Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.063
Πόντοι
10.411

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.063
Πόντοι
10.411
JfHN5v4.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.943
Πόντοι
26.141
ανεκδοτο ο αποκλεισμος, ποιος θα τον θυμαται και ποιος θα τον ελεγχει σε 2 χρονια?
αμα δεν πεσει ενα βρωμοξυλο τα ιδια θα ξαναγινουν αργα η γρηγορα
Θέλει μια μήνυση από τον χοντρό κ αγωγή για διαφυγοντα κέρδη κ να τού πάρει μέχρι κσι το σπίτι ώστε να μάθουν τα τσογλανια

Υγ φυσικά ο Βαγγέλης με δικηγόρο τον δικηγόρο της καρδιάς μας (αλαικσανδρο71)

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: geoMan

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.639
Πόντοι
5.097
Εγω παντως αμα ημουν Χοντρος στον 2ο γυρο εβαζα πρεζονι ντυμενο ΠΑΟ Ρουφ να πεταξει κροτιδα εκει που κανουν προθερμανση οι ποδοσφαιριστες μας και να παρουμε το παιχνιδι στα χαρτια....:wanker:
εγω θα εβαζα πρεζονι στη λαγοφορο να πεταξει κροτιδα στα ποδια του χουανκαρ. :coffee:

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.799
Πόντοι
3.466
-1 ειναι κοροιδια ρε τσιμπλες γαυροι. -3 και ανοιχτες οι κερκιδες για να βλεπει τσοντα ο Λαος να γαμανε τον εφηβο
Αλλα οπως φαινετε η παραγκα αντεχει ακομα
ΑΙΣΧΟΣ

SailorGr

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2013
Κριτικές
26
Like
11.799
Πόντοι
3.466
Και πουστε γαυρακια. Απο ποτε ο γαυρος θεωρειτε θρυλος???
Γαυρος ειναι ενα ψαρι χαμηλα στην τροφικη αλυσιδα

Οπως ησασταν και εσεις με τον Νταιφα....!!!!

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
96
Πόντοι
1
Nα πανε μεχρι το cas να γελασουμε...Δοξα και τιμη στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ τυπο που πατησε στον λαιμο την διαφθορα του Ελληνικου ποδοσφαιρου και εξαφανησε γκιρτζικιδες και λοιπους.Βλεπουμε ποσο καλυτερα παει το Ελληνικο ποδοσφαιρο.Ενα τεραστιο ευχαριστω και σε Μαρινακη - Καραπαπαρα που εχουν καταντησει τον ολυμπιακο νανο..Μακαρι μαρινακης για πολλα χρονια ακομη στον ολυμπιακο.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.155
Πόντοι
5.006
Μόλις θα σας περάσουμε πριονοκορδελα θα δείτε κωλομπαραδες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256

Την εβαλες τη Μαλαματινα στο κωλο οπως σου ειπα;Ακομα δυσκοιλιος μου φαινεσαι μπουγατσοΒουλγαρε....:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.160
Πόντοι
6.256

Τιποτα σοβαρο θα ποσταρεις τριμαλακα?
Εχεις δικιο τυπε ενας Μπουγατσοβλακας Sailorgr γραφει ολο μαλακιες και με παρεσυρε....:confused:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.781
Πόντοι
5.006
Το πρόβλημα δεν είναι οι 4 βαθμοί που θα χάσουμε αλλά ότι δεν βλέπω τον μπιφτεκοπουλο πρόεδρο μας να προστατεύει την ομάδα κ αυτό με πονάει πιο πολύ.

Λοιπόν στο επόμενο παιχνίδι πχ στο ΟΑΚΑ μπάσκετ που θα σκάσει στην κερκίδα δυναμιτακι όλοι να πιάσουν τα αφτιά κ Αλέκος από το γήπεδο
δεν εχουμε προεδρο στο ποδοσφαιρο εδω και καιρο τυπε...
γυρισαμε στις εποχες των σαλιαρεληδων...
ο,τι κανει ο κοσμος και η ομαδα μονοι τους...
:woldman::woldman::woldman::woldman:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.781
Πόντοι
5.006
Ξεροχύνω με τους μαλακοπίτουρες βοθρατζήδες δημοσιογράφους της πούτσας και της συμφοράς που όταν χάνει ο ΟΣΦΠ είναι η ντροπή της Ευρώπης,ενώ όταν χάνουν οι ''πρέσβεις'' όλα μια χαρά,ατυχία,διαιτησία κλπ

:wanker::2funny:

ο γκεμπελς μπροστα τους πηγαινε στις ουρσουλινες...

οταν χανει ο ολυμπιακος και κερδιζουν οι αλλοι (σπανιο) :

οταν κερδιζει ο ολυμπιακος και χανουν οι αλλοι :

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.507
Πόντοι
3.656

Δεν τα λένε,δεν τα γράφουνε (οι Νικολακοπουλοι) και αναγκάζεσαι να τα λες εσύ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.781
Πόντοι
5.006
Εγω παντως αμα ημουν Χοντρος στον 2ο γυρο εβαζα πρεζονι ντυμενο ΠΑΟ Ρουφ να πεταξει κροτιδα εκει που κανουν προθερμανση οι ποδοσφαιριστες μας και να παρουμε το παιχνιδι στα χαρτια....:wanker:

το εχουν κανει και αυτο οι αλλοι τυπε...
τοτε που η εγκληματικη οργανωση του σανοδνα- του μαλακα κονδονη και τους ζουγκλοθωμαιδη λεγανε μερα νυχτα οτι δεν πρεπει η εθνικη να παιζει στο καραισκακη και στειλανε εναν φουκαρα με μπλουζα του βαζελου και τον σαπακιασανε...
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.943
Πόντοι
26.141
Εντάξει πέρα από το χαβαλε εδώ μέσα αυτό είναι που μάς πονάει πιο πολύ κ το είχα γράψει κ πέρσυ με τιμά σισχη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.....
Δλδ βγήκε μια απόφαση ηθικά σωστή αλλά αβάσιμη και μη τεκμηριωμένη προχτές που καταλύει την απόδειξη υπαιτιότητας..

Δλδ εγώ αν θέλω κ βλέπω δεν μου πάει το ματς μπορώ στο 90ο λεπτό να πέσω κάτω επειδή κάποιος στη κερκίδα χρησιμοποίησε βουβουζελα κ πόνεσαν τα αφτια μου ή μου έστειλε στο μάτι λέιζερ και πήραξε τον κερατοειδή μου .........

Ηθικά φταίμε κ φταει το κωλοπαιδο που την πέταξε αλλά κ βαζελος διακωμώδησε το άθλημα κ έπρεπε κ αυτός να τιμωρηθεί .........
Δλδ δεν υπάρχουν γιατροί του αγώνα και διαιτητής για να ορίσει την τύχη του αγώνα και ο. Καθένας φεύγει όπως θέλει ......ακόμα και να δεχτώ ότι όντως ο Ισπανός τραυματίστηκε,,υπάρχει γιατρός κ διαιτητής που το κρίνουν ....κ αν δεν μπορούν τοτε σε δημόσιο νοσοκομείο όπως ζητάνε σε πολίτες για κάτι ανώτερα βίας

Ηεγακυτερη δικαίωση ότι. Η ΑΕΚ έγινε Ολυμπιακός β κ ο ΠΑΟ Ολυμπιακός γ δυστυχώς ή ευτυχώς κ ξέπλυναν 22 πρωτάθληματα του θρύλου μέσα σε λίγους μήνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom