δεν εχουμε προεδρο στο ποδοσφαιρο εδω και καιρο τυπε...
γυρισαμε στις εποχες των σαλιαρεληδων...
ο,τι κανει ο κοσμος και η ομαδα μονοι τους...
Εντάξει πέρα από το χαβαλε εδώ μέσα αυτό είναι που μάς πονάει πιο πολύ κ το είχα γράψει κ πέρσυ με τιμά σισχη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.....
Δλδ βγήκε μια απόφαση ηθικά σωστή αλλά αβάσιμη και μη τεκμηριωμένη προχτές που καταλύει την απόδειξη υπαιτιότητας..
Δλδ εγώ αν θέλω κ βλέπω δεν μου πάει το ματς μπορώ στο 90ο λεπτό να πέσω κάτω επειδή κάποιος στη κερκίδα χρησιμοποίησε βουβουζελα κ πόνεσαν τα αφτια μου ή μου έστειλε στο μάτι λέιζερ και πήραξε τον κερατοειδή μου .........
Ηθικά φταίμε κ φταει το κωλοπαιδο που την πέταξε αλλά κ βαζελος διακωμώδησε το άθλημα κ έπρεπε κ αυτός να τιμωρηθεί .........
Δλδ δεν υπάρχουν γιατροί του αγώνα και διαιτητής για να ορίσει την τύχη του αγώνα και ο. Καθένας φεύγει όπως θέλει ......ακόμα και να δεχτώ ότι όντως ο Ισπανός τραυματίστηκε,,υπάρχει γιατρός κ διαιτητής που το κρίνουν ....κ αν δεν μπορούν τοτε σε δημόσιο νοσοκομείο όπως ζητάνε σε πολίτες για κάτι ανώτερα βίας
Ηεγακυτερη δικαίωση ότι. Η ΑΕΚ έγινε Ολυμπιακός β κ ο ΠΑΟ Ολυμπιακός γ δυστυχώς ή ευτυχώς κ ξέπλυναν 22 πρωτάθληματα του θρύλου μέσα σε λίγους μήνες