Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.817
- Πόντοι
- 12.756
επρεπε να σου στειλω λινκ για να δεις fame story να ανεβει και το νημα μου γαμημενεΆσε δε θα το δω...αργησεςθα κάνω teleskype με την κολομπιανα
επρεπε να σου στειλω λινκ για να δεις fame story να ανεβει και το νημα μου γαμημενεΆσε δε θα το δω...αργησεςθα κάνω teleskype με την κολομπιανα
Τυπε δεν ξέρεις τι χιλιάδες είναι οι κολομπιανες κ ειδικά αν είσαι δεξιός και δικηγόρος!!!!επρεπε να σου στειλω λινκ για να δεις fame story να ανεβει και το νημα μου γαμημενε
Στατιστικά ημίχρονου.Αυτος ο Σιγμα κάτω απ'το καλάθι και δίνει πάσα
Λιόλιος mafia!!!!Στατιστικά ημίχρονου.
1 βολή Ολυμπιακός, 15 παναθηναϊκός...
και οι 2 οι μαροκινοι ειναι λαχειο...ειδικα ο Ελ Αραμπι που ηρθε στα 32 και τζαμπα..... στα 26 στην Ισπανια πως επαιζε δλδ ??.....Σωστά. Δώσαμε και 6 εκατομμύρια για Μπίελ και παίχτη Μπιελ επιπέδου δεν έχουμε.
Δεν είναι το θέμα μόνο τα λεφτά. Και φέτος δώσαμε 8,5 για ένα εξαρι και αριστερό Μπακ. Και από την άλλη δεν δώσαμε φράγκο και βρήκαμε επιθετικό φονια, για να αντικαταστήσει τον πρώην φονιά (Ελ Αραμπι) που ούτε γι'αυτόν πληρώσαμε για να τον πάρουμε.
Και έτσι όπως είμαστε αν μάζευε την άμυνα ο μαλακας στον πάγκο, τώρα ίσως να είχαμε το λιγότερο τέσσερις βαθμούς στον όμιλο.και οι 2 οι μαροκινοι ειναι λαχειο...ειδικα ο Ελ Αραμπι που ηρθε στα 32 και τζαμπα..... στα 26 στην Ισπανια πως επαιζε δλδ ??.....
παντως με εναν τυπου Μελμπεργκ και έναν τυπου Στολτιδη να σε σηκωνει στον αερα θα ημασταν αλλη ομαδα......
και ετσι οπως ειμαστε βεβαια πρωταθλημα θα παρουμε, αλλά το θέμα είναι να καναμε κατι και στην ευρωπη....
Εσκεμμένο?..αυτο δεν ηταν εσκεμενο ρε μουνια??????????
ρε τι γαμησι εχουν φαει αυτοι οι βαζελοι εδω και 10 μερες .. τι λουζερς ειναι αυτοι οι μαλάκες
ετσι....Ο ηγετης επαιξε ενα ημιχρονο και μετα στα δυσκολα εξαφανιστηκε οπως κανει διαχρονικα στη καριερα του.....εχει φαει ομως 2 ερυθρολευκες πουτσες μεχρι τωρα θα χορτασει ο κωλος του φετος.