troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.923
- Πόντοι
- 5.506
δες το...και φωναξε και οσα μικρα παιδια ξερειςΔΕΝ σας βλεπω λεμε εραψα το εβδομο
μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
δες το...και φωναξε και οσα μικρα παιδια ξερειςΔΕΝ σας βλεπω λεμε εραψα το εβδομο
ποιος ασχοληται πλεον με το μπασκετ.ΔΕΝ σας βλεπω λεμε εραψα το εβδομο
βλεπω μπασκετδες το...και φωναξε και οσα μικρα παιδια ξερεις
το αθλημα που πιανεις την μπαλα και σε βαραει το ρευμα?βλεπω μπασκετ
εδω μιλας με σοβαρους παιχτεςποιος ασχοληται πλεον με το μπασκετ.
λογια μεσου βαζελου οποτε τον συμφαιρει
να πας να δουλεψειςβλεπω μπασκετ
Ειναι και άλλοι ρε βάρε.γεια σου μαγξιμε πρεπει να εισαι ο μονος ζελας που το χαρηκε μαζι μας. ποσα τσεπωσες?
περιμενω να δω ποτε θα σταματησει η ηλιθιοτητα σας αλλα αρχιζω και δεν βλεπω φως στον οριζοντα.εδω μιλας με σοβαρους παιχτες
επρεπε να φερεις τη μικρη πειραια ηταν ωραια νυχτα που δυσκολα θα επαναληφθει.Ειναι και άλλοι ρε βάρε.
Αν το παίρνατε στο Φ4 θα ειχα μια ζαλάδα σίγουρα...
Το χάρηκε και η μικρή αγκαλιά με τον Θρυλέοντα της....
Και ο πράσινος γιός πανηγύρισε στο γκόλ.
Έχει σημασία πόσα?
Καλά ήταν...
δεν καταλαβα τιποταπεριμενω να δω ποτε θα σταματησει η ηλιθιοτητα σας αλλα αρχιζω και δεν βλεπω φως στον οριζοντα.
τα παοκια ειναι εξυπνα και δεν μιλανε εκτος ενος παραφρονα που συνεχιζει τα σχιζοφρενικα.
τα αεκακια λογω γηπεδου εχουν σκυλιασει αν ηταν αλλου ο τελικος ουτε αυτα θα μιλαγαν.
αλλα εσεις εχετε σπασει το φραγμα βλακειας με εξαιρεση κανα δυο μελη και εηω στη ζωη να δεις ποση βλακεια υπαρχει που προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο για τον πονο σας συστηνω προκτοσιναλαρ.
proctosinalar απο μια επαλειψη πρωι βραδυ.δεν καταλαβα τιποτα
Ναι κάνω παραγγελίαχι αδερφε....αλλα δες το μεχρι τελους....
Ο ρουφιάνος ο πρώην κουνιάδος μου δεν της βρήκε εισιτήριο να πάνε και πήγε με φίλους ο μπινές...επρεπε να φερεις τη μικρη πειραια ηταν ωραια νυχτα που δυσκολα θα επαναληφθει.
εισιτηρια αν ψαχνωσουν υπηρχαν πως και τι φανταζεσαι και δεν ηταν απαγορευτικα για τελικο,αλλα παιδι μαζι μου δεν θα επαιρνα αν στραβωνε η ιστορια δεν θελω να φανταστω τι θα ειχε συμβει.Ο ρουφιάνος ο πρώην κουνιάδος μου δεν της βρήκε εισιτήριο να πάνε και πήγε με φίλους ο μπινές...
Είχε και σχολείο την Πέμπτη....
Ο θείος της ήταν συνδεσμίτης ερ στρατιά.Αυτός το είχε αναλάβει....εισιτηρια αν ψαχνωσουν υπηρχαν πως και τι φανταζεσαι και δεν ηταν απαγορευτικα για τελικο,αλλα παιδι μαζι μου δεν θα επαιρνα αν στραβωνε η ιστορια δεν θελω να φανταστω τι θα ειχε συμβει.
εισιτηρια αν ψαχνωσουν υπηρχαν πως και τι φανταζεσαι και δεν ηταν απαγορευτικα για τελικο,αλλα παιδι μαζι μου δεν θα επαιρνα αν στραβωνε η ιστορια δεν θελω να φανταστω τι θα ειχε συμβει.
μαλακα κλαινε οι αεκτζηδες για πεντε συνθηματα μια πορτα και δεκα καρεκλακια και τα εχουν βγαλει 100φορες πανω αν στραβωνε λυπαμαι που το λεω αλλα οι ουγκανοι δεν θα αφηναν τιποτα ορθιο,οπως ξερεις τα ανθρωποειδη δεν εχουν ουτε ομαδα ουτε τιποτα.Ο θείος της ήταν συνδεσμίτης ερ στρατιά.Αυτός το είχε αναλάβει....
στην αρχη δεν υπηρχε ουτε ψιχουλο τις τελευταιες 5μερες εμφανιστηκαν αρκετα.Εγω δεν καταφερα να βρω παντως περαν της πατεντας με τους Ιταλους αλλά δεν ηθελα να παω στους οπαδους της Φιορεντινα ούτε να ρισκαρω να ακυρωθει το εισιτήριο τελευταια στιγμη.
Τέλος καλό,όλα καλά για όλους.μαλακα κλαινε οι αεκτζηδες για πεντε συνθηματα μια πορτα και δεκα καρεκλακια και τα εχουν βγαλει 100φορες πανω αν στραβωνε λυπαμαι που το λεω αλλα οι ουγκανοι δεν θα αφηναν τιποτα ορθιο,οπως ξερεις τα ανθρωποειδη δεν εχουν ουτε ομαδα ουτε τιποτα.