troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.100
- Πόντοι
- 5.506
ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ....ειδικα αν μπει ο σαουρον την μπουμπουναω με την μιαΤην θειά με το λιβανιστήρι βαλε, ρε Γαριδακη.
ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΕ....ειδικα αν μπει ο σαουρον την μπουμπουναω με την μιαΤην θειά με το λιβανιστήρι βαλε, ρε Γαριδακη.
απογευτινη μαλαπερδα ποσταρουμε αδερφε η και για το βραδυ ειναι το ιδιο?
Όλα μαζιαπογευτινη μαλαπερδα ποσταρουμε αδερφε η και για το βραδυ ειναι το ιδιο?
αδερφε εσυ επρεπε να κανεις προγραμμα πως τσιμπαμε σημερα....δλδ σνακς με μπασκετ και τα σοβαρα μετα? αναποδα? μεζεδακια μεχρι της 12? λεγε πλανο τσιμπιματος....πιτσες? κρεας λεγεΌλα μαζι
Πίτσες τώρα σπιτικές,μετά μπυρες καλαμάκια κτλαδερφε εσυ επρεπε να κανεις προγραμμα πως τσιμπαμε σημερα....δλδ σνακς με μπασκετ και τα σοβαρα μετα? αναποδα? μεζεδακια μεχρι της 12? λεγε πλανο τσιμπιματος....πιτσες? κρεας λεγε
Ξεκινησες διαιτουλα βλεπω Να δω ποσο θα αντεξειςΠίτσες τώρα σπιτικές,μετά μπυρες καλαμάκια κτλ
Σας έχω φτιάξει....αδερφε εσυ επρεπε να κανεις προγραμμα πως τσιμπαμε σημερα....δλδ σνακς με μπασκετ και τα σοβαρα μετα? αναποδα? μεζεδακια μεχρι της 12? λεγε πλανο τσιμπιματος....πιτσες? κρεας λεγε
Και η Δώρα 300αρι.ο ραιτ ειναι λιρα