Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.420
Πόντοι
3.446

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Με Var εχουμε τρια πρωταθληματα ενω εσεις 0
ε και τι με αυτο??? μηδεν εχει και ο βυζαντας μεγαρων...
βαζελαϊκο καρναβαλι για παντα ρε μουνια!!!!ολα καλα πηγαινουν!!!!
pride-march-dancing.gif

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.419
Πόντοι
28.246
Ο
τελικα την καλυτερη δουλεια κανετε εσεις οι βαζελοι..ουτε στεναχωριες, ουτε τιποτα....
ευτυχισμενοι ηλιθιοι!!!!οχι μπραβο σας, σας παραδεχομαι...
σχεδον 15 χρονια ατιτλοι λες και ειστε ο αχαρναικος και παρολα αυτα στην πουτσα σας ολα....πανηγυρια και χαρες...που σκοραρει ο σποραρ και τελικα παιρνουν πρωταθλημα ολοι οι αλλοι εκτος απο την βαζελα...
σας βγαζω το καπελο...:hi:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ο Ολυμπιακος να χανει και η ο ομαδα μας στα αρχιδια μας, ενα πραγμα δηλαδη.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Ο Ολυμπιακος να χανει και η ο ομαδα μας στα αρχιδια μας, ενα πραγμα δηλαδη.

οι πουστηδες θα γραφτουν στα βιβλια της ιστοριας και θα τους μελετανε στα πανεπιστημια στο μελλον :
"πως μπορεις να καταντησεις 4η δυναμη στην ελλαδα και να πανηγυριζεις καθε μερα μες στην τρελη χαρα"
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141
:helpplea::helpplea::helpplea::helpplea:Δώστε λινκ για να νουμε κ εμείς οι τζαμπατζηδες ΟΣΦΠ Ρεάλ μπάσκετ

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.194
Πόντοι
5.006
τελικα την καλυτερη δουλεια κανετε εσεις οι βαζελοι..ουτε στεναχωριες, ουτε τιποτα....
ευτυχισμενοι ηλιθιοι!!!!οχι μπραβο σας, σας παραδεχομαι...
σχεδον 15 χρονια ατιτλοι λες και ειστε ο αχαρναικος και παρολα αυτα στην πουτσα σας ολα....πανηγυρια και χαρες...που σκοραρει ο σποραρ και τελικα παιρνουν πρωταθλημα ολοι οι αλλοι εκτος απο την βαζελα...
σας βγαζω το καπελο...:hi:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Χα χα ναι με τους κωλομπαραδες

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.067
Πόντοι
10.411
Ψιλοαναμενόμενο με τις υπάρχουσες συνθήκες το αποψινό.
Κόουτς,ξέχασες τον Κάναν στον πάγκο

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
744
Πόντοι
96
ο τεως προεδρος του ολυμπιακου υπεπεσε σε ενα ασυγχωρητο αμαρτημα : εβαλε τις δουλειες του πανω και εις βαρος του συλλογου....
μπορεις να βγαλεις φραγκα στην πλατη του ολυμπιακου, να γινεις γνωστος, να γινεις πανισχυρος, να εκμεταλλευτεις την δυναμη του κοσμου κτλ...αλλα ενα πραγμα δεν μπορεις να κανεις : να κανεις δουλειες εις βαρος του ολυμπιακου!!!

το προβλημα δεν ειναι το ροστερ, ουτε οι προπονητες....εξαλλου τα μπατζετ ειναι τεραστια και εχουμε τις καλυτερες ομαδες στην ελλαδα καθε χρονο....
το προβλημα ειναι οτι η τραπουλα ειναι στημενη και αυτο γινεται με την θεληση του τεως προεδρου του συλλογου...
ο τεως προεδρος εχει συμφωνησει με ο,τι γινεται στο ποδοσφαιρο εις βαρος του ολυμπιακου, με ανταλλαγμα αλλες δουλειες που δεν εχουν σχεση με τον συλλογο....

