Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.779
Πόντοι
26.141

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.353
Πόντοι
1.336
Αυτό που γίνεται με τα χανουμακια είναι πέραν φαντασίας. Έχουν λαλήσει με τον τελικό. Διακαώς δεν θέλουν να γίνει ο αγώνας με , προσέξτε, προσέξτε, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόστος. Πόσο πχια κομπλεξικα άτομα είναι. Αποδεικνύονται μακράν οι πιο μ@λ@κες φίλαθλοι παγκοσμίως . Όχι μόνο θα παίξουμε αλλά θα το σηκώσουμε κιόλας στο μπουρδέλο τους .

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
Αυτό που γίνεται με τα χανουμακια είναι πέραν φαντασίας. Έχουν λαλήσει με τον τελικό. Διακαώς δεν θέλουν να γίνει ο αγώνας με , προσέξτε, προσέξτε, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόστος. Πόσο πχια κομπλεξικα άτομα είναι. Αποδεικνύονται μακράν οι πιο μ@λ@κες φίλαθλοι παγκοσμίως . Όχι μόνο θα παίξουμε αλλά θα το σηκώσουμε κιόλας στο μπουρδέλο τους .
Το πρόβλημα για τους Αεκτζήδες πιστεύεις ότι είναι το ''τελικός με άλλη γενικώς οποιαδήποτε ελληνική ομάδα στην Αγιά Σοφιά'' ή το ''τελικός με Ολυμπιακό στην Αγιά Σοφιά'';

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.353
Πόντοι
1.336
Το πρόβλημα για τους Αεκτζήδες πιστεύεις ότι είναι το ''τελικός με άλλη γενικώς οποιαδήποτε ελληνική ομάδα στην Αγιά Σοφιά'' ή το ''τελικός με Ολυμπιακό στην Αγιά Σοφιά'';
Το πρόβλημα τους είναι ο τελικός με Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο τους . Και δεν το λέω ούτε για να τρολαρω ούτε για κάτι άλλο. Αρκετοί γνωστοί μου ,ακόμη ,αρκετοί φίλοι μου έχουν αλλάξει συμπεριφορά εξαιτίας αυτού του γεγονότος που ειλικρινά δεν το περίμενα. Ξυδακι θα τους περάσει...

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
874
Πόντοι
81
Ισχύει απόλυτα και το έχω διαπιστώσει από κουβέντες με αεκτζήδες, όχι τώρα αλλά απο τότε που περάσαμε την Φενέρ και άρχισε να φαίνεται πιθανότητα τελικού στο βάθος του ορίζοντα. Δεν είναι μόνο οτι το μισό γήπεδο θα είναι ερυθρόλευκο αλλά η πιθανότητα το να το σηκώσει ο Φορτούνης και ο χοντρός να κάνει γύρο του θριάμβου μέσα στο προποτζίδικο τους έχει δημιουργήσει εφιάλτες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.613
Πόντοι
4.615
Το πρόβλημα τους είναι ο τελικός με Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο τους . Και δεν το λέω ούτε για να τρολαρω ούτε για κάτι άλλο. Αρκετοί γνωστοί μου ,ακόμη ,αρκετοί φίλοι μου έχουν αλλάξει συμπεριφορά εξαιτίας αυτού του γεγονότος που ειλικρινά δεν το περίμενα. Ξυδακι θα τους περάσει...
Συμφωνούμε απόλυτα. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά στα 50 μου έχω αντιληφθεί ότι δύο ομάδες υπάρχουν: οι Ολυμπιακοί και οι αντι-Ολυμπιακοί. Το βλέπεις παντού: οι Ολυμπιακοί χαίρονται, όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί έχουν σκάσει από το κακό τους.

Αν στον τελικό ήταν λ.χ. ο ΠΑΟ, θα έβλεπες ήδη δηλώσεις ''πολιτισμού'' και μεγαθυμίας από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ που θα είναι ''μεγάλη τους τιμή να φιλοξενήσουν μία Ελληνική Ομάδα στο γήπεδό τους''.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.353
Πόντοι
1.336
Συμφωνούμε απόλυτα. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά στα 50 μου έχω αντιληφθεί ότι δύο ομάδες υπάρχουν: οι Ολυμπιακοί και οι αντι-Ολυμπιακοί. Το βλέπεις παντού: οι Ολυμπιακοί χαίρονται, όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί έχουν σκάσει από το κακό τους.

Αν στον τελικό ήταν λ.χ. ο ΠΑΟ, θα έβλεπες ήδη δηλώσεις ''πολιτισμού'' και μεγαθυμίας από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ που θα είναι ''μεγάλη τους τιμή να φιλοξενήσουν μία Ελληνική Ομάδα στο γήπεδό τους''.
Συμφωνώ φίλε μαζί σου . Όλοι οι φίλοι μου που δεν είναι ούτε Ολυμπιακοί μα ούτε και ΑΕΚ δεν έχουν θέμα ,δεν τους ενδιαφέρει το που θα παίξουν μα ούτε και η συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό. Γενικά τους είναι αδιάφορο ,οι Αεκτζηδες έχουν πάθει παροξυσμό . Τι παροξυσμό ρε ηλίθια αμόρφωτα όντα που ο πρώτος και μάλιστα νωρίς νωρίς που σας ξεπαρθενιασε ήταν ο Ολυμπιακός και αυτό τους πονάει αφάνταστα.

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.353
Πόντοι
1.336
Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα για τους παίκτες θα έρθει σε δεύτερη μοίρα και για εμένα είναι απολύτως λογικό. Οι παίκτες δεν θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά όσο στο τούνελ υπάρχει αυτή η πρόκληση του ευρωπαϊκού τελικού. Οπότε στα τρία εναπομείναντα ντέρμπι δεν περιμένω πολλά.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.883
Πόντοι
3.556
Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα για τους παίκτες θα έρθει σε δεύτερη μοίρα και για εμένα είναι απολύτως λογικό. Οι παίκτες δεν θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά όσο στο τούνελ υπάρχει αυτή η πρόκληση του ευρωπαϊκού τελικού. Οπότε στα τρία εναπομείναντα ντέρμπι δεν περιμένω πολλά.

Δεν έχεις άδικο, αλλά με την απαιτούμενη αυτοσυγκέντρωση όλα γίνονται.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.850
Πόντοι
5.506
να μην ξεχναμε οτι εχουμε πολλους παικτες....πριν 2 μηνες ηταν καταρα αλλα τωρα??? αν ο στραταρχης τους εχει βελτιωσει θα εχουμε και αλλα γλεντια

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.706
Πόντοι
2.306

Ολα θα κριθούν αύριο. Αν τα δευτεροτρίτα μας καταφέρουν να πάρουν έστω και κατα λαθος διπλό στην Τούμπα , θα τα δώσουμε όλα μετά στα τελευταία 2 ματς. Αν αύριο έρθει 1Χ προφανώς δε θα σπάσουμε τα πόδια μας για να πάρουμε την τρίτη θεση.

garcia21

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Like
93
Πόντοι
1
Περισσότερο κομπλέξες είστε εσείς, που πιο πολύ σας νοιάζει ΠΟΥ θα γίνει ο τελικός, από τον ίδιο τον τελικό .

Το γιατί το πιστεύω αυτό , το είπα στο νήμα το δικό μας .

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.182
Πόντοι
46.423
Όλα παίζονται στο αυριανό παιχνίδι.

Αν έρθει ένα καλό αποτέλεσμα τότε είμαστε μέσα στο κόλπο.

Αν όχι τότε τέλειωσε το πρωτάθλημα για εμάς και θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο του τελικού μέσα στην ΟΠΑΠ αρένα.

