Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Ειναι σαπσκια και σακατηδες απο Φορεστ. Δικα σου λογια ειναι αυτα. Παλι κωλοτουμπα;, ξαφνικα λατρεψες το πορτοφολι της;

Προφανως και ΕΙΝΑΙ σαπακια και σακατηδες απο Φορεστ. Εχεις καποια αποδειξη περι του εναντιου ; Εχει ερθει μισος παιχτης απο εκει που να μην ηταν σαπακι και σακατης ; Επισης δεν εγραψα πουθενα να μας αγοραζει παιχτες η Φορεστ. Μπορουσε καλλιστα να αγορασει απο εμας τον Βρουσαι ξερω γω με 35 μυρια (εχει παρει και χειροτερα παλτα στη Φορεστ) και να λυσουμε το οικονομικο θεμα. Δεν το κανει. Γιατι ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Εχεις φτιαξει την αμυντικη τετραδα, πισω της ειναι το τέρμα και μπροστα της ο Εσε (θα σου βαζα σεναριαρα που πουλάει ΚΑΙ τον Εσε ο χοντρος για να σου καψω ο,τι εγκεφαλικο κύτταρο σου έχει απομείνει αλλα δε θα το κανω).

Σου μενουν πεντε παιχτες και εχεις το υπαρχον ροστερ. Ουτε μια προσθηκη. Ο Βελντε ειναι τιμωρημενος και ο Μαρτινς τραυματιας ως συνηθως. Παιζεις με το βαζελο εκτος εδρας. Φτιαξε εντεκαδα και πες μου τελικο σκορ.
Καμία απάντηση. Ηταν δυσκολη η ερωτηση, το καταλαβαίνω. Και πουλιεσαι ως έξυπνος. Αμ στις δυσκολες ερωτησεις σε θελω. Στο χωριο μου τους λεμε κοτες κατι τετοιους.

Μου ειχες φτιαξει και σεναριαρα οτι θα παρει τον Καρμο στην Φορεστ και θα στειλει κανενα σακατη απο εκει δανεικο. Το θελεις το σχολιο φορα παρτιδα η το αναγνωρίζεις
Προφανως και ΕΙΝΑΙ σαπακια και σακατηδες απο Φορεστ. Εχεις καποια αποδειξη περι του εναντιου
Οχι δεν εχω καμια αποδειξη περι του ενσντιου. Περιμενω να δω και τον Καρμο, (δανεικος απο Φορεστ) απο την Πόρτο Β μεχρι τον Γεναρη και την τριτη επιλογη στοπερ μεχρι προσφατα στην Πορτο.

Θελεις και 35 εκατομμύρια για τον Βρουσαι και δη να στα δωσει απο Φορεστ. Ειπαμε ειναι μαλακες, αλλα οχι στο δικο σου επιπεδο.

pastelios

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
8.746
Πόντοι
2.046
Καμία απάντηση. Ηταν δυσκολη η ερωτηση, το καταλαβαίνω. Και πουλιεσαι ως έξυπνος. Αμ στις δυσκολες ερωτησεις σε θελω. Στο χωριο μου τους λεμε κοτες κατι τετοιους.

Μου ειχες φτιαξει και σεναριαρα οτι θα παρει τον Καρμο στην Φορεστ και θα στειλει κανενα σακατη απο εκει δανεικο. Το θελεις το σχολιο φορα παρτιδα η το αναγνωρίζεις

Οχι δεν εχω καμια αποδειξη περι του ενσντιου. Περιμενω να δω και τον Καρμο, (δανεικος απο Φορεστ) απο την Πόρτο Β μεχρι τον Γεναρη και την τριτη επιλογη στοπερ μεχρι προσφατα στην Πορτο.

Θελεις και 35 εκατομμύρια για τον Βρουσαι και δη να στα δωσει απο Φορεστ. Ειπαμε ειναι μαλακες, αλλα οχι στο δικο σου επιπεδο.
χαχαχχα ενας ενας σε εχουν παρει χαμπαρι οτι εισαι αμπαλος........πες τωρα αυτα τα ωραια που λες ...χαχαχχαχαχα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306