και το εργο ειναι πολυ καλα οργανωμενο : μια στρατια απο αρδακια και τον καραπαπαρα να βριζουν μερα νυχτα τον μπαλτακο, τον νιαου, τον γιαννακη τον παπαδοπουλο, τον τεο θεοδωριδη, τον εναν, τον αλλον, προσπαθωντας να πεισουν τον κοσμο οτι ολοι αυτοι στρεφονται κατα του θρυλου και ο τεως προεδρος μας αδυνατει να τους αντιμετωπισει....ποιον δεν μπορει να αντιμετωπισει????τον γιαννακη τον παπαδοπουλο????που αν κλασεις κοντα του, θα παθει ανακοπη.....
ενω η πραγματικοτητα ειναι οτι ολα οσα κανουν οι παραπανω ειναι σε γνωση και με την ανοχη του τεως προεδρου της ομαδας...ο οποιος με τα αρδακια και τα τεραστια μπατζετ προσπαθει να πεισει τον κοσμο οτι ταχα προσπαθει να παρει το πρωταθλημα, αλλα δεν τον αφηνουν...ενω η πραγματικοτητα ειναι οτι εχει χαρισει το πρωταθλημα για να εξυπηρετησει τις δουλειες του που δεν εχουν σχεση με τον ολυμπιακο...
Εχεις ενα ποιντ στην αιτιολογηση νομιζω και προσθετω την κοντρα μεσα στην αγια οικογενεια στην οποια ειναι με το μερρος της μεγαλης αδελφης λογω κουμπαριας συν τις παρακολουθησεις.... θα ρωτησει καποιος μα τι δουλεια εχει το πιδοσφαιρο με την πολιτικη ....η απαντηση ειναι, οτι δουλεια εχει η πολιτικη με τις μπιζνες ,ειδικα στο Ελλαντα , μπιζνες ποδοσφαιρο πολιτικη ειναι σφιχταγκαλιασμενα... διαβασα προσεκτικα την ανακοινωση της θυρας 7 ειναι μνημειο αποσιωπησης των ευθυνων του Μαρινακη, απειλες κατα παντων οσων κανουν κριτικη στον μεγα βουδα ως εσωτερικοι εχθροι( ανεφερε σινανογλου) και λεω πως χωρις να ξερω τι γραφει ο σινανογλου ( μπορω να υποπτευθω) αλλωστε εχω κοψει και φως και πρωταθλητη( τρεις τρεις τις αγοραζαμε τις αθλητικες-copy paste η μια την αλλη)υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να λεμε πανω κατω τα ιδια, αραγε ειμαι εσωτερικος εχθρος;
μου εκοψαν το γηπεδο εδω και χρονια ολα αυτα που εβλεπα( ειδικα η ενασχοληση μου παραγοντικα σε ομαδα του τεως περιφερειακου-με ειχε σφυριξει και ο Παπαπετρου και ο Βατσιος και ο Διαμαντοπουλος και ο Κατοικος και ο Ευαγγελου αναμεσα σε αλλους) θα μου κοψουν και την φωνη; την αγαπη μου για τον Ολυμπιακο κανεις δεν του επιτρεπω να την αμφισβητει ενταξει παλλικαρακια της 7; εγω οποτε πηγα γηπεδο μεσα και εξω το πληρωσα απο την τσεπη μου, φανελλες κασκολ ολα απο το χαρτζηλικι μου ως πιτσιρικας , απο το μερικαματο μού ως ενηλικος...οχι ως χαρτζηλικομενος ταλιμπαν,....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.168
Πόντοι
6.256
Ολοι τα λεγατε ρε μουνοπανα απο περυσι!!!Πως στο διαολο μονο εγω ημουν ο κακος της υποθεσης δεν ξερω....δεν πατε να γαμηθειτε λεω εγω .:2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.700
Πόντοι
46.423
Προχωράει το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού για την απόκτηση στόπερ, αμυντικού χαφ, εξτρέμ και σέντερ φορ. Έχουν γίνει ήδη συζητήσεις μεταξύ διοίκησης, Καρεμπέ, Κορδόν, Άλβες, Καρβαλιάλ και Ναβάρο.

:alivedick::alivedick::alivedick:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.168
Πόντοι
6.256
Προχωράει το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού για την απόκτηση στόπερ, αμυντικού χαφ, εξτρέμ και σέντερ φορ. Έχουν γίνει ήδη συζητήσεις μεταξύ διοίκησης, Καρεμπέ, Κορδόν, Άλβες, Καρβαλιάλ και Ναβάρο.

Στα αρχιδια μας....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.168
Πόντοι
6.256

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.960
Πόντοι
26.141

Μυρίζομαι κινήσεις που θα φέρουν το πρωτάθλημα κύπελλο κ ευρωπαικο:smiling-face-with-heart-eyes::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.419
Πόντοι
28.246

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.194
Πόντοι
5.006
Δεν ξερω αν το προσεξες. Αλλα πλεον δεν αλλαζουμε μονο προπονητη καθε τετραμηνο, αλλα ολο το πακετο. Και προπονητη και τεχνικό διευθυντη.
Ναι πακέτο

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom