τα αρχιδια μου ξερει άκου που σου λεω.
Αδελφέ τι έχουμε?ο αλεξ των αθλητικων...
τονοσαλατα ελαφρια αδερφε για να γινει ενας δυνατος σολωνας το βραδυ.....κατα τα αλλα το 2025 αναμετε να γινουν πραγματα μοναδικα στην παγκοσμια αθλητικη ιστοριαΑδελφέ τι έχουμε?