χωρις να ειμαι προπονητης και ειδημονας,
μια μικρη συνοψη μεχρι την ωρα που μιλαμε και με ενδεχομενο να γινει και μια τελευταια μεταγραφη.
δεκαρι δευτερο καθαρο δεν εχουμε , εξτρεμ δεν πηραμε. με τις κλωτσιες που τρωνε οι βελντε και ζελσον , αν καποιος χτυπησει δεν θα περναμε τη σεντρα.με μασουρα και καμιναδες τυπου βαζελου (βρεστε ολοι τον ιωαννιδη) και με ελ κααμπι που δεν ειναι ελ αραμπι στο να κατεβαινει να παιρνει και να σπαει την μπαλα δεξια κι αριστερα ) δεν θα μπορουμε . στο κεντρο , αν μεινει ο εσε , εχουμε ολιβειρα που "τεινει" στο δεκα , γκαρθια και σταμενιτς . αναμεσα τους περιπου ... οι γουιλιαν που βγαινει και στα πλαγια και τσικινιο που λογικα θα ειναι το δεκαρι. πολλη ποιοτητα στο κεντρο αλλά μονο ο εσε τρεχει και κοβει . στη συνεχεια , τα δυο δεξια μπακ μπορουν να ανεβοκατεβαινουν στον ασβεστη αλλά ο ροντινει μεχρι πότε θα αντεξει? υπαρχει το ενδεχομενο που δοκιμασε στα φιλικα να υπολογιζει τον κοστινια μπροστα απο τον ροντινει.ο ορτεγκα ανεβαινει αλλά πασχιζει να γυρισει. ο αποστολοπουλος δεν εχει ακουμπησει μπαλα ακομη κι ας εχουμε παιξει με τα λιμά μεχρι τωρα . οι μουζακιτης , παπακανελλος , μπακουλας θελουν αλλά δεν τους εχει χρησιμοποιησει ακομη . ο κωστουλας μου φαινεται λιγος κι ο ουκρανος προθυμος αλλά βαρυς .
μακαρι ο παππους μεντι να εχει ενα πλανο που θα μας εκπληξει και να δουμε μια ομαδα μηχανη που θα παιρνει γκολ απο τους μεσους-μεσοεπιθετικους.
προσωπικα , ειμαι λιγο μπερδεμενος . οχι απαισιοδοξος αλλά μπερδεμενος. μου φαινεται οτι φετος η ομαδα θα προσπαθησει να παιξει "αλά " μπαρτσα" . δλδ. πασα πασα πασα πασα και 5 παιχτες να φτανουν στην μικρη περιοχη . ετσι μου φαινεται , ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (για να μην παρεξηγηθω).
υποθετω οτι η εντεκαδα θα ειναι ως εξης :
τζολακης
ροντινει πιρολα καρμο ορτεγκα
εσε ολιβειρα
ζελσον τσικινιο βελντε
ελ κααμπι
με πρωτες εφεδρειες μασουρα , γουιλιαν ,σταμενιτς , ρετσο , ντοη , κοστινια , γιαρεμτσουκ και γκαρθια .
αρα παραμενουν τα μυστηρια του δευτερου αριστερου μπακ και ο ρολος των πιτσιρικαδων . οπως και το αν ο παππους πηρε τον ολιβειρα για δεκαρι , οποτε θα παιζει στη θεση του τσικινιο και ο γκαρθια ή ο σταμενιτς μαζι με τον εσε. (ξαναλεω "αν μεινει" ).ο μπιανκον μαλλον περισσευει , εκτος αν ο ντοη υπολογιζεται σαν κοφτης που ηταν κι η αρχικη του θεση αλλά δεν μπορει να προχωρησει την μπαλα.
παρακαλω , οποιος μπορει , ας μου εξηγησει τί δεν βλεπω.