You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τσαμενο αεκακακι ειναι πρωτη σου φορα γιαυτο κανεις ετσι σαν παρλιακο εγω παλι που εχω βαρεθει να σου ριχνω στα αυτακια εδω και 100δες χρονια ειμαι ποιο χαλαρος
αλλα εχεισ δικιο δεν ειναι λιγο να σε κερδιζει (μια φορα και αυτο) ενα τοσο δα μικρουλι αεκακακι.
Α ν τ ε γ ε ι αααααααααααααααα))))))))))))))
αλλα εχεισ δικιο δεν ειναι λιγο να σε κερδιζει (μια φορα και αυτο) ενα τοσο δα μικρουλι αεκακακι.
Α ν τ ε γ ε ι αααααααααααααααα))))))))))))))
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για κάνε σούμα τους βαθμούς σας κάπου έχετε κενό μνήμης...Μα , ο Ριβάλντου ήταν σίγουρος πως ο ΘΡΥΛΟΣ δεν θα νικούσε τον Ηρακλή ... τόσο πολύ έπεσε έξω...πάει , ξεμώρανε ο δύστυχος
οι αλλες ομαδες εχουν βαρεθει να μας βλεπουν να σηκωνουμε κουπες και αποφασισαν να κανουν και αυτες καμια φιεστα ετσι για να να παρουν τα τσαμενα μυρουδια ......ΘΡΥΛΕ ΑΙΩΝΙΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ , ποτέ δεν θα βαρεθείς να σηκώνεις τρόπαια ?
τσαμενο αεκακακι. Εγω σε οποιο καναλι και να δω το θρυλο δειχνουν να εχει παραπανω ποντακια τσαμενουλι αεκακακι
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μα ειστε τοσο γελοιοι και βγαζετε και γλωσσα?εσεις δεν ησασταν στου ρεντη μετα το τετραμπαλο για να κραξετε τους "μισθοφορους" που δεν αξιζαν μια?και αυτοι που προ τριετιας κοπτονταν οτι "οι αγωνες κερδιζονται στα γηπεδα" και οτι "οι μεγαλες ομαδες φαινονται στα ντερμπυ"?Δεν ειναι βεβαια ολοι ετσι.Οι λογικοι ολυμπιακοι δε βλεπω να χαιρονται και τοσο...
lolita2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αλλα παντως φαντασου ποσο μικρη ομαδα υποστηριζεις που το αεκακι σε ξεκ***ασε και μαζεψε και πιο πολλους ποντους απο σενα παρ'ολο που παλι εφαγες το σπρωξιμο.Θρυλε γερα παρ'το στα χαρτια.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πήγανε να πάρουν τα κουπόνια τους οι επιστήμονεςΜα ειστε τοσο γελοιοι και βγαζετε και γλωσσα?εσεις δεν ησασταν στου ρεντη μετα το τετραμπαλο για να κραξετε τους "μισθοφορους" που δεν αξιζαν μια?και αυτοι που προ τριετιας κοπτονταν οτι "οι αγωνες κερδιζονται στα γηπεδα" και οτι "οι μεγαλες ομαδες φαινονται στα ντερμπυ"?Δεν ειναι βεβαια ολοι ετσι.Οι λογικοι ολυμπιακοι δε βλεπω να χαιρονται και τοσο...
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και τα μπαλάκια μέσα σας
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Οι λογικοι ολυμπιακοι δε βλεπω να χαιρονται και τοσο...
ΟΛΟΙ οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ χαίρονται απόψε. ΟΛΟΙ χύνουμε από κάβλα για το νέο Πρωτάθλημα
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βλέπω τώρα φτάσατε σε οργασμό από τα κλαρίνα που μας κάνατε κάπως έτσι χύνουν τα τρανς στον αέρα...ΟΛΟΙ οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ χαίρονται απόψε. ΟΛΟΙ χύνουμε από κάβλα για το νέο Πρωτάθλημα
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα Οπαδοί του ΜΟΝΙΜΟΥ και ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΥ υπερΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ….
Του ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ….
Θα πω μερικές σκέψεις μου …
ΔΕΝ με νοιάζει αν επικυρώσει την βαθμολογία το cas και μας δικαιώσει , ΔΕΝ έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός άλλο ένα Πρωτάθλημα (11 στα 12) για να δείξει την αξία του …. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ…
Από την άλλη έχει πλακά να βλέπεις τις προσπάθειες που κάνουν τα συνεταιρακια(ποα-αεκ44) και οι δορυφόροι τους (μπουγάτσα καλαμαριάς) για να ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Ενώ ΟΛΟΙ παραδέχονται ότι ο Θρύλος το παίρνει ΝΟΜΙΜΑ!!!!!!!
