Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.881
- Πόντοι
- 6.256
Και μονο παντως που αυτο το καθυστερημενο μουνοπανο ο Ρετσος τελειωσε το πρωτο ημιχρονο χωρις να κανει μαλακια ειναι για ρεκορ γκινες.....
Στο λαγούμι σου παλαιοβαζελογαυρε.Κλείδωσε ο άσος... 3-1 τελικό σκορ.
Hell Bet!!!
Ρε μλκ ο μπιανκον αν δε βγάλει τραυματισμο φλέβα χρυσού τσαμπαΚαι μονο παντως που αυτο το καθυστερημενο μουνοπανο ο Ρετσος τελειωσε το πρωτο ημιχρονο χωρις να κανει μαλακια ειναι για ρεκορ γκινες.....
Νταξει μας γαμησες παλι μαλακα.....Gamaei η αρμάδα !!!
Μπηκε και η πουσταρδελα των τσοντοσινεμα να του δωσουμε λιγη σημασια τυπε....Ρε μλκ ο μπιανκον αν δε βγάλει τραυματισμο φλέβα χρυσού τσαμπα
Νταξει μας γαμησες παλι μαλακα.....
Ποντενσε, Αλεξανδρόπουλος, Καρμο, Ορτα. Που θα βρούμε 31,5 εκατομμύρια είναι το πρόβλημα.Αδελφέ τώρα ξυπνησες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε ναι από Αντρέα μπουχα καρβαλιους κτλ τσικινιο όρτα εσε μέρα με νυχτα
Βασικα εσενα τον μαλακα κοροιδευα τη μεγαλυτερη κοταρα του σαιτ....τραβα γαμησου τωρα και στο κοτετσι κωλογλυφτη.Κορόϊδευες τους πάντες.
Τις μεταγραφές μας, τον προπονητή μας και το Πρόεδρο.
Πάρε τα αρχίδια μου τώρα και πήγαινε κρύψου στο λαγούμι σου μουνόπανο.
Μην εκνευριζεσαι αδερφέ με την πουσταρα τη βαζελα.Κορόϊδευες τους πάντες.
Τις μεταγραφές μας, τον προπονητή μας και το Πρόεδρο.
Πάρε τα αρχίδια μου τώρα και πήγαινε κρύψου στο λαγούμι σου μουνόπανο.
Ναι μαλακα θα δωσουμε 7.5 μυρια για τον Ναβαρο σουρα....Ποντενσε, Αλεξανδρόπουλος, Καρμο, Ορτα. Που θα βρούμε 31,5 εκατομμύρια είναι το πρόβλημα.
Τον Ναβάρο 7,5 δεν τον έχω βάλει μέσα.
το κέντρο επειδή κρατάει σωστά την μπάλα κ μαρκα΄ρει στο χώρο βοηθάει και την άμυνα που είναι για τον μπούτσο ...Εμενα μου άρεσε στο ημίχρονο ότι τους έκλεισε χωρίς να ξανοίγεται προσπαθώντας να τους σκοτώσει.
Το μόνο που με ανησυχεί μην έχει κάτι ο Ποντενσε γιατί διαμαρτυρήθηκε για ενοχλήσεις.
Bρε δεν γαμιεσαι και εσυ....Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω εντυπωσιαστεί από το λεξιλόγιο, την εκφραστικότητα
και τον πλούτο των φιλοσοφικών τοποθετήσεων σε αυτό το νήμα.
Ευχαριστώ.. Επίσης!Bρε δεν γαμιεσαι και εσυ....
Η αμυντική λειτουργία όπως και η επιθετικη, είναι ομαδικό προϊόν.το κέντρο επειδή κρατάει σωστά την μπάλα κ μαρκα΄ρει στο χώρο βοηθάει και την άμυνα που είναι για τον μπούτσο ...