DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.710
- Πόντοι
- 2.306
Σε λάθος ανθρωπο έκανες παραθεση αδερφε!Βρε αντε γαμηθηται γαμιολες όλο γκρίνια,ποιος ντεσποντινοφ και αρχιδια
κυριοι εδω και μερες σας ειπα οτι ο γιοβετιτς ηταν κλεισμενος απλα τον ειχαν στο περιμενε,τωρα εκ των εσω σας βαζω ενα τρελο σεναριο πωληση ελ αραμπι και αφιξη αλλου παιχτη επιπεδου.
Το γαμησεςκυριοι εδω και μερες σας ειπα οτι ο γιοβετιτς ηταν κλεισμενος απλα τον ειχαν στο περιμενε,τωρα εκ των εσω σας βαζω ενα τρελο σεναριο πωληση ελ αραμπι και αφιξη αλλου παιχτη επιπεδου.
αυτο ακριβως μιλαω για το επομενο διαστημα και οταν λεω πωληση ελ αραμπι εννοω να γλυτωσει ο συλογος ενα συμβολαιο οχι οτι θα βαλει χρηματα στο ταμειο.Μπορεί να γίνει και αργότερα αυτό και να πάρουμε ελεύθερο. Δεν επείγει για Ευρώπη. Για αλλαγή 10λεπτου ειναι ο Αραμπι.
μλκ εχει κατι τουριστακια γαλακτος αλλα μου λειπουν τα δοντια.Το γαμησες
Σε λάθος ανθρωπο έκανες παραθεση αδερφε!
ΥΓ. Το ονομα του εχει ακουστει δειλα δειλα και μην τον ξεγραφετε, τουλάχιστον μεχρι την Δευτερα το βραδυ που πρέπει να δηλωσει ευρωπαικη λιστα. Δεν ειναι δυσκολο να μαντεψεις ποιος ειναι.
Ναι και να παιζουμε Γ Εθνικη με τα χωρια.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι τυπε μου ο Ποντενσε που εχει φτιαξει ενα καλο ονομα στην Αγγλια θα ερθει τρεχοντας πισω στο Ελλαντα και μαλιστα σε καλη ηλικια....
Ρε εδω εναν πιτσιρικο απο την Αργεντινη απο μια μικρομεσαια ομαδα και παλευουμε 3 εβδομαδες να αγορασουμε και εσεις θελετε και αγορα Ποντενσε απο Γουλβς;
Ηρθε και αυτος ο παιχταρας!!!
Κλείνει στην Αλ Ετιφάκ ο Ποντένσε
Ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Ετιφάκ.www.sport-fm.gr
Κυριοι!Καταρχάς εγω θελω φορ , οχι εξτρεμ , το εχω γραψει 100 φορές. Εκει καιγομαστε.
Κατα τ΄αλλα η συζητηση γινεται για το αν ειναι καλυτερη επιλογή ο Νορβηγός ή ο Βουλγαρος.
Τις χαζομάρες που γράφει ο @Zebu οτι μας τον εκλεψε ο μπαογκ , θα τους παιρναμε και τους δυο , θα μας φερει ο προεδρος τον Ποντεντσε κλπ κλπ μη τις λαμβανεις υποψην. Βρίσκεται σε σύγχυση λόγω αλλαγής καιρού.
Κυριοι!
Μπορειτε να μου κλασετε τα αρχιδια! Το ιδιο και του χοντρου.
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!
μαλακα ο γιοβετιτς ελλαδα θα βαλει 20-25 γκολ με ενα ποδι.Έχετε φαγωθεί να φύγει ο αραμπης ρε μαλακες αυτή η παιχτούρα άμα πάρει παιχνίδια στα ποδια του και βρει ρυθμό όλους αυτούς που έχουμε σεντερφορια τους έχει για πρωινό ή παιχτουρα ακόμα και 109 χρόνων που είναι έχει αθλητικό κορμί