Τώρα μιλούν για Ηθική …ξεχνάμε ποσό ΑΝΗΘΙΚΟΙ είναι…..
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ CAS (άσχετο αν ΔΕΝ προβλήθηκε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.)
1. Αν το πρωτάθλημα Ελλάδος είναι Βρώμικο τότε ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ?????και δεν προσφεύγετε στα ΔΙΕΘΝΗ δικαστήρια??????….
2. ΑΝ η Δευτεροβάθμια της ΕΠΟ λειτούργει με «ίδιον Όφελος» τότε γιατί ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΣΑΣ ΕΥΝΟΟΥΝ????????
ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ!!!!!!
Τέλος πάντων….
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ.
Πάμε στονΒιτορ μπομπα φερειρα «ριβαλντο»….
Είμαι ένας από αυτούς που σου Είπαν ΜΠΡΑΒΟ όταν μας κέρδισες και σου δώσαμε συγχαρητήρια για τον «επαγγελματισμό» σου….
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (επαγγελματίας είναι αυτός που κάνει σε ΟΛΕΣ τις ομάδες καλά την δουλεία του αλλά στην Κάρδια του έχει ΜΙΑ)
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ……
Είναι Ντροπή να μιλάς έτσι για την Ομάδα που σε πηρέ από τα ΑΖΗΤΗΤΑ , ΑΝΕΡΓΟ και σε χρυσοπλήρωσε και ο κόσμος της σε είχε ΘΕΟ….
ΔΕΝ ξέρω τι έχεις με τον Κόκκαλη ούτε με νοιάζει (τον κάνεις να έχει ΔΙΚΙΟ με αυτά που κάνεις)
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που φόρεσες την Φανέλα που φορώ ΕΓΩ και ΤΟ ΠΑΙΔΙ μου για να παίξουμε η να πάμε Γήπεδο….
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που φόρεσες την Φανέλα που Φόρεσε ο ΜΟΥΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΔΑΣ….
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που φόρεσες την Φανέλα που Άνθρωποι ζήτησαν να ΠΕΘΑΝΟΥΝ με αυτή.
ΔΕΝ συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι ΕΠΕΣΕΣ χαμηλά …. Για έμενα ΕΙΣΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ εξυψώθηκες όταν έπαιξες στον ΘΡΥΛΟ και είσαι Πάλι ΧΑΜΗΛΑ.
Αν θα φύγεις από την Ελλάδα λοιπόν οι ευχές μου είναι ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ «ΛΙΓΕ».
ΔΕΝ με νοιάζει αν επικυρώσει την βαθμολογία το cas και μας δικαιώσει , ΔΕΝ έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός άλλο ένα Πρωτάθλημα (11 στα 12) για να δείξει την αξία του …. ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ…
Από την άλλη έχει πλακά να βλέπεις τις προσπάθειες που κάνουν τα συνεταιρακια(ποα-αεκ44) και οι δορυφόροι τους (μπουγάτσα καλαμαριάς) για να ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ CAS (άσχετο αν ΔΕΝ προβλήθηκε από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.)
1. Αν το πρωτάθλημα Ελλάδος είναι Βρώμικο τότε ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΕ?????και δεν προσφεύγετε στα ΔΙΕΘΝΗ δικαστήρια??????….
2. ΑΝ η Δευτεροβάθμια της ΕΠΟ λειτούργει με «ίδιον Όφελος» τότε γιατί ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΣΑΣ ΕΥΝΟΟΥΝ????????
ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ!!!!!!
Τέλος πάντων….
Πάμε στον
Είμαι ένας από αυτούς που σου Είπαν ΜΠΡΑΒΟ όταν μας κέρδισες και σου δώσαμε συγχαρητήρια για τον «επαγγελματισμό» σου….
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ (επαγγελματίας είναι αυτός που κάνει σε ΟΛΕΣ τις ομάδες καλά την δουλεία του αλλά στην Κάρδια του έχει ΜΙΑ)
Είναι Ντροπή να μιλάς έτσι για την Ομάδα που σε πηρέ από τα ΑΖΗΤΗΤΑ , ΑΝΕΡΓΟ και σε χρυσοπλήρωσε και ο κόσμος της σε είχε ΘΕΟ….
