Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.608
- Πόντοι
- 6.536
Ελπίζω να μην σας εκφράζει εσάς εδώ.....
Απλά ντροπή για τους πίθηκους σας....
απίστευτη καφρίλα από τους σύγγαυρους.![]()
![]()
gia na sas gamaei sto basket...
Αεκτζής είναιΤυπε μαζοχας είσαι σου αρέσουνε τα χθεσινά να γίνονται συνέχεια
Οι πιθηκοι τι σου φταινε τυπε, τι σχεση εχουν με αυτες τις αμοιβάδες;;![]()
![]()
Αν είμασταν κάφροι,θα το ήξερες![]()
![]()
Έλα ντε.Οι πιθηκοι τι σου φταινε τυπε, τι σχεση εχουν με αυτες τις αμοιβάδες;;
Θρίαμβος Παιανίας,Παγκρατίου κτλ....Καφριλα ήταν το πανό με τα κόκκαλα του Διαμαντίδη, ή το "γαυρε θυμήσου τον θρίαμβο της Παιανίας". Το συγκεκριμένο εδώ δεν το θεωρώ καφριλα, απλά αποχαιρέτησαν έναν συνοπαδό. Τεσπά προχωράμε.
Θρίαμβος Παιανίας,Παγκρατίου κτλ....
Χορτάσαμε θριάμβους τύπε....
Γμσ τα....
Και ο Φιλόπουλος και αυτός θα το έτρωγαν το κεφάλι τους...Θέμα χρόνου ήταν....
Το να τους ηρωοποιούμε είναι το πλέον τραγικό....
![]()
Ναι δεν έχεις άδικο. Αλλά επειδή όπως είπα έχουμε δει και χειρότερα, το συγκεκριμένο μας φαίνεται νορμάλ. Ενώ δεν θα έπρεπε.Θρίαμβος Παιανίας,Παγκρατίου κτλ....
Χορτάσαμε θριάμβους τύπε....
Γμσ τα....
Και ο Φιλόπουλος και αυτός θα το έτρωγαν το κεφάλι τους...Θέμα χρόνου ήταν....
Το να τους ηρωοποιούμε είναι το πλέον τραγικό....
![]()
Ακόμα περιμένουμε την τοποθέτηση σου για το πανο
Ότι πιο γλυκό, η πίκρα της Ρεάλ να καθαριστεί από το σύστημα με ενα καλό γαμησι στην συνιθησμενη πουτανα την ΠΑΟ..
Μόνο αν ο χοντρός έβαζε λίγο μυαλό στο ποδοσφαιρικό όμως..
![]()
τι τοποθετηση να κανω δλδ?αν ο φιλος μου πχ ειναι εγκληματιας πουστης απατεωνας παυει να ειναι φιλος μου?για καποιους ηταν ο φιλος του ο αδεφος του ο προστατης τους και οτι αλλο θες και νιωσανε την αναγκη να τον αποχαιρετησουν.Ακόμα περιμένουμε την τοποθέτηση σου για το πανό
Τωρα που το σκέφτομαι καλα εκαναν και το ανέβασαν, αλλωστε ο μακαρίτης πρεπει να ηταν αγιος άνθρωπος, δεν πρέπει να ειχε κανει καμια σοβαρή παρανομία. Για αυτο του αδειασαν ενα Καλασνικοφ επανω του![]()
![]()
ναι καλέ, απλή συνωνυμία με αυτόν που ήταν στη συμμορία του στεφανάκου και αποπειράθηκε να φάει τον Ντούρο κάπου στα μέρη του @Marquis_de_Sade (αν έχω καταλάβει καλά από που είναι)Τωρα που το σκέφτομαι καλα εκαναν και το ανέβασαν, αλλωστε ο μακαρίτης πρεπει να ηταν αγιος άνθρωπος, δεν πρέπει να ειχε κανει καμια σοβαρή παρανομία. Για αυτο του αδειασαν ενα Καλασνικοφ επανω του![]()
Επισκέπτης αυστηρά σε αυτή την περιοχή.ναι καλέ, απλή συνωνυμία με αυτόν που ήταν στη συμμορία του στεφανάκου και αποπειράθηκε να φάει τον Ντούρο κάπου στα μέρη του @Marquis_de_Sade (αν έχω καταλάβει καλά από που είναι)