Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.286
- Πόντοι
- 6.256
Αντικειμενικα για το πουτσο ειναι ο Φαλ....εγω θα προτιμουσα Μιλουτινοφ και Ραιτ στην Ελλαδα.Δώστε μας μία τον Φάλ να δώ κάτι...
Αντικειμενικα για το πουτσο ειναι ο Φαλ....εγω θα προτιμουσα Μιλουτινοφ και Ραιτ στην Ελλαδα.Δώστε μας μία τον Φάλ να δώ κάτι...
Γκος μια χαρα είναι,απλά του απαγορεύεις το τελευταιο σουτ
Δηλαδή μεταξυ Σασα και Πητερς,προτιμάς τον Πήτερς;
Σίγουρα ένα 5αρι....για πες ποιες πιστευεις θα ειναι οι μεταγραφικες κινησεις σας?και με και χωρις σασα.
Σε μάς κολλάει πολύ ο Φάλ.Αντικειμενικα για το πουτσο ειναι ο Φαλ....εγω θα προτιμουσα Μιλουτινοφ και Ραιτ στην Ελλαδα.
εχεις παρει λορετζο στη θεση του βιλντοζα για μενα θες αντικαταστατη του μπαλντεροφσκι.Σίγουρα ένα 5αρι....
Ελπίζω για Τάϊς....
Δεν νομίζω κάποιον άλλο....
Ο Βιλντόσα δεν έχει φύγει ακόμα.
Αν φύγει μάλλον άλλον έναν άσσο....
ο ραιτ θα ειναι ανεβασμενος φετος,επαθε κομπλα στο φαιναλ φορ.Σε μάς κολλάει πολύ ο Φάλ.
Καλά ο Μίλου είναι τρομερός,απλα δεν βγάζει ολόκληρη χρονιά,είναι εμπαθής,αλλιώς θα επαιζε άνετα ΝΒΑ.
Ο Ράιτ καλός αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο στα δύσκολα ματς.
Στην άμυνα μπερδεύεται συνέχεια.
Σίγουρα ένα 5αρι....
Ελπίζω για Τάϊς....
Δεν νομίζω κάποιον άλλο....
Ο Βιλντόσα δεν έχει φύγει ακόμα.
Αν φύγει μάλλον άλλον έναν άσσο....
Ο Μπάλτσε έχει συμφωνήσει με Μάλαγα.εχεις παρει λορετζο στη θεση του βιλντοζα για μενα θες αντικαταστατη του μπαλντεροφσκι.
αν παρεις 3-4 πρεπει να διωξεις καποιον,αλλα ποιον?
Ο Γκράντ δεν είναι καλός οργανωτής.Που θα τον βάλεις τον επιπλεον άσο ; Εχεις μαζέψει 6 γκαρντ. Θα παιζουν μαζί στο 2 Γκραντ, Ναν και Μπραουν ; Δε παίζει , θα κατέβει ο Γκραντ στον άσο.
Ο Γκράντ δεν είναι καλός οργανωτής.
Άμυνα και σκόρ έχει φούλ...
Είναι πολλά τα παιχνίδια....
Ο Σλούκας χάνει 1/3 μ.ο....
Με δεδομένο ότι θα φύγει ο Καλαιτζάκης το λέω...
αν δεν κανει καλο ροτεισον ο σκατοτουρκος θα εχετε φουλ θλασεις.Ο Γκράντ δεν είναι καλός οργανωτής.
Άμυνα και σκόρ έχει φούλ...
Είναι πολλά τα παιχνίδια....
Ο Σλούκας χάνει 1/3 μ.ο....
Με δεδομένο ότι θα φύγει ο Καλαιτζάκης το λέω...
Ο Μωραίτης θα πάει δανεικός μάλλον.Μια χαρά οργανωτής είναι για λυση αναγκης. Εχεις και τον Μωραιτη που ειναι καθαρο PG.
Τα λέγαμε από τον Σεπτέμβρη αλλά μας αποστόμωσε όλους ο μπούστης ο Οθωμανός...αν δεν κανει καλο ροτεισον ο σκατοτουρκος θα εχετε φουλ θλασεις.
Δε γίνεται να φύγει κι αυτός κι ο Καλαιτζάκης. Θα ξεμεινετε απο ελληνες στο τέλος. Αμα έχεις 6 ξένους στα γκαρντ ποιος θα πρωτοπαιζει στην Ελλαδα ; Για κανενα λογο.Ο Μωραίτης θα πάει δανεικός μάλλον.
Ραιτ με προετοιμασια θα βγαζει ματια φετος....ο αλλος ειναι κοτα στα δυσκολα κρυβεται.2.20 κατω απο το καλαθι και πασαρει στο τριποντο...να παει να γαμηθει.Σε μάς κολλάει πολύ ο Φάλ.
Καλά ο Μίλου είναι τρομερός,απλα δεν βγάζει ολόκληρη χρονιά,είναι εμπαθής,αλλιώς θα επαιζε άνετα ΝΒΑ.
Ο Ράιτ καλός αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο στα δύσκολα ματς.
Στην άμυνα μπερδεύεται συνέχεια.
Καλα καθαρα θεμα κωλοφαρδιας ηταν που δεν εβγαλε τραυματισμο ο Λεσορ με τετοια καταπονηση....αμα γινει το ιδιο και του χρονου οχι απλα θα βγαλει τραυματισμο αλλα και σοβαρο μαλιστα.Τα λέγαμε από τον Σεπτέμβρη αλλά μας αποστόμωσε όλους ο μπούστης ο Οθωμανός...
Ρε μαλακες σοβαρευτειτε επιτελους τι επετειος και παπαριες;Καθε μηνα θα εχουμε επετειο;Και να που κλείνουμε την πρώτη μας επέτειο σήμερα !!
ΘΡΥΛΟΣ
καλή ιδέα !Ρε μαλακες σοβαρευτειτε επιτελους τι επετειος και παπαριες;Καθε μηνα θα εχουμε επετειο;