troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
ο προτελευταιος εχει παρει μιτσουμπισι
ο προτελευταιος εχει παρει μιτσουμπισι
Γιαννακόπουλος: «Βεζένκοφ στα κόκκινα δεν θα ξαναδείτε, έχετε τον λόγο της τιμής μου» - Basketworld.net
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός φάνηκε αρκετά ενοχλημένος και μάλιστα δεν δίστασε να προειδοποιήσει τον κόσμο των...basketworld.net
με το αζημίωτο βέβαια, τρελά λεφτά μιλάμεσασα μεγαλη επιστροφη
ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΑΝΈναν ακόμη παίκτη περιμένουμε και το ρόστερ κλείνει
ηθελε και ο σασα ολυμπιακο ωραια περναγε στην ελλαδα δοκιμασε την τυχη του στην αμερικη οποτε δεν θα το εχει απωθυμενομε το αζημίωτο βέβαια, τρελά λεφτά μιλάμε
Προτιμώ τον Γάλλο επειδή είναι περισσότερο πολυβόλο αλλά και λόγω εμπειρίαςΔΙΑΛΕΞΕ ΜΑΝ
Οποιος και απο τους δυο να ερθει, καλοδεχουμενος. Αν τον φερουν τα αδερφια. Ο Γαλλος τον θελω και εγω περισσότερο απο τον Ουκρανο γιατι εχει δηλώσει οτι θα γουσταρε να παιξει και για παρτη μας.Προτιμώ τον Γάλλο επειδή είναι περισσότερο πολυβόλο αλλά και λόγω εμπειρίας
Δεν θα με χάλαγε όμως και ο Ουκρανός
+1γιατι εχει δηλώσει οτι θα γουσταρε να παιξει και για παρτη μας.
Αν ειναι να μου διωξει τον Φαλ, θελω τον Παπαγιαννη! Εκει θα τον πεθανει, τελειως!!!!!!τωρα ειναι υκαιρια να διωξουμε το μοσχαρι τον φαλ,παει πετρουσεφ να παιξει 5 και αν χρειαστει 4,κραταμε μπακ απ τον πιτερς φευγει μπραζντεικις και ερχεται και ενα οπλοπολυβολο.
Εκτος και να εχουμε εκπληξη με αποχωρηση πιτερς.
Φαλ και Πίτερς έχουν ανανεώσει από φέτοςτωρα ειναι υκαιρια να διωξουμε το μοσχαρι τον φαλ,παει πετρουσεφ να παιξει 5 και αν χρειαστει 4,κραταμε μπακ απ τον πιτερς φευγει μπραζντεικις και ερχεται και ενα οπλοπολυβολο.
Εκτος και να εχουμε εκπληξη με αποχωρηση πιτερς.
Τον βλέπω με τον Τζέϊμς από του χρόνουθελω τον Παπαγιαννη! Εκει θα τον πεθανει, τελειως!!!!!!
Ο Πιτερς παει στο τρια τωρα. Αν φερει Φουρνιε, ή αλλο τριαρι, τοτε η λογικη λεει οτι ο Παπανικολαοου θα εχει λιγοτερο χρονο. Εκτος αν ξεσκισει, και θα ειναι αδικο με την χρονια που εκανε φετος, τον Πιτερς. Πισω απο το τριαρι, αν το φέρει θα ειναι ο Πιτερς. Η θεση τεσσερα καπαρωθηκε απο Σασα και πετρουσεφ.Φαλ και Πίτερς έχουν ανανεώσει από φέτος
Εγώ τον Φαλ τον θέλω σε αντίθεση με εσένα και ας έχει τα στραβά του.Είναι χρήσιμος
Ο Σέρβος στο 5 ζορίζεται με δυνατούς/αθλητικούς σεντερ
Ο αρχηγός τέλος του μήνα μπαίνει στα 35,φυσικό είναι να μην παίρνει πολύ χρόνοΟ Πιτερς παει στο τρια τωρα. Αν φερει Φουρνιε, ή αλλο τριαρι, τοτε η λογικη λεει οτι ο Παπανικολαοου θα εχει λιγοτερο χρονο. Εκτος αν ξεσκισει, και θα ειναι αδικο με την χρονια που εκανε φετος, τον Πιτερς. Πισω απο το τριαρι, αν το φέρει θα ειναι ο Πιτερς. Η θεση τεσσερα καπαρωθηκε απο Σασα και πετρουσεφ.
αυτο λεω με σασα και πιτερς στο 3 δεν χωραει αλλος σε αυτη τη θεση,εκτος και αν παει σε 2αρι αλλα και παλι ποιος θα πρωτοπαιζει εκει?Ο Πιτερς παει στο τρια τωρα. Αν φερει Φουρνιε, ή αλλο τριαρι, τοτε η λογικη λεει οτι ο Παπανικολαοου θα εχει λιγοτερο χρονο. Εκτος αν ξεσκισει, και θα ειναι αδικο με την χρονια που εκανε φετος, τον Πιτερς. Πισω απο το τριαρι, αν το φέρει θα ειναι ο Πιτερς. Η θεση τεσσερα καπαρωθηκε απο Σασα και πετρουσεφ.
για να τον πεθανει τον τρακη πρεπει να φερει μισιτς.Αν ειναι να μου διωξει τον Φαλ, θελω τον Παπαγιαννη! Εκει θα τον πεθανει, τελειως!!!!!!
Από Γενάρη μπαίνει και αυτός. Σωστή κίνηση επίσης να τον κρατήσει.Ο αρχηγός τέλος του μήνα μπαίνει στα 35,φυσικό είναι να μην παίρνει πολύ χρόνο
Τι κρίμα με τον Έβανς
Μέχρι να πάρει μπρος,θα αργήσει να επανέλθειΑπό Γενάρη μπαίνει και αυτός. Σωστή κίνηση επίσης να τον κρατήσει.