rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.981
- Πόντοι
- 3.446
Ολυμπιακός: Θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε η Γουλβς | Novasports Με 5 μυρια ειναι δικος μας ο κοντος
περιεργη φωτο ανεβασε η αλλη γιαυτοΝομιζω υπαρχει ρητρα,αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο
Κοψαμε το πρωταθλημα απο εσας τις δικεφαλες κοτες και πηγαμε τελικο Κονφερενς...εσυ ρε παπαριδη στο τελος της χρονιας τι θα εχεις να δειξεις;Οταν δυο χρονιες το μονο που εχεις να δειξεις ειναι οτι εκοψες το πρωταθλημα που θα επαιρνε καποιος αλλος, πρεπει μαλλον να εισαι γαυρος…
ενα νταμπλ περισυ και φετος ενα πρωταθλημα που θα μου φερει σπιτι ο κιτρινομαυρος θεος ΑΡΗΣ…Κοψαμε το πρωταθλημα απο εσας τις δικεφαλες κοτες και πηγαμε τελικο Κονφερενς...εσυ ρε παπαριδη στο τελος της χρονιας τι θα εχεις να δειξεις;
Στο τελος της χρονιας θα εχεις ενα νταμπλ απο περυσι;Εχετε ολοκληρο συστημα με ΕΠΟ και διαιτησια να σας σπρωχνει χωρις αυριο και θα τερματισετε 2οι ρε κακομοιρηδες!!!ενα νταμπλ περισυ και φετος ενα πρωταθλημα που θα μου φερει σπιτι ο κιτρινομαυρος θεος ΑΡΗΣ…
ο σαμπ μιλησε…
Αμα ειχαμε αυτα που λες, χθες σας καναμε ενα ωραιο χειρουργειο και τελειωνε το πραγμα.Στο τελος της χρονιας θα εχεις ενα νταμπλ απο περυσι;Εχετε ολοκληρο συστημα με ΕΠΟ και διαιτησια να σας σπρωχνει χωρις αυριο και θα τερματισετε 2οι ρε κακομοιρηδες!!!
Αμα ειχαμε αυτα που λες, χθες σας καναμε ενα ωραιο χειρουργειο και τελειωνε το πραγμα.
Για να μην πω για ΠΑΟΚ που ηταν και ειναι ο βασικος δικδικητης, αφου εσεις μεχρι τον Καρβαναλ δεν υπηρχατε…
Χεοιρουργειο κι εξω.
Ναι δεν τα ειχατε μωρε....δεν ειναι δικια σας η ΕΠΟ!Δεν κανει τους διορισμους ο δικος σας ο Μανταλος σε συνεργασια με τον Γιαννακη τον Παπαδοπουλο,ο πρωην Ολυμπιακος Β και νυν ΑΕΚ Β για τον Αρουλη λεω δεν ειναι κωλος και βρακι με εσας!!!Αμα ειχαμε αυτα που λες, χθες σας καναμε ενα ωραιο χειρουργειο και τελειωνε το πραγμα.
Για να μην πω για ΠΑΟΚ που ηταν και ειναι ο βασικος δικδικητης, αφου εσεις μεχρι τον Καρβαναλ δεν υπηρχατε…
Χεοιρουργειο κι εξω.
Άντε να δικαιολογήσουμε ότι είσαι πικραμένος απο το χθεσινό γαμησάκι αλλά εσύ το τερμάτισες.Οταν δυο χρονιες το μονο που εχεις να δειξεις ειναι οτι εκοψες το πρωταθλημα που θα επαιρνε καποιος αλλος, πρεπει μαλλον να εισαι γαυρος…
Εικοσιτρια πρωτσθληματα σε 26 χρονια που ειπε και ο Ναυαρχος, ουτε στη Μπουρκινα Φασο δεν γινονται αυτα.Άντε να δικαιολογήσουμε ότι είσαι πικραμένος απο το χθεσινό γαμησάκι αλλά εσύ το τερμάτισες.
Μιλάς για το Θ Ρ Υ Λ Ο που έχει οσα πρωταθλήματα έχετε όλοι οι αλλόθρησκοι μαζί.
Έλα καθαρίστε τα χυσάκια απο τα προσωπάκια σας που σας ρίξαμε χθές, ηρέμηστε ,φτιάξτε ομάδα και ελάτε πάλι του χρόνου να σας ξανάκανονίσουμε που θα είμαστε και πρωταθλητές.
Εικοσιτρια πρωτσθληματα σε 26 χρονια που ειπε και ο Ναυαρχος, ουτε στη Μπουρκινα Φασο δεν γινονται αυτα.
Αλλά οταν Θωμας και Σωκρατης θελουν, ολα γινονται…
ρε κουλιτσα τα οργια εχετε κανει φετος και παλι ΔΕΝ.....σας το παιρνει ο μπουχος και ο τακης εχει ηδη φτιαξει διαιτολογιο για της τουαλετες του προπατζιδικου....Εικοσιτρια πρωτσθληματα σε 26 χρονια που ειπε και ο Ναυαρχος, ουτε στη Μπουρκινα Φασο δεν γινονται αυτα.
Δεν εχω fb τυπε, ειναι για γεροντια…
Πάρε να 'χεις γιατι πάς γυρεύοντας
Αυτά τα λές αδελφέ γιατι είσαι αεκ και μάλλον κάνεις προβολή των δικών σας σε εμάς. Έχω ζήσει τα πέτρινα χρόνια του Θρύλου που ανεβαίναμε πορεία στο οακα και ήμασταν περισσότεροι απο τους βάζελους στο γήπεδο τους που έπαιρναν πρωτάθλημα. Άγιοι δεν είμαστε, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και μπούρδες.Δεν εχω fb τυπε, ειναι για γεροντια…
εγω υπστηριζω την ομαδα μου και ουπταν ειναι στα πατωματα τυπε.
Εσεις θυμαστε πτι ειστε Ολυμπιακοι οταν σας ερχονταιψολα βολικα.
οταν δεν πατε καλα, σας φταινε τα παντα, η διαιτησια, η ΕΠΟ, ο προεδρος , οι παιχτες, ο καντινιερηςεξω απ’ το γηπεδο, το χορταρι, ο αναδρομος Ερμης, η πουτανα η μοιρα, ολα…
Νικαει ο γαυρος? Ολη η Ελλαδα γαυροι…
ΓΤΠ ο γαυρος? Σας ψαχνουμε με το τουφεκι….
Καλά, στην Βουλγαρία πριν λίγες μέρες η Λουντογκόρετς σήκωσε το 13ο συνεχόμενο. Δεν γίνονται πουθενά, έχεις δίκιο.Εικοσιτρια πρωτσθληματα σε 26 χρονια που ειπε και ο Ναυαρχος, ουτε στη Μπουρκινα Φασο δεν γινονται αυτα.
Τι σου έχω πει για τους Τούρκους;«Η Γαλατάσαραϊ άρπαξε τον Ελ Κααμπί»
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει στην Τουρκία για λογαριασμό της Γαλατάσαραϊ, σύμφωνα με δημοσίευμα.www.sport-fm.gr
Ελπίζω να μην ισχύει διότι αλλιώς θα είναι μέγα σφάλμα της διοίκησης.