Παιδες σας τα εχω γραψει 2 χρονια πριν....τοτε που με λεγατε αντιΟλυμπιακο.Τωρα κλασσικα εκ των υστερων τα βλεπετε και εσεις....για να μην χολοσκατε οταν παρει πουλο ο Χοντρος τοτε ξανασχοληθειτε με τη μπαλα.
Μεχρι τοτε μονο για καζουρα και χαβαλε....
Και εγω τα βλεπω απο παλια , απο οταν δεν εφερνε παιχτες που δεν μου εκαναν γκελ απο το γεγονος οτι απο την δευτερη εποχη του ερνεστο δεν εφερε εναν προπονητη να του δωσει τα κλειδια...απλα στα δυο χρονια του Μαρτινς τα πρωτα ειδαμε καποια αλλαγη καταρχην πιστη στο πλανο ενος προπονητη... αλλα φευ ...μολις εμπλεξε με Νοτιγχαμ εμπλεξε τα μαγαζια, εκεινο πιο ακριβο πιο προσοδοφορο πως να το κανουμε, οποτε εκει το κεχρι εδω ο κατιμας...εκει στην αρχη τον Κουπερ καθε μηνα τον εδιωχνε μετα το πηρε αποφαση οτι αν τον διωξει ποιον θα φερει εννοω καποιον μπαρουτοκαπνισμενο στην αγγλια που να δεχτει να αναλαβει μια ποδοσφαιρικη βαβελ, εκει τα μεγεθη ειναι δισθεορατα, εδω τα ιδια εκανε ειδικα περυσι αλλα οι προπονητες πιο φτηνοι,οπως και οι παιχτες, περυσι θυμαστε την πορτα του Μπιλιτς που του ειπε οτι εγω τετοιο συλλογο με τετοια βαβελ δεν αναλαμβανω που δεν ηταν και κατι το πολυ εξαιρετικο σαν κοουτς απλα του τον προτειναν μανατζερ επειδη εχει περασει απο αγγλια...εκει υπαρχουν κανονες οικονομικοι , ελλειματικος μειον βαθμοι μεχρι να διορθωθεις , αδιορθωτος; παρε και αλλους μειον....ακοαμ εχει διαλυσει σε διοικητικο επιπεδο τον συλλογο ... δεν εχει στελεχη να του τρεξουν την ομαδα αλλαζει οργανωτικα και διοικητικα σχηματα και προτζεκτ μια δυο φορες το χρονο σαν να ειναι πρ ταρης στα ποδοςφαιρικα....εκει καταλαβαινεις το εποικωνιακο του πραγματος και η αδιαφορια του για το ουσιαστικο...