Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.828
- Πόντοι
- 6.536
Κομπλεξακι είσαι.Καλα κοψε κατι γιατι οι Ιταλοι δεν ειναι ούτε Κροατες ουτε βαζελοι
Κομπλεξακι είσαι.Καλα κοψε κατι γιατι οι Ιταλοι δεν ειναι ούτε Κροατες ουτε βαζελοι
Ας γίνει Cali ΚολομβίαςΚαι στην Βουδαπέστη τα ίδια προβλήματα θα υπάρχουν.
Οπότε να μην γίνει ο τελικος?
Σαχλαμάρες....
Το πρόβλημα για τους Αεκτζήδες πιστεύεις ότι είναι το ''τελικός με άλλη γενικώς οποιαδήποτε ελληνική ομάδα στην Αγιά Σοφιά'' ή το ''τελικός με Ολυμπιακό στην Αγιά Σοφιά'';Αυτό που γίνεται με τα χανουμακια είναι πέραν φαντασίας. Έχουν λαλήσει με τον τελικό. Διακαώς δεν θέλουν να γίνει ο αγώνας με , προσέξτε, προσέξτε, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόστος. Πόσο πχια κομπλεξικα άτομα είναι. Αποδεικνύονται μακράν οι πιο μ@λ@κες φίλαθλοι παγκοσμίως . Όχι μόνο θα παίξουμε αλλά θα το σηκώσουμε κιόλας στο μπουρδέλο τους .
Το πρόβλημα τους είναι ο τελικός με Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο τους . Και δεν το λέω ούτε για να τρολαρω ούτε για κάτι άλλο. Αρκετοί γνωστοί μου ,ακόμη ,αρκετοί φίλοι μου έχουν αλλάξει συμπεριφορά εξαιτίας αυτού του γεγονότος που ειλικρινά δεν το περίμενα. Ξυδακι θα τους περάσει...Το πρόβλημα για τους Αεκτζήδες πιστεύεις ότι είναι το ''τελικός με άλλη γενικώς οποιαδήποτε ελληνική ομάδα στην Αγιά Σοφιά'' ή το ''τελικός με Ολυμπιακό στην Αγιά Σοφιά'';
Ισχύει απόλυτα και το έχω διαπιστώσει από κουβέντες με αεκτζήδες, όχι τώρα αλλά απο τότε που περάσαμε την Φενέρ και άρχισε να φαίνεται πιθανότητα τελικού στο βάθος του ορίζοντα. Δεν είναι μόνο οτι το μισό γήπεδο θα είναι ερυθρόλευκο αλλά η πιθανότητα το να το σηκώσει ο Φορτούνης και ο χοντρός να κάνει γύρο του θριάμβου μέσα στο προποτζίδικο τους έχει δημιουργήσει εφιάλτες.Αυτό που γίνεται με τα χανουμακια είναι πέραν φαντασίας. Έχουν λαλήσει με τον τελικό. Διακαώς δεν θέλουν να γίνει ο αγώνας με , προσέξτε, προσέξτε, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόστος. Πόσο πχια κομπλεξικα άτομα είναι. Αποδεικνύονται μακράν οι πιο μ@λ@κες φίλαθλοι παγκοσμίως . Όχι μόνο θα παίξουμε αλλά θα το σηκώσουμε κιόλας στο μπουρδέλο τους .
Συμφωνούμε απόλυτα. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά στα 50 μου έχω αντιληφθεί ότι δύο ομάδες υπάρχουν: οι Ολυμπιακοί και οι αντι-Ολυμπιακοί. Το βλέπεις παντού: οι Ολυμπιακοί χαίρονται, όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί έχουν σκάσει από το κακό τους.Το πρόβλημα τους είναι ο τελικός με Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο τους . Και δεν το λέω ούτε για να τρολαρω ούτε για κάτι άλλο. Αρκετοί γνωστοί μου ,ακόμη ,αρκετοί φίλοι μου έχουν αλλάξει συμπεριφορά εξαιτίας αυτού του γεγονότος που ειλικρινά δεν το περίμενα. Ξυδακι θα τους περάσει...
Συμφωνώ φίλε μαζί σου . Όλοι οι φίλοι μου που δεν είναι ούτε Ολυμπιακοί μα ούτε και ΑΕΚ δεν έχουν θέμα ,δεν τους ενδιαφέρει το που θα παίξουν μα ούτε και η συμμετοχή του Ολυμπιακού στον τελικό. Γενικά τους είναι αδιάφορο ,οι Αεκτζηδες έχουν πάθει παροξυσμό . Τι παροξυσμό ρε ηλίθια αμόρφωτα όντα που ο πρώτος και μάλιστα νωρίς νωρίς που σας ξεπαρθενιασε ήταν ο Ολυμπιακός και αυτό τους πονάει αφάνταστα.Συμφωνούμε απόλυτα. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά στα 50 μου έχω αντιληφθεί ότι δύο ομάδες υπάρχουν: οι Ολυμπιακοί και οι αντι-Ολυμπιακοί. Το βλέπεις παντού: οι Ολυμπιακοί χαίρονται, όσοι δεν είναι Ολυμπιακοί έχουν σκάσει από το κακό τους.
Αν στον τελικό ήταν λ.χ. ο ΠΑΟ, θα έβλεπες ήδη δηλώσεις ''πολιτισμού'' και μεγαθυμίας από τους ιθύνοντες της ΑΕΚ που θα είναι ''μεγάλη τους τιμή να φιλοξενήσουν μία Ελληνική Ομάδα στο γήπεδό τους''.
Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα για τους παίκτες θα έρθει σε δεύτερη μοίρα και για εμένα είναι απολύτως λογικό. Οι παίκτες δεν θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά όσο στο τούνελ υπάρχει αυτή η πρόκληση του ευρωπαϊκού τελικού. Οπότε στα τρία εναπομείναντα ντέρμπι δεν περιμένω πολλά.
Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα για τους παίκτες θα έρθει σε δεύτερη μοίρα και για εμένα είναι απολύτως λογικό. Οι παίκτες δεν θα βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά όσο στο τούνελ υπάρχει αυτή η πρόκληση του ευρωπαϊκού τελικού. Οπότε στα τρία εναπομείναντα ντέρμπι δεν περιμένω πολλά.
Ο Βαλβερδε ειναι αυτος για τον οποιο ελεγε ο Κοκκαλης ευτυχως που τον φεραμε εδω και πηρε και κανενα πρωταθλημα?Οι μεγάλες αγάπες δεν κρύβονται. Ψέματα να πει ο άνθρωπος;
Αυτο εγινε μετα το 1996.Συμφωνούμε απόλυτα. Δεν ξέρω την ηλικία σου, αλλά στα 50 μου έχω αντιληφθεί ότι δύο ομάδες υπάρχουν: οι Ολυμπιακοί και οι αντι-Ολυμπιακοί.
Χμ, δεν ειμαι και τοσο σιγουρος.Σε κάθε περίπτωση είναι σχεδόν ακατόρθωτο να κάνουμε 3 συνεχόμενες νίκες σε 3 ντέρμπι Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή.
Και όχι μόνο αυτό..Οι ιδιοι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΒΙΑ με μηνυματα σαν του παρακάτω...Περισσότερο κομπλέξες είστε εσείς, που πιο πολύ σας νοιάζει ΠΟΥ θα γίνει ο τελικός, από τον ίδιο τον τελικό .
Το γιατί το πιστεύω αυτό , το είπα στο νήμα το δικό μας .