Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.791
- Πόντοι
- 1.406
Μπορεί να παραδώσει στον Αλαφούζο,κ αυτός γάβρος ειναιΑντε να δουμε σε ποιον θα παραδώσει ο χοντρος τον Ολυμπιακό οταν φυγει
Μπορεί να παραδώσει στον Αλαφούζο,κ αυτός γάβρος ειναιΑντε να δουμε σε ποιον θα παραδώσει ο χοντρος τον Ολυμπιακό οταν φυγει
Σκεψου σεναριο. Φευγει ο Αλαφουζος και την δινει την ομαδα στον Ατζουν. Φευγει ο Μαρινακης και την δινει σε κανέναν Αραβα.Μπορεί να παραδώσει στον Αλαφούζο,κ αυτός γάβρος ειναι
Ευκολακι...Σκεψου σενσριο. Φευγει ο Αλαγουζος και την δινει την ομαδα στον Ατζουν. Φευγει ο Μαρινακης και την δινει σε κανέναν Αραβα.
Στον Αλλαχ και οι δυο ρε συ...
Μπορεί να παραδώσει στον Αλαφούζο,κ αυτός γάβρος ειναι
Αυτος ειναι για να πηγαινει τις καμηλες του Αραβα να κατουρησουν.Ευκολακι...
Τεράστιος σεβασμός για τον Σωκράτη Κόκκαλη γιατί γιγάντωσε τον Ολυμπιακό μας σε όλα τα αθλήματα.Εγώ δεν έκανα σύγκριση για το ποιος είναι ο καλύτερος.Εγώ απλά με αφορμή σχόλια που διαβάζω τα τελευταία χρόνια σε κάποια σάιτ αλλά και εδώ εναντίον είτε των κύριων Αγγελόπουλων είτε του κύριου Μαρινάκη είπα ότι δεν πρέπει να υπάρχει αχαριστία προς το πρόσωπο τους.Εννοείτε πως δεν πρέπει να υπάρχει αχαριστία, ούτε να ξεχνάμε τι έχουν προσφέρει και οι προηγούμενοι θρυλικοί πρόεδροι (Σωκράτης Κόκκαλης, Νίκος Γουλανδρής κ.α.).Το ίδιο ισχύει φυσικά για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στον Θρύλο.Και ο Κοκκαλης σηκωσε Ευρωπαικο στο μπασκετ, εκανε τον Ολυμπιακο να εχει και μπασκετικο κοινο, εσωσε τον Ολυμπιακό στη μπαλα σπο την πληρη καταστροφη, τον παρεδωσε κσλυτερο απο ο, τι τον ανέλαβε, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΊ, και παλι τα μπινελικια του τα ακουσε.
Ο Κοκκαλης, επισης, παρεδωσε το μπασκετ ΣΕ ΓΑΥΡΟΥΣ. Παρεδωσε και το ποδοσφαιρο σε ΓΑΥΡΟ.
Αντε να δουμε σε ποιον θα παραδώσει ο χοντρος τον Ολυμπιακό οταν φυγει
Καλησπέρα αγαπητέ φίλε.Τεράστιος σεβασμός για τον Σωκράτη Κόκκαλη γιατί γιγάντωσε τον Ολυμπιακό μας σε όλα τα αθλήματα.Εγώ δεν έκανα σύγκριση για το ποιος είναι ο καλύτερος.Εγώ απλά με αφορμή σχόλια που διαβάζω τα τελευταία χρόνια σε κάποια σάιτ αλλά και εδώ εναντίον είτε των κύριων Αγγελόπουλων είτε του κύριου Μαρινάκη είπα ότι δεν πρέπει να υπάρχει αχαριστία προς το πρόσωπο τους.Εννοείτε πως δεν πρέπει να υπάρχει αχαριστία, ούτε να ξεχνάμε τι έχουν προσφέρει και οι προηγούμενοι θρυλικοί πρόεδροι (Σωκράτης Κόκκαλης, Νίκος Γουλανδρής κ.α.).Το ίδιο ισχύει φυσικά για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στον Θρύλο.
Κατσε να δεις τι εχει να ακουσει ο μαλακας τωρα...on Instagram: "/ Αποκλειστικά πλάνα από την συνάντηση Μπαρτζώκα με Φουρνιέ! #oly #olympiacos #bartzokas #fournier #meme #ellada #redhub #basket"
1,524 likes, 7 comments - redhub.gr on September 3, 2024: "/ Αποκλειστικά πλάνα από την συνάντηση Μπαρτζώκα με Φουρνιέ! #oly #olympiacos #bartzokas #fournier #meme #ellada #redhub #basket".www.instagram.com
Αντε να δουμε σε ποιον θα παραδώσει ο χοντρος τον Ολυμπιακό οταν φυγει
Κάποια στιγμη θα φυγει. Δεν θσ ειναι για παντα προεδρος. Βεβαια... Έχει και τον γιο του τον μαλακα, να τνν δωσει εκει την ομαδα και να εχει τον ελεγχο.γιατι να φυγει?
χτυπα ξυλο ρε συ....
τύπε μη βάζεις στην ίδια πρόταση τον Κύριο Γουλανδρή μεΤεράστιος σεβασμός για τον Σωκράτη Κόκκαλη γιατί γιγάντωσε τον Ολυμπιακό μας σε όλα τα αθλήματα.Εγώ δεν έκανα σύγκριση για το ποιος είναι ο καλύτερος.Εγώ απλά με αφορμή σχόλια που διαβάζω τα τελευταία χρόνια σε κάποια σάιτ αλλά και εδώ εναντίον είτε των κύριων Αγγελόπουλων είτε του κύριου Μαρινάκη είπα ότι δεν πρέπει να υπάρχει αχαριστία προς το πρόσωπο τους.Εννοείτε πως δεν πρέπει να υπάρχει αχαριστία, ούτε να ξεχνάμε τι έχουν προσφέρει και οι προηγούμενοι θρυλικοί πρόεδροι (Σωκράτης Κόκκαλης, Νίκος Γουλανδρής κ.α.).Το ίδιο ισχύει φυσικά για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που έχουν προσφέρει στον Θρύλο.
Μπορεί να παραδώσει στον Αλαφούζο,κ αυτός γάβρος ειναι
Το ποδοσφαιρο το ειχε καταστρέψει πριν τον Κοκκαλη ο Καπετανιος. Απο αυτουνου τα νυχια εσωσε τον Ολυμπιακο ο Κοκκαλης, τυπε.τύπε μη βάζεις στην ίδια πρόταση τον Κύριο Γουλανδρή μεαυτόν που κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιροτον κόκκαλη.
ΑΝΑΓΟΥΛΑ