teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.247
- Πόντοι
- 2.306
Πες μου ποτε ειδες καλη μπάλα απο 4 ομαδες οπως φετος και πέρυσι ρε μπουφο….ποσα χρονια??Μας έκανε Αγγλία ο νιάου, ξέχασα.
Αχ, μωλέ, ΣΥΥΥΥΥΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!
![]()
Πες μου ποτε ειδες καλη μπάλα απο 4 ομαδες οπως φετος και πέρυσι ρε μπουφο….ποσα χρονια??Μας έκανε Αγγλία ο νιάου, ξέχασα.
Αχ, μωλέ, ΣΥΥΥΥΥΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑ!
![]()
Κανένα μουνάκι να το βγάλουμε έξω και να λένε όλοι τι κυκλοφορεί ο πούστης(!) έχουμε;Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες.
Κυριε γιακουμη….ενταξει.....ολα καλα γιακουμη...
κυριε, στους κυριους....στης κουλες γιακουμη ΣΚΕΤΟΚυριε γιακουμη….
καντο τουλαχιστον Giacomo και κλεισαμε….κυριε, στους κυριους....στης κουλες γιακουμη ΣΚΕΤΟ
Εγώ θα σε αποκαλώ ΠΟΥΣΤΗ!καντο τουλαχιστον Giacomo και κλεισαμε….![]()
Κανένα μουνάκι να το βγάλουμε έξω και να λένε όλοι τι κυκλοφορεί ο πούστης(!) έχουμε;![]()
ενταξει...αλλο απο τον αλλο μηνακαντο τουλαχιστον Giacomo και κλεισαμε….![]()
Αντε, ρε, που δεν έχεις. Εσύ δεν ξεμένεις ποτέ!Όλο και κάτι θα ξεμείνει και για μας.
![]()
Νομιζω υπαρχει ρητρα,αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο
πρωτη του μηνου ομως…μην σε ψαχνω….ενταξει...αλλο απο τον αλλο μηνα
Για εσενα εχουμε πει…μην τα ξαναλεμε….με τον κηδεμονα σου…Εγώ θα σε αποκαλώ ΠΟΥΣΤΗ!
μπεσα σου λεω ρε....θα εχουμε καβατζαρει τα αθλητικα και θα πλακωνομαστε στα πολιτικα τοτε..πρωτη του μηνου ομως…μην σε ψαχνω….
καντηλι στον ιβαν πρεπει να αναψουν ολοι που εφερε το βαρ....και καλυτερες ομαδες αναγκαστικα θα φτιαχτουν και θα μενουμε χωρις νυχια απο την αγωνια καθε χρονια για το πρωταθλημα....και σιγα σιγα θα μαζευτουν και παλι πονταλακια για πιο πολλες ομαδες στην ευρωπη!Πες μου ποτε ειδες καλη μπάλα απο 4 ομαδες οπως φετος και πέρυσι ρε μπουφο….ποσα χρονια??
διαφωνωκαντηλι στον ιβαν πρεπει να αναψουν ολοι που εφερε το βαρ....και καλυτερες ομαδες αναγκαστικα θα φτιαχτουν και θα μενουμε χωρις νυχια απο την αγωνια καθε χρονια για το πρωταθλημα....και σιγα σιγα θα μαζευτουν και παλι πονταλακια για πιο πολλες ομαδες στην ευρωπη!
Ενταξει, μπαινω σε προετοιμασια….μπεσα σου λεω ρε....θα εχουμε καβατζαρει τα αθλητικα και θα πλακωνομαστε στα πολιτικα τοτε..
ειναι πολυ κρισιμοσ μηνας
Γιατι στον Ιβαν? τον βαλαν να πληρωσει κι αυτο?καντηλι στον ιβαν πρεπει να αναψουν ολοι που εφερε το βαρ....και καλυτερες ομαδες αναγκαστικα θα φτιαχτουν και θα μενουμε χωρις νυχια απο την αγωνια καθε χρονια για το πρωταθλημα....και σιγα σιγα θα μαζευτουν και παλι πονταλακια για πιο πολλες ομαδες στην ευρωπη!
Τυπε θα μας ζαλιζεις πολυ ωρα με τη μουνοκλαψα σου για το ΑΕΚακι;Περιοδο εχεις;Ενταξει, μπαινω σε προετοιμασια….
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι στον Ιβαν? τον βαλαν να πληρωσει κι αυτο?
Λιγοτερη απ’ οτι εσεις που μας έχετε σπασει τ’ αρχιδια με τα μητρικα σας περι διαιτησιας, ΕΠΟ, θυγατρικων ομαδων κλπ.Τυπε θα μας ζαλιζεις πολυ ωρα με τη μουνοκλαψα σου για το ΑΕΚακι;Περιοδο εχεις;
Μία ζωή σας γαμάμε σε όλα τα αθλήματα ρε ανύπαρκτες Κουλες,γυφτοι μπαταχτσηδες της Γ εθνικής.Αμα ονειρευεσαι να γινεις Βουλγαρια σε επιπεδο πρωταθληματος, δεν εχω να σου πω κατι…