Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
σε αυτο ακριβως φιλε μου.μπραβο που το εβγαλες γιατι οι ολυμπιακοι δεν θα το πιστευαν.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αφού λοιπόν απαντάς εσύ, πες μου σε παρακαλώ αν παρατήρησες μια μικρή λεπτομέρεια.
Τι ώρα βγήκε το άρθρο αυτό στο νετ??
Και τι ώρα είπα οτι το άκουσα στο Άλτερ???
Για να σε δω....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αφού λοιπόν απαντάς εσύ, πες μου σε παρακαλώ αν παρατήρησες μια μικρή λεπτομέρεια.
Τι ώρα βγήκε το άρθρο αυτό στο νετ??
Και τι ώρα είπα οτι το άκουσα στο Άλτερ???
Για να σε δω....
τι ασχολεισαι με τους γελοιους ρε συ κρητικε? :think: :think: :think:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Καμιά ωρίτσα ακόμα μωρέ, μέχρι να την πέσω  :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:.
Και ένας είναι, οχι πολλοί, που θα κάνουν την τρίχα τριχιά  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Χαιρετίζω τον νέο πράκτορα που με τέτοια θέρμη ανέλαβε τα καθήκοντα του  :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι ακόμα Ηράκλέιο βρέ?????
αν λες για εμένα.. εγώ είμαι παλιός πράκτορας αλλά ήμουν μυστικός.. απλά παρακολουθούσα... τεσπα ακόμη ηράκλειο είμαι .. και για τα επόμενα 2-3 χρόνια :)

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
σκέψου εδώ δεν πάω για πρωτάθλημα και είσαι πρώτος στα χαρτιά σκέψου και να πήγαινα ομάδα της........

σφαλιάρας καταντήσατε.
συγγνωμη για το σχολιο αλλα μμμ... εχω την αισθηση οτι ο γαυρος σας εχει ριξει πολλες (μα παρα πολλες) σφαλιαρες.

grvagelis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1
συγγνωμη για το σχολιο αλλα μμμ... εχω την αισθηση οτι ο γαυρος σας εχει ριξει πολλες (μα παρα πολλες) σφαλιαρες.
μας ειχε..καποτε..αλλα και εμεις καποτε...το θεμα ειναι..το παρον τι λεει...λεει 4...και το ποιο ωραιο απο ολα ειναι οι απεγνωσμενες προσπαθειες για να παρει ο τεσσεραικος το πρωταθλημα για να αποφυγει την αεκ στα πλευ οφ.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα αμορφωτοι ρουφιανουπαλληλισκοι του κροκους...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το ειδα γαμω την κροατια τους..απαραδεκτοι οι διαιτητες..παλι καλα που δεν τα εσπασαν οι επιστημονες..
οντως γιατι θα μας ξανατιμωρουσαν
παντως για να φτασει ο δεληγιαννης να κανει τετοια εξοδο απο την πισινα και να κηνυγαει τον διαιτητη για να τον πλακωσει τα λεει ολα
ειναι σαν αρνακι ο δεληγιαννης και χθες ηταν εξαλλος

Επισκέπτης
ειναι σαν αρνακι ο δεληγιαννης και χθες ηταν εξαλλος
πως να μην ειναι ρε μετα απο αυτη την σφαγη???εγω απορω με τους δικους μας..κατασταλτικα ειχε το μενου των δωρεαν ναρκωτικων εχτες???περιεργο που δεν τους γαμησαν..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πως να μην ειναι ρε μετα απο αυτη την σφαγη???εγω απορω με τους δικους μας..κατασταλτικα ειχε το μενου των δωρεαν ναρκωτικων εχτες???περιεργο που δεν τους γαμησαν..
εγινε λαθος αντι για αμφεταμινες μοιραστηκαν υπνωτικα :2funny: :2funny:
ακριβως ιδια σφαγη με το 2001 στον τελικο της κροατιας που μας εκλεψαν την κουπα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν ασχολουμαι με ενδοεταιρικες κοντρες και ειδικα οταν ειναι τετοιου επιπεδου :o
αρούρια..το ...δικό μας παράρτημα [όπως το λέτε] μας έριξε 4 και λίγα ήταν...για να δούμε την κυριακή το δίκό σας τι θα κάνει?...παλι νέους παίκτες θα δοκιμάσει?...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αρούρια..το ...δικό μας παράρτημα [όπως το λέτε] μας έριξε 4 και λίγα ήταν...για να δούμε την κυριακή το δίκό σας τι θα κάνει?...παλι νέους παίκτες θα δοκιμάσει?...
ταλε ξυπνα :grin: εδω κατεβασε τα δευτερα με καλαμαρια και εβγαλε ολους τους τιμωρημενους για να ειναι πανοπλοι με μας και μιλατε για παραρτημα?
μην φορτωνετε τις αμαρτιες σας πανω μας ουτε την ανικανοτητα σας να κερδισετε το παραρτημα που ειχε ελλειψεις και τρυπια αμυνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom