ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
Της πουτανας στη μάνδρα μιλιούνι όλα τίγκαεγω λεω ο ΜΠΑΟΚ
Της πουτανας στη μάνδρα μιλιούνι όλα τίγκαεγω λεω ο ΜΠΑΟΚ
ρε? λες να σας γαμησει ο μπεος?εγω λεω ο ΜΠΑΟΚ
0-1 στο 92'ρε? λες να σας γαμησει ο μπεος?
0-1 στο 92'
Αν ήταν αγώνας που θα έκρινε το πρωτάθλημα μεταξύ μας,στάνταρ διακοπήεγω σκεφτομαι να βαλω το γαυρο μονο και μονο γιατι αν τυχει και βαλουμε 2 γκολ εκει μεσα, το ματς μπορει να μην τελειωσει και να κλαιμε με μοναδα στα στοιχηματα μας, ενω αν παιξουμε ολυμπιακο θα εχουμε ηδη πληρωθει οποτε πουτσα μας
καλα ας αρχισει το 20λεπτο με 0-2 και θα σου πω εγωΑν ήταν αγώνας που θα έκρινε το πρωτάθλημα μεταξύ μας,στάνταρ διακοπή
Τώρα για europa και conference δεν τρέχει και τίποτα μου φαίνεται
Δεν τους βλέπω και ιδιαίτερα πορωμένους για σήμερα.καλα ας αρχισει το 20λεπτο με 0-2 και θα σου πω εγω
ευτυχως εχουν και το κυπελλο αλλιως θα ημουν σιγουρος για την διακοπη αν προηγουμασταν
σε καλω σε αγωνα εναντια στην πουτανα την αθηνα που με δολιους τροπους μας στερησε τον τιτλο φετος.....ο τρουμπακης
Ευχαριστούμε τους 4 προπονητές της εφετινής ομάδας όπως και τους περίπου 50 παίκτες που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Ολυμπιακού μας. Καλό καλοκαίρι
τον πούλο ολες....μονο η καραρο αξιζει....αντε και η κουμπουρα....Τάκη βολλευ τι γινεται γυναίκες φεύγουν όλες?
Άρα πουτσες του χρόνου η γυναίκες,άνδρες μια χαρατον πούλο ολες....μονο η καραρο αξιζει....αντε και η κουμπουρα....
ολα καλα αδερφεΆρα πουτσες του χρόνου η γυναίκες,άνδρες μια χαρα