troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
ξεκινα με αρσεναλΛες να ψάξουμε ως τότε παλιότερα παιχνίδια μας με αγγλικές ομάδες, ή μήπως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα;
;)
ξεκινα με αρσεναλΛες να ψάξουμε ως τότε παλιότερα παιχνίδια μας με αγγλικές ομάδες, ή μήπως δεν είναι και τόσο καλή ιδέα;
;)
Τάκη τι έγινε με καστελανι?θα φέρει το φάκα προπονητημουνοπανα ολοι σας
ακουγεται οτι κλεισαμε ηδη τον γκαρντινι....ιταλος και αυτος...ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!Τάκη τι έγινε με καστελανι?θα φέρει το φάκα προπονητη
ακουγεται οτι κλεισαμε ηδη τον γκαρντινι....ιταλος και αυτος...ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!!
νταξει τι να λεμε, αν ισχυει, μιλαμε ο ερασιτεχνης λειτουργει ρολοι...δεν υπαρχει μετρο συγκρισης με τα υπολοιπα ελληνικα λιμά....
ποσο εχει να παρω διαρκειας βολευ και πολο?ειναι αδιανοητο γιατι δεν εχουμε μισο μυριο καρτες φιλαθλου καθε χρονο.....
ντροπη ρε πουστη μου...10 ευρω κανουν...
2 κατοσταρικαποσο εχει να παρω διαρκειας βολευ και πολο?
Ο τρουμπακης δε πήρε?ειναι αδιανοητο γιατι δεν εχουμε μισο μυριο καρτες φιλαθλου καθε χρονο.....
ντροπη ρε πουστη μου...10 ευρω κανουν...
Χωστους τα χοντρα με τα μουνοπανα να μαθουν να σεβονται.μουνοπανα ολοι σας
δωσε μου τα εκατο και κλεσαμε.2 κατοσταρικα
Πεντε πηρε για να μοιρασει τα τεσσερα που περισσεύουν σε εμας.Ο τρουμπακης δε πήρε?
Τι τσιμπησες?Πεντε πηρε για να μοιρασει τα τεσσερα που περισσεύουν σε εμας.
Τιποτα.Τι τσιμπησες?
δινεις 50 ευρω, παιρνεις 5 καρτες και εχεις κανει το χρεος σου...βγαζεις για γονεις, κανα αδερφο και καμια γκομενα και να οι 5 καρτες...άνετα...Ο τρουμπακης δε πήρε?
Εσυ ποσες εβγαλες Τακη;δινεις 50 ευρω, παιρνεις 5 καρτες και εχεις κανει το χρεος σου...βγαζεις για γονεις, κανα αδερφο και καμια γκομενα και να οι 5 καρτες...άνετα...
υγ : νταξει ο τρουμπακης ας βγαλει 4 καρτες