Mα τι φταιω εγω που εισαι μπετοστοκος βρε κακομοιρη ; Eγω σε εκανα ετσι ή οι φαπες που ετρωγες στο σχολειο οταν μιλαγες ; Πώς βγηκε περσι η χρονια βρε βλακα και δε θα βγαινε φετος ; Ποιον παιχτη εχεις επιπλεον ; Το Βελντε ; Που ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΟ (σαν τις μουντζες που τρως ) εξτρεμ και δεν εχει καμια σχεση με τους υπολοιπους ;
Γιατι δε φτιαχνεις και κανενα φανταστικο σεναριο με Μεσι , Κριστιανο ,Εμπαπε και Γιαμαλ μαζι να ανταγωνιζονται με τον Ποντενσε και τον Φορτουνη ; Για το θολωμενο σου μυαλο μια χαρα ακουγεται.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Mα τι φταιω εγω που εισαι μπετοστοκος βρε κακομοιρη ; Eγω σε εκανα ετσι ή οι φαπες που ετρωγες στο σχολειο οταν μιλαγες ; Πώς βγηκε περσι η χρονια βρε βλακα και δε θα βγαινε φετος ; Ποιον παιχτη εχεις επιπλεον ; Το Βελντε ; Που ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΟ (σαν τις μουντζες που τρως ) εξτρεμ και δεν εχει καμια σχεση με τους υπολοιπους ;
Γιατι δε φτιαχνεις και κανενα φανταστικο σεναριο με Μεσι , Κριστιανο ,Εμπαπε και Γιαμαλ μαζι να ανταγωνιζονται με τον Ποντενσε και τον Φορτουνη ; Για το θολωμενο σου μυαλο μια χαρα ακουγεται.
Εγω σε εκανα να κανεις βαζελο κωλοτουμπες ή το εχεις απο μικρος;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Ετσι μπραβο. Μεχρι εκει καλα εισαι. Ασε το ταλαιπωρο το ποδοσφαιρο στην ησυχια του .
Στα αλλα νεα, απο ο, τι διαβαζω πεντε εκατομμυρια τον χρονο θα παρει ο Ποντενσε για να παει σε γηροκομειο ποδοσφαιριστων απο τα 28 του.
Ρε δεν παει να γαμηθεί, αυτος ελεγε Ολυμπιακός ή τίποτα.

Δε πας να γαμηθεις και εσυ ρε daystalker.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Στα αλλα νεα, απο ο, τι διαβαζω πεντε εκατομμυρια τον χρονο θα παρει ο Ποντενσε για να παει σε γηροκομειο ποδοσφαιριστων απο τα 28 του.
Ρε δεν παει να γαμηθεί, αυτος ελεγε Ολυμπιακός ή τίποτα.

Δε πας να γαμηθεις και εσυ ρε daystalker.
Κοίταξε τον κοντό τον ήθελα ξεκάθαρα αλλά του βγήκε του ανθυποχοντρου και ο μαρτινς και ο βελντες ήταν τυχερος αν δεν τραβάγανε ίσως υπέκυπτε αλλά τώρα κι ο άλλος πάει στη σαχαρα στα 28 του ήμαρτον μεγάλος μαλακας

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Δίνουν τρελά χρήματα οι Άραβες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.865
Πόντοι
46.423
Πάει και ο Μπόβε ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Εδω υποστηρίζουμε τον Ολυμπιακό. Να παει να γαμηθει η Ναπολι και τα deal της.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Πάει και ο Μπόβε ...

Στ αρχιδια μας και για τον Μποβε. Αλλες ομαδες τον ηθελαν οχι ο Ολυμπιακός. Επισης ο Ολυμπιακός δεν εψαχνε 6αρι που παιζει ο Μποβε. Το τι γραφουν για σουρτα φερτα, επισης στ αρχιδια μας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Κοίταξε τον κοντό τον ήθελα ξεκάθαρα αλλά του βγήκε του ανθυποχοντρου και ο μαρτινς και ο βελντες ήταν τυχερος αν δεν τραβάγανε ίσως υπέκυπτε αλλά τώρα κι ο άλλος πάει στη σαχαρα στα 28 του ήμαρτον μεγάλος μαλακας
Δυσκολακι γιατι παιζει τσουλου ο αδερφος, και θα κλωτσησει ο κιτρινιαρης.
Αλλα δεν κανει να δοκιμασει να μου φερει πισω τον Κιτρινιαρη; Στα λεφτα θα τα βρουν τα αδερφια.

Αδερφος=Ερυθρος Αστερας
Κιτρινιαρης= Ιν Μπεομ Χουανγκ. Ενας παιχτης για τρεις θεσεις. (απο εξαρι μεχρι δεκάρι)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Αλλα δεν κανει να δοκιμασει να μου φερει πισω τον Κιτρινιαρη; Στα λεφτα θα τα βρουν τα αδερφια.

Αδερφος=Ερυθρος Αστερας
Κιτρινιαρης= Ιν Μπεομ Χουανγκ. Ενας παιχτης για τρεις θεσεις. (απο εξαρι μεχρι δεκάρι)
Είδα ένα βίντεο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο σαν να φεύγει από τον ερυθρό δεν κατάλαβα όμως τι παίζει έχεις ακούσει τίποτα ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Είδα ένα βίντεο να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο σαν να φεύγει από τον ερυθρό δεν κατάλαβα όμως τι παίζει έχεις ακούσει τίποτα ;
Καπου διαβασα χτες, λογω της εφικτης ρητρας, 8,5 τον γλυκοκοιταζει η Φεγενορντ ή η Αιντχοβεν. Δεν θυμαμαι ομαδα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.334
Πόντοι
22.266
Ποντενσε είναι στο αεροπλάνο για Σπάτα κ πίνει metaxa όπως μου λέει η αεροσυνοδός

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.369
Πόντοι
2.846
Ρε παπάρα ξένες γλώσσες μιλάς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom