Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.113
- Πόντοι
- 28.246
Καλά μιλάμε για μεγάλης πουτανας γιο και θεατρίνο.ο γυφτοβιτς δεν πηγε στο νοσοκομειο?
Καλά μιλάμε για μεγάλης πουτανας γιο και θεατρίνο.ο γυφτοβιτς δεν πηγε στο νοσοκομειο?
Προτιμότερο να πάτε Ουγγαρία. 65000 χωράει.μια χαρα, θα κερδισουμε την αεκ, θα χασει το πρωταθλημα απ τον παοκ, θα της μαγαρισουμε και το γηπεδο
ρε φιλε παοκτζη, τελικο παιζουνε για ευρωπαικο, τι θα κοιταξουν το πρωταθλημα ?Γαυρακια πατωνετε??
Γαμω το σπίτι του λεμεΚαλά μιλάμε για μεγάλης πουτανας γιο και θεατρίνο.
μη βριζεις μαν.Γαμω το σπίτι του λεμε
Γαμιουνται λεμεμη βριζεις μαν.
συμφωνωΓαμιουνται λεμε
το ας τι το βαζεις αφου χασαμε και δικαια ειμασταν τραγικοι και δεν μαρκαραμε.Ένα γκολ θέλω τουλάχιστον κι ας χάσουμε.
Δίκαια κερδίζει. Δεν έχω να προσαψω κάτι στοκ ΠΑΟΚ φέτος.το ας τι το βαζεις αφου χασαμε και δικαια ειμασταν τραγικοι και δεν μαρκαραμε.
ενταξει ρε βαρο....και αυτοι δεν μαρκαρανε τον ναβαρο και ηταν πιο πολλοι....χωρις γκρινια χρεωνω στον μεντι οτι αρχισε με ναβαρο και οχι αραμπιτο ας τι το βαζεις αφου χασαμε και δικαια ειμασταν τραγικοι και δεν μαρκαραμε.
στηριζω.....ειναι μακραν καλυτερη ομαδα απο κτρινοπρασινα καρναβαλα..Δίκαια κερδίζει. Δεν έχω να προσαψω κάτι στοκ ΠΑΟΚ φέτος.
Με τα πάνω τους και τα κάτω τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν οι καλύτεροι φετος Και ξεκίνησαν την χρονιά με την πλάτη στον τοίχο και οι δύο.στηριζω.....ειναι μακραν καλυτερη ομαδα απο κτρινοπρασινα καρναβαλα..
αρχιδια θα παρει τον περιμενει ρουλης τελευταια αγωνιστικη,οσο για μας με νοοτροπια οπως σημερα 4η θα βγαουμε.Με τα πάνω τους και τα κάτω τους Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ήταν οι καλύτεροι φετος Και ξεκίνησαν την χρονιά με την πλάτη στον τοίχο και οι δύο.
Αν κερδίσουμε την ΑΕΚ μακάρι να κρατηθεί ο ΠΑΟΚ και να το πάρει.