baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.790
- Πόντοι
- 6.035
ποσα αστερια εχεις?ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ σε βλεπω μου κρυβει τον πατο σου η ΚΟΥΠΑ μου η εφταστερη
ποσα αστερια εχεις?ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ σε βλεπω μου κρυβει τον πατο σου η ΚΟΥΠΑ μου η εφταστερη
7ποσα αστερια εχεις?
Ξαναβλεπουμε τελικό στο Μεγκα εννοειται. Εχει ώρα ακομα μεχρι την παραταση αλλά εχει αρχίσει και μου σηκώνεται.
Είναι στο DNA τους ...χωρίς κλαμμα δεν μπορούν να ζήσουν.....κάθε νοημων άνθρωπος θα το βουλωνε για 100 χρονια μετα το ξεκωλιασμα που τους καναμε. Αλλά το ερώτημα ειναι ποιός νοημων άνθρωπος θα γινοταν ΑΕΚτζης να τρώει φαπες σ ολη του τη ζωη.
βαλτα στον κωλο σου.
Πήρατε και 1 στο πινγκ πονγκ, να ξέρεις
γαμαει το αθλημα.Πήρατε και 1 στο πινγκ πονγκ, να ξέρεις
μην βριζεις φιλε-μπαρε εγω μιλω ΠΑΝΤΑ σε αθλητικα πλαισιαβαλτα στον κωλο σου.
καλησπερα φιλε-θηνιο.
Μας λείπει στο σκάκι βετεράνων ένα....παντως περα απο την πλακα, η φετινη χρονια ηταν κομβικη............στα 100 σου χρόνια εκλπηρωνεις το μοναδικο στοχο που δεν ειχες καταφερει : τον ευρωπαικο τιτλο στο ποδοσφαιρο......
θεωρητικα του χρονου τι στοχο θα εχουμε???
δηλαδη, αντε και το παιρνει ο μπαοκ το πρωταθλημα...τι θα αλλαξει???θα εχουμε εμεις 47 και αυτοι 5....αν το παρει η αεκ, θα φτασει τα 12 ξερωγω....
στην ευρωπη τι στοχο να εχουμε????την 8αδα στο γιουροπα????για ποιο λογο? αφου εχεις παρει ηδη ευρωπαικο τιτλο...
γενικα η ομαδα χρειαζεται ενα restart.....και απλα πρεπει να βρουμε ενα κινητρο πλεον.....και το κινητρο πρεπει να ειναι οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!!!
υγ : του χρονου πρεπει να παρουμε ευρωπαικο σε χαντμπολ ή μπασκετ γυναικων, ωστε να ξεπερασουμε την τσσκα και αν γινουμε ο μεγαλυτερος πολυαθλητικος συλλογος με ευρωπαικα στα περισσοτερα αθληματα....
ποσες φορες εχεις παει ημιτελικα?μην βριζεις φιλε-μπαρε εγω μιλω ΠΑΝΤΑ σε αθλητικα πλαισια
Ξέρεις πινγκ-πονγκ?γαμαει το αθλημα.
ειμαι ελιτιστας.Ξέρεις πινγκ-πονγκ?
οτι θελετε να με φανταστειτε ειμαι.
με ηλεκτρικο πατινι μπορει?ειχαμε δωσει και μια υποσχεση στον στρατηγο μεντιλιμπαρ : οτι δεν θα ξαναπερπατησει ποτέ ξανα στον πειραια....
ετσι και δω κανενα πλάνο να περπαταει στον δρομο και τα μουνοπανα γυρω του να μην τον εχουν σηκωσει στις πλάτες τους να τον πάνε οπού θελει ο ανθρωπος, σας γαμησα....
θα σας βρω και θα σας γαμησω!!!!!!
ρε αρχιδι, δεν ειπα να τον πας στις πλατες σου κανα 2-3 χιλιομετρα....με ηλεκτρικο πατινι μπορει?
σκυταλοδρομια θα τον εχουμε?ρε αρχιδι, δεν ειπα να τον πας στις πλατες σου κανα 2-3 χιλιομετρα....
θα τον πας καποια μετρα, μετα θα τον παρει ο επομενος, μετα ο επομενος και παει λεγοντας, μεχρι να φτασει εκει που θελει ο ανθρωπος....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!
Αντέχει και παραπάνω ο βάρος.ρε αρχιδι, δεν ειπα να τον πας στις πλατες σου κανα 2-3 χιλιομετρα....
θα τον πας καποια μετρα, μετα θα τον παρει ο επομενος, μετα ο επομενος και παει λεγοντας, μεχρι να φτασει εκει που θελει ο ανθρωπος....
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!