You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.560
- Πόντοι
- 12.756
2 μεριδες φις εντ τσιπς , βαλε παραγγελια να στις φερει ο Προεδρος μολις ξαναπάειΑπό Nottingham έχει ξεμείνει τίποτα καλό ?
peoplayer41
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2019
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
καλός παίχτης ό γιοβετιτς ως το 2009 όταν έπαιζε Φιορεντίνα.Τώρα για καμία αλλαγή του Ανδρέα Τατου της Καλαμάτας καλός είναι.
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.574
- Πόντοι
- 2.306
Από Nottingham έχει ξεμείνει τίποτα καλό ?
Κάτι έχει αλλά δε μπορούμε να βρούμε άλλη σουίτα στο Μετροπολιταν. Διαπραγματευόμαστε σκληρά με το ΥΓΕΙΑ.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.912
- Πόντοι
- 2.606
"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ,το μετροπολιταν είναι σπουδαίος νοσοκομειο, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες, όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν εδώ και είμαι πολύ περήφανος που ήρθα"τόνισε ο Γιόβετιτς στις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την άφιξή του στη χώρα μας.
Τελευταία τροποποίηση:
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.921
- Πόντοι
- 6.256
Και το Α Νεκροταφειο γαμαει να ξερεις τυπε....εκει γυρω στο Πασχα θα θαψουμε το κουφαρι σου!!!"Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ,το μετροπολιταν είναι σπουδαίος νοσοκομειο, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες, όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν εδώ και είμαι πολύ περήφανος που ήρθα"τόνισε ο Γιόβετιτς στις πρώτες του δηλώσεις λίγο μετά την άφιξή του στη χώρα μας.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
Ρε αει κιχου!Κωλομπαραδες
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.117
- Πόντοι
- 5.006
Τι λέει παππουλη μου?Ρε αει κιχου!
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.117
- Πόντοι
- 5.006
Γαμημενοι αδελφέ μου γρουσουζηδεςmoynopana
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
να δουμε ρε αδερφε αν θα σταματησουν ποτε την γαμωγκρινια τους.....και φετος κατι ρολαρει αλλα οι μπινεδες εκειΓαμημενοι αδελφέ μου γρουσουζηδες
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.117
- Πόντοι
- 5.006
Ναι με το πουστη το χελ πρώτο πρώτονα δουμε ρε αδερφε αν θα σταματησουν ποτε την γαμωγκρινια τους.....και φετος κατι ρολαρει αλλα οι μπινεδες εκει
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.844
- Πόντοι
- 10.411
Σκέψου να είμασταν ακόμα στα χάλια τα περσινά τι θα έλεγαννα δουμε ρε αδερφε αν θα σταματησουν ποτε την γαμωγκρινια τους.....και φετος κατι ρολαρει αλλα οι μπινεδες εκει
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.159
- Πόντοι
- 28.246
Αν παστελωνει να σε δω
Τελος Σεπτέμβρη που θα ξεκινησει να μπαινει στην ομαδα εννοεις να αρχισει να παστελωνει; Γιατι τοσο θα χρειαστει για να ετοιμαστει μια και τον Ιουνιο (ξανα) τραυματιστηκε και δεν εχει κανει προετοιμασια.Μόλις παστελωνει να σας δω γαμιολες
Ολικη κιολας να ειναι η ρηξη από την πρωτη προπόνηση κιολας.
Και τον Χουανγκ με 5,5 εκατομμύρια. Δεν μας λενε ομως τι ποσοστο εδωσε με τοσα και τι κρατήσαμε. Τα κρστανε κρυφα.
Κατα τα αλλα αυτος ο άνθρωπος ονειρεύεται τον Ολυμπιακο για μεγαλα πραγματα.
Τελευταία τροποποίηση:
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.159
- Πόντοι
- 28.246
ΘΗΡΙΟ!
Εντάξει με τα ιατρικά ο Γιόβετιτς, προχωράει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Με επιτυχία πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Στέφαν Γιόβετιτς και σύντομα θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
www.sport-fm.gr
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
Παράρτημα της νότιγχαμ και πολύ σας είναι (κατά τον βαγγέλα)Κατα τα αλλα αυτος ο άνθρωπος ονειρεύεται τον Ολυμπιακο για μεγαλα πραγματα.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
ΘΗΡΙΟ!
Εντάξει με τα ιατρικά ο Γιόβετιτς, προχωράει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Με επιτυχία πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις ο Στέφαν Γιόβετιτς και σύντομα θα ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.www.sport-fm.gr
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.159
- Πόντοι
- 28.246
Τα νουμερα για Μαντι στο άρθρο μπορεί να ειναι αληθεια αλλα μπορει να ειναι και αρχιδια καλαβρεζικα.
Βαλτε με το μυαλο σας τωρα τι μπορει να εχει παιχτει με Χουανγκ και Μαντι. (Οχι μεταξυ των παιχτών) Και γιατι δεν πουληθηκε ο ενας και πουληθηκε ο αλλος που εχει συμβολαιο με περισσότερα χρονια.
Βοηθεια για το QUIZ. Τα αδερφια στην Σερβια παιζουν CL. και δεν εχουν αναφερθει λεπτομέρειες στο deal τι ποσοστο πουληθηκε του Χουανγκ.
Βαλτε με το μυαλο σας τωρα τι μπορει να εχει παιχτει με Χουανγκ και Μαντι. (Οχι μεταξυ των παιχτών) Και γιατι δεν πουληθηκε ο ενας και πουληθηκε ο αλλος που εχει συμβολαιο με περισσότερα χρονια.
Βοηθεια για το QUIZ. Τα αδερφια στην Σερβια παιζουν CL. και δεν εχουν αναφερθει λεπτομέρειες στο deal τι ποσοστο πουληθηκε του Χουανγκ.
Ολυμπιακός Μεταγραφές: Αποκάλυψη – «Όχι» σε μεγάλη πρόταση για Μαντί Καμαρά
Στη deadline των μεταγραφών ήρθε πρόταση στον Ολυμπιακό από σημαντική ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος για τον Μαντί Καμαρά αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Ποιά ήταν η ομάδα και πόσα έδινε.
sportday.gr
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83