Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Το Σάββατο εγινε η κηδεία με ανοιχτό κάλεσμα από την 7 για συγκέντρωση στο καραισκακη και μετάβαση συνοδεία στην κηδεία βρες μου μια φωτογραφία 1 και μόνο από την συγκέντρωση από την μετάβαση και από την κηδεία του Μπίλι ούτε 1 .η νούμερο 1 εγκληματική οργάνωση αυτή τη στιγμή στη χώρα βαψοντουβαρακηδες πορτοκαλοφλαιδες και εραστές του ταληρου
τελικα εκλεισε ο μαρτινες προπονητης?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
τελικα εκλεισε ο μαρτινες προπονητης?

Μουρινιο τυπε ψάχνει σπίτι στον Άγιο Διονύσιο
Δεν ξερω αλλα αυτο το μοντελο τεχνικου διευθυντη που λυσσαξαμε, που να κανει στα παντα κουμάντο αυτος μην μας βγει ξινο. Και στο τελος δειτε τον Μαρινακη να μας κουνιεται και να μας την λεει και απο πανω. Ετσι το θελατε, ετσι το εκανα και παρτε τ'αρχιδια μου.

Τοσα ονοματα και δεν του εχει ερθει κανενας ακομα; Κατι δεν παει καλα με τον Κορδον. Και ο Βαγγελας ειναι στην απ εξω σε αυτο, γιατι ετσι το γυρεψαμε και ουδεμια ευθυνη εχει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Δεν ξερω αλλα αυτο το μοντελο τεχνικου διευθυντη που λυσσαξαμε, που να κανει στα παντα κουμάντο αυτος μην μας βγει ξινο. Και στο τελος δειτε τον Μαρινακη να μας κουνιεται και να μας την λεει και απο πανω. Ετσι το θελατε, ετσι το εκανα και παρτε τ'αρχιδια μου.

Τοσα ονοματα και δεν του εχει ερθει κανενας ακομα; Κατι δεν παει καλα με τον Κορδον. Και ο Βαγγελας ειναι στην απ εξω σε αυτο, γιατι ετσι το γυρεψαμε και ουδεμια ευθυνη εχει.
Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος κάτσε να δούμε ,υπαρχει ορθολογική σκέψη άλλο να αποτυγχάνει η ατρατηγικη σου επειδή υπάρχουν ασταθμητοι παράγοντες αλλά σωστό πλάνο και άλλο να κάνεις το πλάνο της ομάδας με μπικ πάνω σε κασετίνα καρελια έχει διαφορα πωσ να το κάνουμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος κάτσε να δούμε ,υπαρχει ορθολογική σκέψη άλλο να αποτυγχάνει η ατρατηγικη σου επειδή υπάρχουν ασταθμητοι παράγοντες αλλά σωστό πλάνο και άλλο να κάνεις το πλάνο της ομάδας με μπικ πάνω σε κασετίνα καρελια έχει διαφορα πωσ να το κάνουμε
Συμφωνω. Αλλα απο τις 26 Μαιου εως και σημερα δεν εχει βρει καποιον να του πει ναι ερχομαι και να συνεργαστουν; Φοβαμαι μην εχει τα στραβα του ο Κορδον. Και καλα να εχει τα στραβα του, ολοι εχουν. Αλλα μην ειναι θεοστραβα. Το να μην σου καθεται προπονητης γιατι δεν τα βρισκεις στα λεφτα στα αρχιδια μας! Τοσα δινουμε, τοσα μπορουμε, στο καλο αν δεν σου κανουν.

Τελευταία τροποποίηση:

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.101
Πόντοι
10.411

Το πολύ μέχρι το Σάββατο θα τον ξέρουμε
Κάνε λίγο υπομονή και εσύ!
Ο Κορδόν θεωρώ πως δεν έχει τυχαία καλό όνομα στην Ισπανία

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Ο Κορδόν θεωρώ πως δεν έχει τυχαία καλό όνομα στην Ισπανί
Εδω ακριβως ειναι που δεν μου καθεται καλα. Με τετοιο ονομα και δεν εχει ακομα βρει τον παρτενερ του;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Συμφωνω. Αλλα απο τις 26 Μαιου εως και σημερα δεν εχει βρει καποιον να του πει ναι ερχομαι και να συνεργαστουν; Φοβαμαι μην εχει τα στραβα του ο Κορδον. Και καλα να εχει τα στραβα του, ολοι εχουν. Αλλα μην ειναι θεοστραβα. Το να μην σου καθεται προπονητης γιατι δεν τα βρισκεις στα λεφτα στα αρχιδια μας! Τοσα δινουνε, τοσα μπορουμε, στο καλο αν δεν σου κανουν.
Η μούργα κυκλοφορεί ελεύθερη με το στυλό στο χέρι ο αφρός διαπραγματεύεται

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.101
Πόντοι
10.411
Εδω ακριβως ειναι που δεν μου καθεται καλα. Με τετοιο ονομα και δεν εχει ακομα βρει τον παρτενερ του;
Δεν παίζουμε cl και αυτό δεν είναι υπέρ μας,μην το ξεχνάς
Έπαιξε ρόλο αυτό
Δεν νομίζω τόσο καιρό να καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
Δεν παίζουμε cl και αυτό δεν είναι υπέρ μας,μην το ξεχνάς
Έπαιξε ρόλο αυτό
Δεν νομίζω τόσο καιρό να καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια
Και στο παρελθον δεν ηταν να παιξουμε CL και περιμεναμε τα προκριματικά για europa αλλα δεν δυσκολευτηκαμε κιολας.

Απο τα ρεπορταζ βγαινει οτι εχει δουλεψει ταυτοχρονα και για στοχους παιχτων ο Κορδον ωστε να ειναι ετοιμος με το που βρει προπονητη να τον καθισει στην καρεκλα και να του αραδιασει τις αναγκες και τους επιλεγμενους παιχτες που εχει βρει.

Τεσπα, ειδωμεν.

Τελευταία τροποποίηση:

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
902
Πόντοι
86

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
902
Πόντοι
86
Το χειροτερο ειναι οτι και η Αδανα δεν ενεργοποιεί την υποχρεωτικη οψιον για τον Ονιεκουρου.
Season 2 Lawyer GIF by Martin

Θα τα πούμε στα δικαστήρια με τους εν λόγω απατεώνες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.960
Πόντοι
46.423

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
αυτον τον αρχιμαλακα τον πιτερς τον πληρωνει η ομαδα η κανουμε ψυχικο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom