Και ο Ιμπορα μεσα ειναι που την χαλάει του Χουανγκ. Γιατι παιζει εξαρι, οχταρι, δεκαρι ο Νοτιοκορεάτης και ολες οι θεσεις ειναι πιασμενες. Και φερνει και Αλεξανδροπουλο, φερνει και Εζε γραφουν με μεταγραφη. Και οι Ισπανοι (Κορδον και Μαρτινεθ) βαζουν μεσα τον Καρβαλιο βασικο.
Ο Καμαρα παιζει με προεδρικη εντολη. Μπας και παίξει καλα και πουληθει να πιασω σου λεει κανα 8αρι εννιαρι εκατομμυρια. Αλλιως αν ο παίχτης δεν ανανεωσει, τον δινει οσο οσο.
Αυτα βλεπει και ο Χουανγκ και σου λεει ρε πουστη μου τον Καρβαλιο μεσα, φερνει κι σλλους και προωθεί για πουλημα τον Καμαρα. Και εγω να κανω το κομματι μου θελω και να παρω μεταγραφη, με ολο το σεβασμο στην ομαδα, και δεν με βαζει;
Δευτερο σεναριο ειναι να τον εχει πουλησει ο χοντρος με κανα 7αρι 8αρι εκατομμυρια (γιναυτο ειπα καθιστε να δουμε τη τιμη πωλησης) γιατι και οι αγοραστες ξερουν οτι ο Ολυμπιακος μπορει να μην ψωμολυσσαει αλλα δεν εχει και το ταμείο του γεματο. Κοιτανε να σου τον πιασουν. Χωρια που δεν ειναι και καιρος για ρισκα ακομα και στις πιο πλουσιες ομαδες. Αρα τι κάνεις γιατι θα γκρινιαξει ο κοσμος με τετοια πωληση; Φτιαχνεις το σεναριο οτι μας βγηκε κωλοπαιδο και λες αναγκάστηκα να τον πουλησω με τοσα γιατι δεν γινοταν αλλιως. Δεν υπαρχει περιπτωση ο Χουανγκ, που ξέρει οτι εχει ακομα δυο χρονια κλειστό συμβολαιο να σηκωσε μπαιρακι. Ξερει οτι θα το χασει το παιχνιδι. Και δεν υπάρχει περιπτωση ενας παιχτης, που δεν εχει και την προσωπικοτητα του Ροναλντο, να γαμαει ολοκληρη συνεργασια γραφειου μανατζερ με διοικηση Μαρινακη, που εχει και συνεργασια και με Φορεστ με αυτους. Ειναι πολλα τα λεφτα και δεν θα σε αφησουν ουτε το γραφειο που σε εκπροσωπει να τα γαμησεις εσυ. Αν ειχε προβλημα θα πηγαινε στους ανθρωπους που τον εκπροσωπουν και θα τους εβαζε να βρουν ομαδα για αρχη.
Στην περιπτωση του πρωτου σεναριου ισως εφαρμοστει η μεθοδος της κωλοτουμπας (θα την κανει ο ποδοσφαιριστης σε συνεννοηση με την διοικηση ) που στο τελος κανουμε και πλακιτσα και θα κανουμε και επεκταση και ειμαστε ολοι μια οικογενεια.
Στην δευτερη πειριπτωση χαιρετηστε τον Χουανγκ.
Οσο για τον Μολδαβο, ισως να τον ειχε πουλησει και αυτον ηδη στην τιμη των 6 εκατομμυριων η οποια ειναι καλη πιο πριν και να τον εβγαλε και αυτον τσογλανι, γιατι δυο εβδομαδες πριν το κρισιμο παιχνιδι σου δεν πουλας παιχτη βασικο εστω και αν δεν σε καλυπτει στο 100% Τα αμυντικα του προσοντα λειψανε χτες.
Στα αλλα νεα ο Ολυμπιακος εκλεισε τον Καρντονα αλλα σημερα γραφουν οτι κοιταει και τον Γεωργιανο, Αζαροβι.. (Και το εγραψε χτες ο Νικολακοπουλος), οτι ο μονος που μπορει να χαλασει την μεταγραφη Καρντονα ειναι ο Ολυμπιακος μιας και κοιταει κι αλλον παιχτη.
Δεν ξερει τι θέλει μου φαινεται. Αν και ο Γεωργιανος που τον ειδα στο YouTube δειχνει καλος παιχτης και με υψηλη τεχνικη.