Σε κάθε περίπτωση είναι σχεδόν ακατόρθωτο να κάνουμε 3 συνεχόμενες νίκες σε 3 ντέρμπι Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή.

Το σίγουρο είναι ότι όσοι παίξουν αύριο θα τα δώσουν όλα για την νίκη.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.182
Πόντοι
46.423

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται. Ψέματα να πει ο άνθρωπος;
Ο Βαλβερδε ειναι αυτος για τον οποιο ελεγε ο Κοκκαλης ευτυχως που τον φεραμε εδω και πηρε και κανενα πρωταθλημα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Συμφωνούμε απόλυτα. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά στα 50 μου έχω αντιληφθεί ότι δύο ομάδες υπάρχουν: οι Ολυμπιακοί και οι αντι-Ολυμπιακοί.
Αυτο εγινε μετα το 1996.
Ως τότε υπηρχαν Παναθηναικοι και αντι-Παναθηναικοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Σε κάθε περίπτωση είναι σχεδόν ακατόρθωτο να κάνουμε 3 συνεχόμενες νίκες σε 3 ντέρμπι Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή.
Χμ, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.
Καλου κακου εγω θα ριξω κατι ψιλα σε κατακτηση πρωταθληματος απο Ολυμπιακο στο 8.50

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Περισσότερο κομπλέξες είστε εσείς, που πιο πολύ σας νοιάζει ΠΟΥ θα γίνει ο τελικός, από τον ίδιο τον τελικό .

Το γιατί το πιστεύω αυτό , το είπα στο νήμα το δικό μας .
Και όχι μόνο αυτό..Οι ιδιοι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ με μηνυματα σαν του παρακάτω...

@[B]White Othellos[/B]

"
Αυτό που γίνεται με τα χανουμακια είναι πέραν φαντασίας. Έχουν λαλήσει με τον τελικό. Διακαώς δεν θέλουν να γίνει ο αγώνας με , προσέξτε, προσέξτε, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόστος. Πόσο πχια κομπλεξικα άτομα είναι. Αποδεικνύονται μακράν οι πιο μ@λ@κες φίλαθλοι παγκοσμίως . Όχι μόνο θα παίξουμε αλλά θα το σηκώσουμε κιόλας στο μπουρδέλο τους ."

Χωρια τα βιντεάκια στο τικ τοκ, "ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ" και "Το σπιτι μας νοικιάστηκε"

Περιμένει κανείς να μην αντιδρασουν οι δικοί μας???Η μήπως η ...Αστυνομία θα κανει δουλειά???:2funny::2funny::2funny:
18.000 τουλάχιστον γαύροι και θα ερθουν λέει...συντεταγμένα!!!Πώς θα ερθουν?Με ...Πούλμαν!!!!!Και πώς θα χωρέσουν 300 πουλμαν στη Δεκελέιας ρεεεεε????Και από πότε θα τους κουβαλάνε?Και πού θα τους αδειάσουν???ΚΑι οι αντίστοιχοι 3-4.000 της Φιορεντίνα???
Εδω δεν μπορούν να εγγυηθούν 10.000 ατομα στον Ελληνικό τελικό πριν τρεις μέρες και θα τα βγαλουν περα με 22.000 τουλαχιστον??
Χωρια το τι διαβαζω στα φορουμ ενθεν κι ενθεν...Για πεσιματα,για ντου στα μαγαζιά κλπ...
Όσο για το παραμύθι του Χοντρού περι παραχωρησης του τηγανιου σε μας το 2010 με τη Νταντι Γιουναιτεντ ,ναι το εκανε αλλα...ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!!!Κεκλεισμένων ηταν βρεεεεεεε!!!:2funny::2funny::2funny:
Εν κατακλείδι,ΝΑΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ γιατι δεν εγγυα΄ται κανεις την ασφάλεια σας και των μαγαζιών της περιοχής...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom