Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Ο Ζελσον αλλος παίκτης στο 2ο...πολύ καλός...
και ο Ριτσαρντς θα τον φαει τον ορτεγκα...

Κι εναν κώνο να βάλεις τον τρώει τον Ορτέγκα. Εγώ τον Ρίτσαρντς θα τον κράταγα άλλο ένα χρόνο μήπως και συνέλθει. Τους άλλους αναπληρωματικούς δανεικούς θα τους έδιωχνα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Άσχετο αλλά τώρα που θα πέσει η Φόρεστ λέτε να μας φέρει Αβονιγι, Γκιμπς Γουάιτ , Ντανίλο στο λιμάνι;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.344
Πόντοι
28.246
Κι εναν κώνο να βάλεις τον τρώει τον Ορτέγκα. Εγώ τον Ρίτσαρντς θα τον κράταγα άλλο ένα χρόνο μήπως και συνέλθει. Τους άλλους αναπληρωματικούς δανεικούς θα τους έδιωχνα.
Σώπα ρε συ.... Τώρα που συνήλθε ο Ολυμπιακός και δείχνει να είναι ομάδα σου αρέσει ο Ρίτσαρντς;

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Σώπα ρε συ.... Τώρα που συνήλθε ο Ολυμπιακός και δείχνει να είναι ομάδα σου αρέσει ο Ρίτσαρντς;
Δε μου αρέσει ακόμα. Αλλά πιστεύω ότι έχει προσόντα. Αν ξαναβρεί το Ρυθμό του μπορεί να παίξει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αυτη ειναι η αμυνα που ξερουμε και αγαπαμε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.344
Πόντοι
28.246
Δε μου αρέσει ακόμα. Αλλά πιστεύω ότι έχει προσόντα. Αν ξαναβρεί το Ρυθμό του μπορεί να παίξει.
Εγω τον θελω και για του χρονου για εναν χρονο ακομα δανεικο και μετα αν κανει ας τον κρατήσει οπως τον Μπιανκον εδω. Ο Γαλλος ειναι με κανονικη μεταγραφη, υποψιν.

Ειχε θεματα με τον προηγουμενο τραυματισμο του ο Ριτσανρτς αλλα δεν ηταν και ο Ολυμπιακος ομαδα.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Εγω τον θελω και για του χρονου για εναν χρονο ακομα δανεικο και μετα αν κανει ας τον κρατήσει οπως τον Μπιανκον εδω. Ο Γαλλος ειναι με κανονικη μεταγραφη, υποψιν.

Ειχε θεματα με τον προηγουμενο τραυματισμο του ο Ριτσανρτς αλλα δεν ηταν και ο Ολυμπιακος ομαδα.

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά γενικά το θέμα με αυτούς τους παίχτες που έρχονται από τοπ πρωταθλήματα είναι να βρουν κίνητρο να παίξουν. Καλά τα ψέματα δε συγκινούνται με τη Σουπερλίγδα. Φέτος φαίνεται ότι ψιλικάβλωσαν λίγο με την Ευρώπη.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.344
Πόντοι
28.246
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά γενικά το θέμα με αυτούς τους παίχτες που έρχονται από τοπ πρωταθλήματα είναι να βρουν κίνητρο να παίξουν. Καλά τα ψέματα δε συγκινούνται με τη Σουπερλίγδα. Φέτος φαίνεται ότι ψιλικάβλωσαν λίγο με την Ευρώπη.
Το κινητρο παντα ανοιγει τις ορεξεις. Χωρις κινητρο δεν ζεις.

Η αποψινη νικη τον κραταει κοντα. Και εχει και εναν αγωνα λιγοτερο σε σχεση με Βαζελο και Κουλα. Την τεταρτη θα χαθουν βαθμοι στο Κουλα-Βαζελος. Παιρνεις το Θεσσαλονικιο Β εσυ; Παρτον....

Πρωτος στοχος ειναι η ευρωπη για την νεα χρονια.

Τελευταία τροποποίηση:

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.103
Πόντοι
10.446

Πάλι γενικό ρεκτιφιε θα κανουμε στο τελος.... Ας τελειωσει καλα η χρονια κ βλεπουμε....
Την Τεταρτη Κουλα - βαζελος Χ κ μεις νικαμε Αρη.....
Θα αρχισει να ζωηρευει το πραμα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.344
Πόντοι
28.246
Άσχετο αλλά τώρα που θα πέσει η Φόρεστ λέτε να μας φέρει Γκιμπς Γουάιτ , Ντανίλο στο λιμάνι;
Αν φερει εστω τον Αγγλο, θα σε παρω μαζι με τον Χελ να παμε να του κανουμε τσιμπουκια του χοντρου μετα. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ Ο ΑΓΓΛΟΣ!
Οπως και ο Χαντσον Οντοι.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Το κινητρο παντα ανοιγει τις ορεξεις. Χωρις κινητρο δεν ζεις.

