Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ελπίζω να μην σας εκφράζει εσάς εδώ.....
Απλά ντροπή για τους πίθηκους σας....
απίστευτη καφρίλα από τους σύγγαυρους.
gia na sas gamaei sto basket...
Αεκτζής είναιΤυπε μαζοχας είσαι σου αρέσουνε τα χθεσινά να γίνονται συνέχεια
Οι πιθηκοι τι σου φταινε τυπε, τι σχεση εχουν με αυτες τις αμοιβάδες;;
Αν είμασταν κάφροι,θα το ήξερες
Έλα ντε.Οι πιθηκοι τι σου φταινε τυπε, τι σχεση εχουν με αυτες τις αμοιβάδες;;
Θρίαμβος Παιανίας,Παγκρατίου κτλ....Καφριλα ήταν το πανό με τα κόκκαλα του Διαμαντίδη, ή το "γαυρε θυμήσου τον θρίαμβο της Παιανίας". Το συγκεκριμένο εδώ δεν το θεωρώ καφριλα, απλά αποχαιρέτησαν έναν συνοπαδό. Τεσπά προχωράμε.
Θρίαμβος Παιανίας,Παγκρατίου κτλ....
Χορτάσαμε θριάμβους τύπε....
Γμσ τα....
Και ο Φιλόπουλος και αυτός θα το έτρωγαν το κεφάλι τους...Θέμα χρόνου ήταν....
Το να τους ηρωοποιούμε είναι το πλέον τραγικό....
Ναι δεν έχεις άδικο. Αλλά επειδή όπως είπα έχουμε δει και χειρότερα, το συγκεκριμένο μας φαίνεται νορμάλ. Ενώ δεν θα έπρεπε.Θρίαμβος Παιανίας,Παγκρατίου κτλ....
Χορτάσαμε θριάμβους τύπε....
Γμσ τα....
Και ο Φιλόπουλος και αυτός θα το έτρωγαν το κεφάλι τους...Θέμα χρόνου ήταν....
Το να τους ηρωοποιούμε είναι το πλέον τραγικό....
Ακόμα περιμένουμε την τοποθέτηση σου για το πανο
Ότι πιο γλυκό, η πίκρα της Ρεάλ να καθαριστεί από το σύστημα με ενα καλό γαμησι στην συνιθησμενη πουτανα την ΠΑΟ..
Μόνο αν ο χοντρός έβαζε λίγο μυαλό στο ποδοσφαιρικό όμως..
τι τοποθετηση να κανω δλδ?αν ο φιλος μου πχ ειναι εγκληματιας πουστης απατεωνας παυει να ειναι φιλος μου?για καποιους ηταν ο φιλος του ο αδεφος του ο προστατης τους και οτι αλλο θες και νιωσανε την αναγκη να τον αποχαιρετησουν.Ακόμα περιμένουμε την τοποθέτηση σου για το πανό
Τωρα που το σκέφτομαι καλα εκαναν και το ανέβασαν, αλλωστε ο μακαρίτης πρεπει να ηταν αγιος άνθρωπος, δεν πρέπει να ειχε κανει καμια σοβαρή παρανομία. Για αυτο του αδειασαν ενα Καλασνικοφ επανω του
ναι καλέ, απλή συνωνυμία με αυτόν που ήταν στη συμμορία του στεφανάκου και αποπειράθηκε να φάει τον Ντούρο κάπου στα μέρη του @Marquis_de_Sade (αν έχω καταλάβει καλά από που είναι)Τωρα που το σκέφτομαι καλα εκαναν και το ανέβασαν, αλλωστε ο μακαρίτης πρεπει να ηταν αγιος άνθρωπος, δεν πρέπει να ειχε κανει καμια σοβαρή παρανομία. Για αυτο του αδειασαν ενα Καλασνικοφ επανω του
Επισκέπτης αυστηρά σε αυτή την περιοχή.ναι καλέ, απλή συνωνυμία με αυτόν που ήταν στη συμμορία του στεφανάκου και αποπειράθηκε να φάει τον Ντούρο κάπου στα μέρη του @Marquis_de_Sade (αν έχω καταλάβει καλά από που είναι)