You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΤΑΝΑΓελάει όλη η Ευρώπη
ΜΙΖΕΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ
ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.289
- Πόντοι
- 10.336
πριν κοιμηθω θα βαρεσω 2 μαλακιες να χαλαρωσω.
Παλι καυλωμενος θα ξυπνησω και θα την πληρωσει καποια φτηνη πουτανα.
σημερα η χαρα ειναι διπλη. ΠΡΩΤΟΝ το γαμησι που εριξε η θρυλαρα και παντα ΠΡΩΤΟ να ειναι η ομαδα μας πρωταγωνιστης.
Αλλα δευτερον, το χυσιμο στα μουτρα που εφαγαν οι αλλοθρησκοι. Δεν μπορω να το αφησω εκτος, ειναι αδυνατον.
Οσο σκεφτομαι ποσες πουτανες αρδακια ειχαν ετοιμα αρθρακια για την αποτυχια μας απο το ημιχρονο, ποσα βαζελοχανουμοβουλγαρακια εριχναν δουλεμα στα σοσιαλ και ανεβαζαν δελτια παιγμενα μονακο, ποσες φτυμενες κατσαριδες βγηκαν στην επιφανεια να γραψουν την μαλακια τους και μετα ξαναμπηκαν στη φωλια τους.
Σκετη καυλα.
Μεθαυριο το ματς θα ειναι γολγοθας. Μεχρι τοτε χωρις πολλα λογια, παμε ταπεινα και ερυθρολευκα με την ευχη να το σηκωσουμε, και μετα θα γλενταμε, αν ο θεος του μπασκετ το θελει, για αρκετες βδομαδες ΟΛΕΣ τις πουτανες.
και αν δεν γινει αυτο; σταρχιδια μας τα δυο, παντα ορθιοι παντα αρρωστοι.
Παλι καυλωμενος θα ξυπνησω και θα την πληρωσει καποια φτηνη πουτανα.
σημερα η χαρα ειναι διπλη. ΠΡΩΤΟΝ το γαμησι που εριξε η θρυλαρα και παντα ΠΡΩΤΟ να ειναι η ομαδα μας πρωταγωνιστης.
Αλλα δευτερον, το χυσιμο στα μουτρα που εφαγαν οι αλλοθρησκοι. Δεν μπορω να το αφησω εκτος, ειναι αδυνατον.
Οσο σκεφτομαι ποσες πουτανες αρδακια ειχαν ετοιμα αρθρακια για την αποτυχια μας απο το ημιχρονο, ποσα βαζελοχανουμοβουλγαρακια εριχναν δουλεμα στα σοσιαλ και ανεβαζαν δελτια παιγμενα μονακο, ποσες φτυμενες κατσαριδες βγηκαν στην επιφανεια να γραψουν την μαλακια τους και μετα ξαναμπηκαν στη φωλια τους.
Σκετη καυλα.
Μεθαυριο το ματς θα ειναι γολγοθας. Μεχρι τοτε χωρις πολλα λογια, παμε ταπεινα και ερυθρολευκα με την ευχη να το σηκωσουμε, και μετα θα γλενταμε, αν ο θεος του μπασκετ το θελει, για αρκετες βδομαδες ΟΛΕΣ τις πουτανες.
και αν δεν γινει αυτο; σταρχιδια μας τα δυο, παντα ορθιοι παντα αρρωστοι.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.462
- Πόντοι
- 6.536
Μπαρτζώκας:«Κάποιος στο ημίχρονο μου φώναξε από την εξέδρα να… ξυπνήσω. Ευτυχώς… ξύπνησα».
Θεος
Θεος
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.462
- Πόντοι
- 6.536
Σωστοοοοοός....Την ρεαλ θέλαμε αν θες να είσαι σκληρός γαμιας θα πρέπει να δώσεις το μουνι στο χέρι σε εμπειρη πουτανα
Αλλα θέλει προσοχή γιατί η έμπειρη πουτάνα έχει και στράπον....
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.147
- Πόντοι
- 10.411
Ρε μλκ hell,στο Καουνας είσαι?Κατι μου λεει θα τον πιουμε με Μονακο....εχω κακο προαισθημα.
Μπαρτζώκας: 'Κάποιος μου φώναξε χθες από την κερκίδα να ξυπνήσω, ευτυχώς το έκανα στο ημίχρονο και νικήσαμε'
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε αστειευόμενος στην συνέντευξη Τύπου του τελικού με την Ρεάλ ότι στον ημιτελικό με την Μονακό κάποιος από την εξέδρα του φώναξε να ξυπνήσει, προσθέτοντας ότι ευτυχώς το έκανε και ο Ολυμπιακός νίκησε.
www.sport24.gr
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.147
- Πόντοι
- 10.411
Εγώ χάνομαι?το μονο ευχαριστο νεο αυτο το μηνα.
καπου χανεσε ομως με το ονλαιν.
Και τώρα on είσαι που σε βλέπω,αλλά τσιμουδιά ρε νιμου....
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.677
- Πόντοι
- 5.097
καλησπερα,προφανως δεν βλεπεις ριαλ ταιμ επειδη ενω εσυ με βλεπεις οναλιαν εγω εχω αποσυνδεθει τουλαχιστον μια ωρα ισως και δυο.Εγώ χάνομαι?
Και τώρα on είσαι που σε βλέπω,αλλά τσιμουδιά ρε νιμου....
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.388
- Πόντοι
- 5.006
Τι λέει μαν?καλησπερα,προφανως δεν βλεπεις ριαλ ταιμ επειδη ενω εσυ με βλεπεις οναλιαν εγω εχω αποσυνδεθει τουλαχιστον μια ωρα ισως και δυο.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.908
- Πόντοι
- 5.506
καλησπερα,προφανως δεν βλεπεις ριαλ ταιμ επειδη ενω εσυ με βλεπεις οναλιαν εγω εχω αποσυνδεθει τουλαχιστον μια ωρα ισως και δυο.
βαρος καλος φιλος και ολυμπιακος πανω απο ολα
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.908
- Πόντοι
- 5.506
αδερφε εμενα δεν με ρωτησες?Τι λέει μαν?
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.147
- Πόντοι
- 10.411
Καλησπέρα.καλησπερα,προφανως δεν βλεπεις ριαλ ταιμ επειδη ενω εσυ με βλεπεις οναλιαν εγω εχω αποσυνδεθει τουλαχιστον μια ωρα ισως και δυο.
Αφού κάνεις logout,το σύστημα εξακολουθει να σε δείχνει on για τουλάχιστον 45 λεπτά.
Όπως κάνει σε όλους μας
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.908
- Πόντοι
- 5.506
μας παρακολουθει ο μπουστης ο μητσοτακης με το πρενταρειοτορ....ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛΚαλησπέρα.
Αφού κάνεις logout,το σύστημα εξακολουθει να σε δείχνει on για τουλάχιστον 45 λεπτά.
Όπως κάνε σε όλους μας
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.147
- Πόντοι
- 10.411
Θα γούσταρα να συντριψουμε αύριο αυτό το ελεεινό σίχαμα που το προστατεύουν απροκάλυπτα σε όποιο άθλημα συμμετέχει.μας παρακολουθει ο μπουστης ο μητσοτακης με το πρενταρειοτορ....ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ
Αλλά μου κάνει και απλή νίκη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83