Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.306
- Πόντοι
- 6.256
Ανακοίνωση για ΕΠΟ αύριο πουρνο πουρνο....
Δεν παραγγέλνες καλύτερα ένα κιλό παιδάκιαΡε μαλάκες...
Μια φορά είπα κι εγώ να στοιχηματίσω
Χα χα.... Ρε ο Σολμπακεν αριστερο μπακ σημερα.... Εκει να δεις ομορφιες. Ασε το Ρετσο....δεν παρακολουθησα τον αγωνα(ευτυχως)λογω εργασιας θα κανω μια ερωτηση οσο ηρεμος θα μπορεσω να ειμαι,ο ρετσος για ποσα γκολ ευθυνεται?
Αφου ο λακαμας βαζει τον Φορτουνη στο πλαι αντι για δεκαρι... Πως να παιξει ο Μασουρας?Ο Μασουρίνιο είναι εργαλείο και κατά την άποψή μου δεν πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα.
Καλησπέρα αγαπητέ φίλε Βαρε,μην συγχυζεσαι φάε το ρόδι σουδεν παρακολουθησα τον αγωνα(ευτυχως)λογω εργασιας θα κανω μια ερωτηση οσο ηρεμος θα μπορεσω να ειμαι,ο ρετσος για ποσα γκολ ευθυνεται?
Χα χα.... Ρε ο Σολμπακεν αριστερο μπακ σημερα.... Εκει να δεις ομορφιες. Ασε το Ρετσο....
Τι ονειρο ειδε και αφησε τον Ορτεγκα εκτος ο μπαγασας... Ρε νοσταλγησαμε τον μολδαβο με τον Κινι σημερα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αφου ο λακαμας βαζει τον Φορτουνη στο πλαι αντι για δεκαρι... Πως να παιξει ο Μασουρας?
ΟΛΑ θα πανε καλαΣυνεχίζουμε να ονειρευομαστε!!!
Είσαι αρχηγόςπαιδες ακολουθουμε τακτικη ζελας,οταν τον τρωμε κανουμε την παπια,κηρυσω την εναρξη παυσης παραθεσεων απαντησεων τοποθετησεων.
Αν ήταν 17 μπορεί και να το γυρνούσε...7 λεπτά καθυστερήσεις.
Τι το θέλει; Τελείωσε το, το γαμημενο.
Είμαστε τόσο Λαρτζ και πονοψυχοι ώστε δουλέψαμε και για τον Ισπανό κλαρινογαμπρο γιατί με 0-4 θα έμενε άνεργος ..τώρα με 2-4 μπορεί και να πάρει και ευκαιρία ακόμα.Έδειξε χαρακτήρα η ομάδα μετά το 0-4 να τα λέμε ολα
Κ βεβαια ηταν απωλεθα... Πολυ καλος παιχτης κ θα εδενε καλα με τον Καμαρα φετος.... Αλλα εχει κι αλλα θεματα ο Ολυμπιακος, κυριως στην αμυνα κ στο build up.... Δεν θελω να σκεφτομαι καν την περιπτωση να χασει τον Φορτουνη κανα μηνα. Παει θα καταστραφει...... Η περσινη χρονια μας εχει παει πολυ πισω.....Εδώ άκουγα τους Νικολακόπουλους που λέγαν ότι ο Κινέζος δεν ήταν απώλεια
Οι αλλαγές δεν είχανε καμία σημασία αφού το παιχνίδι ήδη είχε κριθεί. 0-3 μέχρι εκείνη την ώραΧα χα.... Ρε ο Σολμπακεν αριστερο μπακ σημερα.... Εκει να δεις ομορφιες. Ασε το Ρετσο....
Τι ονειρο ειδε και αφησε τον Ορτεγκα εκτος ο μπαγασας... Ρε νοσταλγησαμε τον μολδαβο με τον Κινι σημερα...