ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.233
- Πόντοι
- 5.006
Αδελφέ ποτέ θα πάμε σολων η Ηλία?αδερφε ειδα 11αδα που θα εχουμε απο σεπτεμβρη και ειμαι σιγουρος οτι παμε για ευρωπαικη κουπα ανετα...
Αδελφέ ποτέ θα πάμε σολων η Ηλία?αδερφε ειδα 11αδα που θα εχουμε απο σεπτεμβρη και ειμαι σιγουρος οτι παμε για ευρωπαικη κουπα ανετα...
οποτε ταιριαξει αδερφε...Αδελφέ ποτέ θα πάμε σολων η Ηλία?
αδερφε ειδα 11αδα που θα εχουμε απο σεπτεμβρη και ειμαι σιγουρος οτι παμε για ευρωπαικη κουπα ανετα...
Εβαλα και κοκκινο μπλουζακι superdry για να δίνουμε στίγμα, μαζι με λαστιχένια σαγιοναρα.Και μεζέ καλό μαν
να στηριξουμε μιλτο στης 8 πρωτα....Εβαλα και κοκκινο μπλουζακι superdry για να δίνουμε στίγμα, μαζι με λαστιχένια σαγιοναρα.
Κερδισουμε - χασουμε, εγω το ζω μαλακες μου...
Εννοείται. Μεχρι τις 8 θα είμαι ενταξει σίγουρα.να στηριξουμε μιλτο στης 8 πρωτα....
Να πάρουμε και αθηναιο,και μετά το πετάμε πειραϊκή στη θαλλασαοποτε ταιριαξει αδερφε...
Να πάρουμε και αθηναιο,και μετά το πετάμε πειραϊκή στη θαλλασα
Θα του δώσουμε μπρατσακια αδελφέ
οχι ρε αδερφε τον αγαπαμε
Φαντάσου να έπαιζαν και με καμία καλή ομάδα τι θα έγραφανδύσκολος ευρωπαϊκός αγώνας!».
Σαν τον συγχωρεμενο τον Μαραντόνα...Συνεντευξη Κινι.
Τι είναι αυτό που σου έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση το διάστημα που βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό;
«Από τότε που ήμουν μικρός, πάντα άκουγα για τον Ολυμπιακό και για τα παιχνίδια του στην Ευρώπη. Τον έβλεπα από παιδάκι στην τηλεόραση όταν έπαιζε με ισπανικές ομάδες. Ξέρω πως είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Ελλάδας και είναι εντυπωσιακό το μέγεθος που έχει.
Γαυρος απο κουνια ο Κινι. Μηπως αναβε και καπνογονο;
oyst re kopritiΠρολαβαινω να δωσω προγνωστικα;
Απαγορευονται τα greeklish re arkinti!!!!oyst re kopriti