Η αποψινη νικη τον κραταει κοντα. Και εχει και εναν αγωνα λιγοτερο σε σχεση με Βαζελο και Κουλα. Την τεταρτη θα χαθουν βαθμοι στο Κουλα-Βαζελος. Παιρνεις το Θεσσαλονικιο Β εσυ; Παρτον....

Πρωτος στοχος ειναι η ευρωπη για την νεα χρονια.

Αν η Κουλα κερδισει τη ζελα , τελειωνει το πρωτάθλημα.

Δεν την πολυφοβάμαι την Ευρώπη , δεν πιστεύω οτι θα παρει κύπελλο το παράρτημα του λαθρέμπορου. Αλλά αν μπορούμε να καπαρώσουμε την τρίτη θέση καλα θα ειναι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.344
Πόντοι
28.246
Πάλι γενικό ρεκτιφιε θα κανουμε στο τελος.... Ας τελειωσει καλα η χρονια κ βλεπουμε....
Την Τεταρτη Κουλα - βαζελος Χ κ μεις νικαμε Αρη.....
Θα αρχισει να ζωηρευει το πραμα...
Αν κανει τις ανανεωσεις, τις ενεργοποιησεις Ορτα, Ποντενσε, Αλεξανδροπουλου, Καρμο και προωθησει κανα τριαρι τεσσαρι παιδια απο την Κ19 και Β ομαδα, θελεις 5-7 μεταγραφες και τελος. Αλλιως πας για ξηλωμα και ραψιμο και φτου κακα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.344
Πόντοι
28.246
Αδερφια, αυριο η μεγαλη μερα για τον θρυλο στις 19:00 με αντιπαλο την Μιλαν στον τελικο.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Πήγες να σηκώσεις και χέρι γιε του μαρινακη στο Κολωνάκι...τεταρτουλα έλα κουτσά κουτσα

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Αν κανει τις ανανεωσεις, τις ενεργοποιησεις Ορτα, Ποντενσε, Αλεξανδροπουλου, Καρμο και προωθησει κανα τριαρι τεσσαρι παιδια απο την Κ19 και Β ομαδα, θελεις 5-7 μεταγραφες και τελος. Αλλιως πας για ξηλωμα και ραψιμο και φτου κακα.

Αλεξανδρόπουλο όχι με αυτή τη ρήτρα. Αμα θέλουν καμια 500ρια χιλιαρικα οκ.
Ποντέντσε πρέπει να κοψει το λαιμό του ο χοντρος να τον πάρει. Εκτός από παιχταράς είναι και γάβρος.
Κάρμο δεν παίζει με αυτά που ζητάνε οι πορτογάλοι ούτε και τα αξίζει. Για 4-5 εκ ειναι.
Ορτα παλι πρέπει να πέσει η ρητρα στα 3 εκ.

Γενικώς αν δεν αλλάξει οικονομική πολιτική ο χοντρος , καλύτερα να πάνε όλα τα λεφτά στον κοντο. Τους αλλους τους αντικαθιστούμε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.344
Πόντοι
28.246
Αλεξανδρόπουλο όχι με αυτή τη ρήτρα. Αμα θέλουν καμια 500ρια χιλιαρικα οκ.
Ποντέντσε πρέπει να κοψει το λαιμό του ο χοντρος να τον πάρει. Εκτός από παιχταράς είναι και γάβρος.
Κάρμο δεν παίζει με αυτά που ζητάνε οι πορτογάλοι ούτε και τα αξίζει. Για 4-5 εκ ειναι.
Ορτα παλι πρέπει να πέσει η ρητρα στα 3 εκ.

Γενικώς αν δεν αλλάξει οικονομική πολιτική ο χοντρος , καλύτερα να πάνε όλα τα λεφτά στον κοντο. Τους αλλους τους αντικαθιστούμε.
Ολα γινονται και τροποι υπαρχουν για να γινουν. Οπως ειχε πει και ο Κυρ Κωστας, οι ρητρες ειναι και διαπραγματευσιμες. Και η συνιδιοκτησία μεσα, λεω εγω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom