troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
Είσαι αλήτης αντιολυμπιακοςκαναν τιτλο θα φερουν τυπε ή θα τον παιζουμε με τα λεφτα που πετανε και τον βεζενκοφ σαν να ημαστε 5χρονα?
Είσαι αλήτης αντιολυμπιακοςκαναν τιτλο θα φερουν τυπε ή θα τον παιζουμε με τα λεφτα που πετανε και τον βεζενκοφ σαν να ημαστε 5χρονα?
Ο Φαλ κάτι άλλο έχει πάθεισας το ειπα πριν πουνε οτιδηποτε οι ''δημοσιογραφοι''. οπως και για τον φαλ αποτι μου ειπανε ο τραυματισμος ειναι χειροτερος και παει για οκτωβριο
Κατι ξερανε τα αδερφια που ειπανε δεν φευγει κανεις. Βλεπω να παιρνει την θεση του ο Πετρουσεφ που γουσταρει περισσοτερο στο 5. Τον Γαλλο παντως ο Μπαρτζωκας δεν θα τον αφησει. Θα τον στηριξει.Ο Φαλ κάτι άλλο έχει πάθει
Κάταγμα κοπώσεως έχω πάθει και εγώ και δεν μου πήρε τόσο να επανέλθω.Δεν ξέρω τι συμβαίνει
υπαρχει και το ενδεχομενο αποτι ακουγεται να μην ξαναπαιξει. αυτο μου ειπε ενας ενας αλλος μου ειπε για οκτωβριο. θα δειξειΟ Φαλ κάτι άλλο έχει πάθει
Κάταγμα κοπώσεως έχω πάθει και εγώ και δεν μου πήρε τόσο να επανέλθω.Δεν ξέρω τι συμβαίνει
Για κέντρο άμυνας,πλήρης όσο ποτέ άλλοτεΚομπλέ είμαστε με καρμο....πάμε για μεγάλα πράγματα
Ο Φαλ κάτι άλλο έχει πάθει
Δεν γνωρίζωΤα έχετε δει τα πόδια του Γάλλου πως ανοίγουν προς τα έξω ?
Έχει βλαισογονία από το γόνατο και κάτω.
Του λιντμπαρσκι άνοιγαν προς τα έξω σιγά μην τον δούμε και σε αναπηρικό καροτσάκι θα μας κάψετε τον εγκέφαλοΤα έχετε δει τα πόδια του Γάλλου πως ανοίγουν προς τα έξω ?
Έχει βλαισοποδία από το γόνατο και κάτω.
Τότε θα πάρουμε τον Τούρκο που θέλετε εσείς για να την σπάσουμε στον πρεζάκιαυπαρχει και το ενδεχομενο αποτι ακουγεται να μην ξαναπαιξει
Είναι που του κρέμεται η μαλαπερδα ρε θείοΤα έχετε δει τα πόδια του Γάλλου πως ανοίγουν προς τα έξω ?
Έχει βλαισογονία από τα γόνατα και κάτω.
Φανταζεσαι την ωρα που ο Δωνης βρηκε τα λεφτα, απαντηση θσ παρει την Κυριακη, να υπογραψει και τον Φορτουνη;Επόμενη ασφαλώς κίνηση είναι ο τσατσενκος ποντενσες και ο αρχηγός θα κυκλοφορείτε με πρωκτικη σφηνα 24/7 ινκεις θέλουμε να γαμησουμε κωλο
Άκουσε με το πιστεύω ο Φορτούνης θα γυρίσει ο κοντός θα γυρίσει και ίσως ο ορτα στα 100 χρόνια του απόλυτου γαμια του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι όλοι εκείΦανταζεσαι την ωρα που ο Δωνης βρηκε τα λεφτα, απαντηση θσ παρει την Κυριακη, να υπογραψει και τον Φορτουνη;
Αμην.Άκουσε με το πιστεύω ο Φορτούνης θα γυρίσει ο κοντός θα γυρίσει και ίσως ο ορτα στα 100 χρόνια του απόλυτου γαμια του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι όλοι εκεί
Το ειδες τον λινκ που εβαλα για τον Ποντένσε; Μονο ραντεβου θανατου με τους Αγγλους δεν κλείσανε οι δικοι μας.Άκουσε με το πιστεύω ο Φορτούνης θα γυρίσει ο κοντός θα γυρίσει και ίσως ο ορτα στα 100 χρόνια του απόλυτου γαμια του ελληνικού ποδοσφαίρου θα είναι όλοι εκεί
Όχι για βάλτο ξανά σε παρακαλώΤο ειδες τον λινκ που εβαλα για τον Ποντένσε; Μονο ραντεβου θανατου με τους Αγγλους δεν κλείσανε οι δικοι μας.
Όχι για βάλτο ξανά σε παρακαλώ
Δε πατε να γαμηθειτε και εσεις, γαμω την Αγγλια σας και γαμω την την ομαδα σας;
ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!
Πόλεμος στα social media της Γουλβς λόγω… δημοσίευσης για τον Ποντένσε!
Ένα βίντεο στα social media της Γουλβς που αφορά τον Ντενιέλ Ποντένσε έφερε... μάχη στα σχόλια ανάμεσα σε οπαδούς της ομάδας και εκείνους του Ολυμπιακού.www.sport-fm.gr