ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.605
- Πόντοι
- 5.006
Βρε μλκ είπαμε ότι δεν είναι καλός?αλλά ούτε σπανουλης είναι ούτε τιποτα αυτό λέμε κωλομπαρα,πετάγεσαι σα πουτσα δες και τι λέμε.Τότε ήταν καλός....
Απλά γαύροι.....
Βρε μλκ είπαμε ότι δεν είναι καλός?αλλά ούτε σπανουλης είναι ούτε τιποτα αυτό λέμε κωλομπαρα,πετάγεσαι σα πουτσα δες και τι λέμε.Τότε ήταν καλός....
Απλά γαύροι.....
Ετσι μπράβο η μαλακια σου ήταν για να ήταν.
Δεν θελω να στεναχωρήσω,για αυτό δεν απαντώ.....Ετσι μπράβο η μαλακια σου ήταν για να ήταν.
Ναι δεν θα φαωΔεν θελω να στεναχωρήσω,για αυτό δεν απαντώ.....
Αρκεί το μυνημα με τις παραθέσεις παραπάνω...
Και για τωρα ητανε καλος και θα παραμεινει καλος.Τότε ήταν καλός....
Απλά γαύροι.....
Και για τωρα ητανε καλος και θα παραμεινει καλος.
Αλλα δεν ειναι και Σπανουλης ουτε Διαμαντιδης. Εγινε κατανοητο;
Στο γεροδιαολο κοπριτη....ενας μονιμος 6ος παιχτης ησουν οπου πηγες και αυτο θα εισαι και μεχρι να τελειωσεις τη καριερα σου.Ολοκληρος Σπανουλης και δεν ειχε απειλησει ποτε την ομαδα και τον προπονητη για το ποσο θα παιζει και πως θα παιζει η ομαδα....
Ενας υπερτιμημενος μαλακας που αμα δεν ηταν Ελληνας στα 33 του δεν θα του ειχαμε κανει καν προταση ανανεωσης....παρτε τωρα Ντορσει και Μιροτιτς και παμε να σηκωσουμε Ευρωλιγκα.
Πως την έχεις δει, θα μας τα ζαλισεις για πολυ τ'αρχιδια;
Μπά έχει ζέστη.....Πως την έχεις δει, θα μας τα ζαλισεις για πολυ τ'αρχιδια;
Προσπάθησα να συγκινηθώ αλλά δεν τα κατάφερα.
Μάλλον δεν έχει καταφέρει να εμπνεύσει την ίδια συγκίνηση προς όλους, εκτός από σεβασμό.
ΟΥΣΤ
Δεν είμαι από αυτούς που βρίζουν τον Κώστα.Την γνώμη μου την έχω γράψει μερικές σελίδες πρινΤότε ήταν καλός....
Απλά γαύροι.....
και τι θα γινει ρε μαρκησιε, για ενα γαμημενο τριποντο και μια ομολογουμενως μετρια χρονια του, χωρις ευρωπαικο τιτλο, θα μας γαμησει ο σλουκας; στο καλο και να κλεισει και την πορτα. Δεν μας εβγαζαν τετοια κομπλεξ (δις) ο σπανουλης και ο πριντεζης που πρεπει να σηκωσουμε προτομες τους στο λιμανι, και τα κανει ο κωστακης;Τότε ήταν καλός....
Απλά γαύροι.....
Δε πας για ύπνο ρε κωλομπαραΜπά έχει ζέστη.....
Δε πας για ύπνο ρε κωλομπαρα
Τραβα γαμησου και εσυ Παρέα
Τραβα γαμησου και εσυ Παρέα
Ερχόμαστε να σε γαμήσουμε....Τραβα γαμησου και εσυ Παρέα
Πάρτε φορα και κλαστε μου τα αρχιδια κωλομπαραδεςΕρχόμαστε να σε γαμήσουμε....
ΠΑΡΕΑ