Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.486
- Πόντοι
- 8.846
Και αντικειμενικότερος βεβαίως βεβαίως...Έχετε δίκιο.
Ο Τσουκαλάς είναι πολύ καλύτερος.
Και αντικειμενικότερος βεβαίως βεβαίως...Έχετε δίκιο.
Και αντικειμενικότερος βεβαίως βεβαίως...
Ο Τσουκαλάς δε δηλώνει δημοσιογράφος. Παντελώς άστοχη (αν όχι ανόητη) η σύγκριση.Έχετε δίκιο.
Ρε κομπλεξικέ κοντοπούτανε κοίτα να χαρείς την μεγαλη επιτυχία της ομάδας σου και άσε τα υπόλοιπα.Ο Τσουκαλάς δε δηλώνει δημοσιογράφος. Παντελώς άστοχη (αν όχι ανόητη) η σύγκριση.
20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Σας προτείνω το παραπάνω βιβλίο, με κάτι τέτοια πείστηκαν κάποιοι ότι ο ΠΑΟ είναι μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα.
Δε νομίζω να συνάδουν οι χαρακτηρισμοί σου με το πνεύμα των μηνυμάτων μου.Ρε κομπλεξικέ κοντοπούτανε κοίτα να χαρείς την μεγαλη επιτυχία της ομάδας σου και άσε τα υπόλοιπα.
Ενώ εσείς οι τροπαιουχοι ευρωπαϊκού μιλκοκυπελλου είστε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάς....μολντε χερενφεν ροζεμποργκ της τριάρας....μπαρτσα ρεαλ κλπ της πεντάρας και Γιουβέντους της 7αρας...να πάμε να τους πάρουμε συνέντευξη....προσέξτε μόνο μην μιλήσουν τα εβραιοπουλα για την συνδιαλλαγη και σας το πάρουν νύχτα το μιλκο και ρεζιλετουμε σαν χώρα και στη γη και στη σελήνη....σας ευχαριστώ
Ηρεμα κοντοπούτανε.Δε νομίζω να συνάδουν οι χαρακτηρισμοί σου με το πνεύμα των μηνυμάτων μου.
Οπότε άντε και γαμήσου μουνί της λάσπης καραγκιόζη μαλάκα.
Ο Τσουκαλάς δε δηλώνει δημοσιογράφος. Παντελώς άστοχη (αν όχι ανόητη) η σύγκριση.
Σας προτείνω το παραπάνω βιβλίο, με κάτι τέτοια πείστηκαν κάποιοι ότι ο ΠΑΟ είναι μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα.
Ηρεμα κοντοπούτανε.
Λίγο ακόμα και θα πιστέψουμε ότι είσαι άντρας...
Ο Τσουκαλάς δε δηλώνει δημοσιογράφος. Παντελώς άστοχη (αν όχι ανόητη) η σύγκριση.
Ρε τύποι, εσείς κι όσοι άλλοι αρχίσατε τις μαλακίες, βάλτε λίγο το ανύπαρκτο να δουλέψει...Άντε βρε μπαγάσηδες, σας φέραμε το πρώτο Ευρωπαϊκό στη χώρα.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα, υπομονή να έχετε και θα βλέπετε τον Δαφνοστεφανωμένο να τα σηκώνει.
Εσείς πορείες για να διώξετε Καραφλούζους, Καβουρολαθρέμπορες και Λαθροτσετσενους και λοιπή μπίχλα.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο, ΑΝ βέβαια αξιωθείτε να περάσετε τα προκριματικά.....
Τύπε μπούστη δεν ψήνομαι για αλληλομαλακία και έτσι.Αν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό, πες μου, αν όχι μπορείς να αυνανιστείς ελευθέρως.
Είναι και του ροζα μέσα κάπου εκειΚαμμιά φωτογραφία από το κουφάρι της Αρένα υπάρχει?
Στο Βερολίνο γράφτηκε ΕΠΟΣ. Αντικειμενικά, κι ας το μειώσει ο κάθε κομπλεξικός όσο θέλει. Ο Παναθηναϊκός γύρισε με κρότο, έριξε «βόμβα» σε όλη την Ευρώπη και την ίδια ώρα απάντησε στον Γιώργο Μπαρτζώκα - λουζερ-κλοουν και στις δηλώσεις του μετά τον χαμένο ημιτελικό για το τεραστιο μπάτζετ της ρεαλ. Και ο επτάστερος το ίδιο μπάτζετ των 40 εκατ. βρήκε μπροστά του, αλλά τους ξεκωλιασε κυριολεκτικα δεν ξεφτιλιστηκε....
σας το ειχαμε πει απο νωρις αλλα δεν το ειχατε πιασει και τωρα μεινατε μαλακες ολοι...
το πραγμα φωναζει οτι βλεπετε μονο την αρχη της επομενης δυναστειας...
αν με 6.5 παικτες εκανε αυτο το θαυμα ο εργκιν φαντασου τι θα δειτε απο του χρονου με παικτες
τυπου γα-μισιτς στον ασσο , χεζονια στο 3 και πουαριε πχ στο 5.....
ευτυχως που ο ηλιθιος μας εδωσε τον παικταρα στο πιατο!!!
φιλακια ρουφηχτα απο τον Κωστα που μας τρωει τα λεφτα!!!!