sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.338
- Πόντοι
- 22.266
To έσωσες με τη ζιρο...Μακαρόνια με κιμα σαλάτα ταλαγανι ζιρο
To έσωσες με τη ζιρο...Μακαρόνια με κιμα σαλάτα ταλαγανι ζιρο
Τώρα φράουλες κερασια λαιλαπαTo έσωσες με τη ζιρο...
Ρε μαλάκα μου θυμίζεις όλες τις χοντρές που τρώνε και τα πόμολα λαίλαπα 10.000 θερμίδες και πίνουν ζίρο....Μακαρόνια με κιμα σαλάτα ταλαγανι ζιρο
Πωρε,κατεβάζω τόνους από αυτά....Τώρα φράουλες κερασια λαιλαπα
Μωρέ καραβλαχε αυτά είναι λανκομ αρνιά ..μόνο για γάλα κάνουν ....ουδεμία σχέση με χιώτικα κ καραγκουνικα ...
Αρνί μόνο Νέας Ζηλανδίας...Μωρέ καραβλαχε αυτά είναι λανκομ αρνιά ..μόνο για γάλα κάνουν ....ουδεμία σχέση με χιώτικα κ καραγκουνικα ...
Πετάξτε έξω τις γαλλικές σαβουτες...μόνο αφρός είναι το κρέας τους δίχως γεύση ..........
Εντάξει για κεράσια τα Πετροκέρασα Ροδόπης μαγεία που έπρεπε να το τρέξει ο δήμος να γίνουν ποπ
Τα βλέπεις τετραοερατα όπως αυτά κ όταν τα σφάζεις είμαι αφρός κ ξεφουσκώνουν δίχως κρέας δίχως νοστιμιά ...Αρνί μόνο Νέας Ζηλανδίας...
Τι να ξέρουν οι Νεοζηλανδοί που έχουν πάρει όλα τα βραβεία....Τα βλέπεις τετραοερατα όπως αυτά κ όταν τα σφάζεις είμαι αφρός κ ξεφουσκώνουν δίχως κρέας δίχως νοστιμιά ...
Κακά τα ψέματα τα νησιά κ τα κατσικοβουνια Ρούμελης κ Πελοποννήσου έχουν τα πιο εύγευστα αρνιά κ κατσίκια ....
Πήρε σάρι ο βαζελος ;;;ακ αν δεν πάρει στα αρχιδια σας ,,,θα έρθει ο Αντσελοτι
Πήγαινε στον παπποου kατω κ δώσε το νεοζηλανδεζικο θα στο πετάξουν στην μουρη....Τι να ξέρουν οι Νεοζηλανδοί που έχουν πάρει όλα τα βραβεία....
Μόνο ο Κλόπ μας σώζει....
Η Μαρίνα παίζει να ξέρει πιο πολλή μπάλα από τον αφραγκούζο....
δευτερο ευρωπαικο το χαμογελο της μαρινας μας..
Θα πρωτοτυπησω και θα πω οτι..................................................
στο δρομο για αλλο ενα ευρωπαικο....
Θα πρωτοτυπησω και θα πω οτι..................................................
..................ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ Η ΠΡΟ ΡΕΚΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!
Τύπε , φάε 3 πηρουνιές λιγότερες μακαρόνια και πιες την κανονική ...Μακαρόνια με κιμα σαλάτα ταλαγανι ζιρο
Ρε μαλάκα μου θυμίζεις όλες τις χοντρές που τρώνε και τα πόμολα λαίλαπα 10.000 θερμίδες και πίνουν ζίρο....
Ναι σε λιγο που θα τσιμπησωΤύπε , φάε 3 πηρουνιές λιγότερες μακαρόνια και πιες την κανονική ...