ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.165
- Πόντοι
- 5.006
Και μεζέ καλό μανΚαταλαβα. Παω καφενείο χωριού από τώρα. Αμα δεν ξανα ποσταρω, θα καταλαβετε.
Και μεζέ καλό μανΚαταλαβα. Παω καφενείο χωριού από τώρα. Αμα δεν ξανα ποσταρω, θα καταλαβετε.
Οπως βλεπεις εχουμε ηδη κανει τα κουμαντα μας.τι λέει το λιμάνι?
έτοιμο για τους τσουκου-τσουκου-τέτοιους?
να τους προσέξετε, είναι φίλοι/αδελφοί/ομόδοξοι/ορθόδοξοιΟπως βλεπεις εχουμε ηδη κανει τα κουμαντα μας.
Και ο θρύλος να διδάσκει ολοκληρωτικο ποδόσφαιροτσιπουρα,μεζεδες,μπαφους.....
αδερφε ειδα 11αδα που θα εχουμε απο σεπτεμβρη και ειμαι σιγουρος οτι παμε για ευρωπαικη κουπα ανετα...
Αδελφέ ποτέ θα πάμε σολων η Ηλία?αδερφε ειδα 11αδα που θα εχουμε απο σεπτεμβρη και ειμαι σιγουρος οτι παμε για ευρωπαικη κουπα ανετα...
οποτε ταιριαξει αδερφε...Αδελφέ ποτέ θα πάμε σολων η Ηλία?
αδερφε ειδα 11αδα που θα εχουμε απο σεπτεμβρη και ειμαι σιγουρος οτι παμε για ευρωπαικη κουπα ανετα...
Εβαλα και κοκκινο μπλουζακι superdry για να δίνουμε στίγμα, μαζι με λαστιχένια σαγιοναρα.Και μεζέ καλό μαν
να στηριξουμε μιλτο στης 8 πρωτα....Εβαλα και κοκκινο μπλουζακι superdry για να δίνουμε στίγμα, μαζι με λαστιχένια σαγιοναρα.
Κερδισουμε - χασουμε, εγω το ζω μαλακες μου...
Εννοείται. Μεχρι τις 8 θα είμαι ενταξει σίγουρα.να στηριξουμε μιλτο στης 8 πρωτα....
Να πάρουμε και αθηναιο,και μετά το πετάμε πειραϊκή στη θαλλασαοποτε ταιριαξει αδερφε...