ΔΕΝ ξέρω τι έχεις με τον Κόκκαλη ούτε με νοιάζει (τον κάνεις να έχει ΔΙΚΙΟ με αυτά που κάνεις)
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που φόρεσες την Φανέλα που φορώ ΕΓΩ και ΤΟ ΠΑΙΔΙ μου για να παίξουμε η να πάμε Γήπεδο….
ΔΕΝ συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι ΕΠΕΣΕΣ χαμηλά …. Για έμενα ΕΙΣΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ εξυψώθηκες όταν έπαιξες στον ΘΡΥΛΟ και είσαι Πάλι ΧΑΜΗΛΑ.
Αν θα φύγεις από την Ελλάδα λοιπόν οι ευχές μου είναι ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ «ΛΙΓΕ».
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Συν γαυροι πρωταθλητες καλη σας ημερα....Εγω εχω να κανω μια δηλωση , αναφορικα με τον RIVALDO, οταν σε αυτο το site , περυσι , ειχα παρει θεση εναντιον του Κοκκαλη για τον τροπο που τον απομακρυνε.
Μετα ομως τις χθεσινες εμπαθεις και απαραδεκτες δηλωσεις του, ζητω δημοσια συγγνωμη απο τον Προεδρο μας και οσο γι αυτο το μουνακι ,να δω πως θα ελθει στην επομενη σεζον ( εαν παραμεινει Ελλαδα) , να παιξει στο Κατραισκακη!!!Τελειως μουνοπανο ομως ρε φιλοι μου....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΕΚΑΚΙΑ!!!!!
Μετα ομως τις χθεσινες εμπαθεις και απαραδεκτες δηλωσεις του, ζητω δημοσια συγγνωμη απο τον Προεδρο μας και οσο γι αυτο το μουνακι ,να δω πως θα ελθει στην επομενη σεζον ( εαν παραμεινει Ελλαδα) , να παιξει στο Κατραισκακη!!!Τελειως μουνοπανο ομως ρε φιλοι μου....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΕΚΑΚΙΑ!!!!!
Καλή σας μέρα πράκτορες και εγκάθετοι του Κρόκους.
Σύμφωνα με αυτό
μάλλον που θα πρέπει να ανεβάσω τίποτα και χαρτομάντηλα.....
Ή να περιμένω λίγο ακόμα μπας και δικαιωθεί η Μάρθα???
[move] [/move]
PS Ριμπο........ουρτ απο δω χάμω
Σύμφωνα με αυτό
μάλλον που θα πρέπει να ανεβάσω τίποτα και χαρτομάντηλα.....
Ή να περιμένω λίγο ακόμα μπας και δικαιωθεί η Μάρθα???
[move] [/move]
PS Ριμπο........ουρτ απο δω χάμω
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Δεν έχεις δίκιο...
Σύμφωνα με αυτό θα πρεπει να συμφωνήσει η πλειοψηφία των ομάδων.
Βάλε λοιπό: ΑΕΚ, ΠΑΟ, Αστέρας, Ατρόμητος, Καλαμαριά, Βέροια, Λάρισα, ΠΑΟΚ και φτάσαμε ήδη στην απώλεια την πλειοψηφίας. Όλοι αυτοί είναι οι..."αδικημένοι" ή που έχουνε χάσει το στόχο που είχανε βάλει.
Σύμφωνα με αυτό θα πρεπει να συμφωνήσει η πλειοψηφία των ομάδων.
Βάλε λοιπό: ΑΕΚ, ΠΑΟ, Αστέρας, Ατρόμητος, Καλαμαριά, Βέροια, Λάρισα, ΠΑΟΚ και φτάσαμε ήδη στην απώλεια την πλειοψηφίας. Όλοι αυτοί είναι οι..."αδικημένοι" ή που έχουνε χάσει το στόχο που είχανε βάλει.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ. Άλλωστε το έλεγα από την αρχή πως το θέμα πρέπει να το δούμε περισσότερο νομικά.Καλημέρα Οπαδοί του ΜΟΝΙΜΟΥ και ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΥ υπερΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ….
ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ!!!!!!
Τέλος πάντων….
Πάμε στονΒιτορ μπομπα φερειρα «ριβαλντο»….
Αλλά τι είπε ο Ριβάλντο και ξεσπάθωσες;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Άσχετο...γιατί ο Αρίωνας είναι moderated και τι σημαίνει αυτό;
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τον κάνανε mod...τρέμετε γαυράκια!Άσχετο...γιατί ο Αρίωνας είναι moderated και τι σημαίνει αυτό;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις