Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
γεια σου μαγξιμε πρεπει να εισαι ο μονος ζελας που το χαρηκε μαζι μας. :hi:ποσα τσεπωσες?
Ειναι και άλλοι ρε βάρε.
Αν το παίρνατε στο Φ4 θα ειχα μια ζαλάδα σίγουρα...

Το χάρηκε και η μικρή αγκαλιά με τον Θρυλέοντα της....
Και ο πράσινος γιός πανηγύρισε στο γκόλ.

Έχει σημασία πόσα?
Καλά ήταν...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
εδω μιλας με σοβαρους παιχτες:coffee:
περιμενω να δω ποτε θα σταματησει η ηλιθιοτητα σας αλλα αρχιζω και δεν βλεπω φως στον οριζοντα.
τα παοκια ειναι εξυπνα και δεν μιλανε εκτος ενος παραφρονα που συνεχιζει τα σχιζοφρενικα.
τα αεκακια λογω γηπεδου εχουν σκυλιασει αν ηταν αλλου ο τελικος ουτε αυτα θα μιλαγαν.
αλλα εσεις εχετε σπασει το φραγμα βλακειας με εξαιρεση κανα δυο μελη και εηω στη ζωη να δεις ποση βλακεια υπαρχει που προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο για τον πονο σας συστηνω προκτοσιναλαρ.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.723
Πόντοι
2.306
Καλά παίζουμε αλλά πρέπει να μπει Ορτα και Γιοβετιτς , νομιζω θα βοηθήσουν.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
Ειναι και άλλοι ρε βάρε.
Αν το παίρνατε στο Φ4 θα ειχα μια ζαλάδα σίγουρα...

Το χάρηκε και η μικρή αγκαλιά με τον Θρυλέοντα της....
Και ο πράσινος γιός πανηγύρισε στο γκόλ.

Έχει σημασία πόσα?
Καλά ήταν...
επρεπε να φερεις τη μικρη πειραια ηταν ωραια νυχτα που δυσκολα θα επαναληφθει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.235
Πόντοι
12.756
περιμενω να δω ποτε θα σταματησει η ηλιθιοτητα σας αλλα αρχιζω και δεν βλεπω φως στον οριζοντα.
τα παοκια ειναι εξυπνα και δεν μιλανε εκτος ενος παραφρονα που συνεχιζει τα σχιζοφρενικα.
τα αεκακια λογω γηπεδου εχουν σκυλιασει αν ηταν αλλου ο τελικος ουτε αυτα θα μιλαγαν.
αλλα εσεις εχετε σπασει το φραγμα βλακειας με εξαιρεση κανα δυο μελη και εηω στη ζωη να δεις ποση βλακεια υπαρχει που προσπαθουν να κανουν το ασπρο μαυρο για τον πονο σας συστηνω προκτοσιναλαρ.
δεν καταλαβα τιποτα:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
επρεπε να φερεις τη μικρη πειραια ηταν ωραια νυχτα που δυσκολα θα επαναληφθει.
Ο ρουφιάνος ο πρώην κουνιάδος μου δεν της βρήκε εισιτήριο να πάνε και πήγε με φίλους ο μπινές...
Είχε και σχολείο την Πέμπτη....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
Ο ρουφιάνος ο πρώην κουνιάδος μου δεν της βρήκε εισιτήριο να πάνε και πήγε με φίλους ο μπινές...
Είχε και σχολείο την Πέμπτη....
εισιτηρια αν ψαχνωσουν υπηρχαν πως και τι φανταζεσαι και δεν ηταν απαγορευτικα για τελικο,αλλα παιδι μαζι μου δεν θα επαιρνα αν στραβωνε η ιστορια δεν θελω να φανταστω τι θα ειχε συμβει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
εισιτηρια αν ψαχνωσουν υπηρχαν πως και τι φανταζεσαι και δεν ηταν απαγορευτικα για τελικο,αλλα παιδι μαζι μου δεν θα επαιρνα αν στραβωνε η ιστορια δεν θελω να φανταστω τι θα ειχε συμβει.
Ο θείος της ήταν συνδεσμίτης ερ στρατιά.Αυτός το είχε αναλάβει....

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.723
Πόντοι
2.306

Εγω δεν καταφερα να βρω παντως περαν της πατεντας με τους Ιταλους αλλά δεν ηθελα να παω στους οπαδους της Φιορεντινα ούτε να ρισκαρω να ακυρωθει το εισιτήριο τελευταια στιγμη.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
Ο θείος της ήταν συνδεσμίτης ερ στρατιά.Αυτός το είχε αναλάβει....
μαλακα κλαινε οι αεκτζηδες για πεντε συνθηματα μια πορτα και δεκα καρεκλακια και τα εχουν βγαλει 100φορες πανω αν στραβωνε λυπαμαι που το λεω αλλα οι ουγκανοι δεν θα αφηναν τιποτα ορθιο,οπως ξερεις τα ανθρωποειδη δεν εχουν ουτε ομαδα ουτε τιποτα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.790
Πόντοι
6.035
Εγω δεν καταφερα να βρω παντως περαν της πατεντας με τους Ιταλους αλλά δεν ηθελα να παω στους οπαδους της Φιορεντινα ούτε να ρισκαρω να ακυρωθει το εισιτήριο τελευταια στιγμη.
στην αρχη δεν υπηρχε ουτε ψιχουλο τις τελευταιες 5μερες εμφανιστηκαν αρκετα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
μαλακα κλαινε οι αεκτζηδες για πεντε συνθηματα μια πορτα και δεκα καρεκλακια και τα εχουν βγαλει 100φορες πανω αν στραβωνε λυπαμαι που το λεω αλλα οι ουγκανοι δεν θα αφηναν τιποτα ορθιο,οπως ξερεις τα ανθρωποειδη δεν εχουν ουτε ομαδα ουτε τιποτα.
Τέλος καλό,όλα καλά για όλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom