Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.102
- Πόντοι
- 28.246
Άντε και γαμησου επιτέλους ρε κομπλεξικε αντιολυμπιακε.Τωρα Ρετσος αυτογκολ....μην χαλαρωσουμε.
Άντε και γαμησου επιτέλους ρε κομπλεξικε αντιολυμπιακε.Τωρα Ρετσος αυτογκολ....μην χαλαρωσουμε.
Σαλτα γαμησου ρε μουνοπανο αμορφωτε βλακα!!!Αντε πολυ σε ανεχτηκα ψυχακια!!!Άντε και γαμησου επιτέλους ρε κομπλεξικε αντιολυμπιακε.
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!Μεγάλη Κώστα. Και γαμω τις αντιδράσεις με τον προπονητή στη αλλαγή του. Μπράβο ρε Κωσταρα.
Μη βριζεις χελΣαλτα γαμησου ρε μουνοπανο αμορφωτε βλακα!!!Αντε πολυ σε ανεχτηκα ψυχακια!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμω το σκατοκεφαλι σου παλιομαλακα πουστη!!!Μην μου ξαναμιλησεις ζωο!!!
Και ο Νικ που εκανε λαικ να παει να γαμηθει και αυτος τυπε....Μη βριζεις χελ
Σαλτα γαμησου ρε μουνοπανο αμορφωτε βλακα!!!Αντε πολυ σε ανεχτηκα ψυχακια!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμω το σκατοκεφαλι σου παλιομαλακα πουστη!!!Μην μου ξαναμιλησεις ζωο!!!
Θα σε πηγαίνω γαμιοντας, ψευτογαυρε.ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!
Τραβα να γλυψεις τα αρχιδια του χοντρου μπετοβλακα...ορθιο ζωο γεννηθηκες και ορθιο ζωο θα πεθανεις.Θα σε πηγαίνω γαμιοντας, ψευτογαυρε.
Γαύρος δεν ήσουνα και δεν θα γίνεις ΠΟΤΕ!!!Τραβα να γλυψεις τα αρχιδια του χοντρου μπετοβλακα...ορθιο ζωο γεννηθηκες και ορθιο ζωο θα πεθανεις.
Τραβα ψησε κανενα σουβλακι και πιασε και μια μπυρα και βαλτη στο κωλο σου....Γαύρος δεν ήσουνα και δεν θα γίνεις ΠΟΤΕ!!!
Πολύ κοντά έπεσες, μάγος είσαι?......................1-3 ηττα με 2 αυτογκολ του Νες Κουικ Φρειτε.
ΑντιΟλυμπιακος τυπε μου....Πολύ κοντά έπεσες, μάγος είσαι?