Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.305
Πόντοι
5.006
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Ότι διαβάζεις πιστεύεις εσύ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!
Τη γαμιολα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μια χαρα στεκει σαν θεωρια να κολλησαν ολοι αυτοι μαζι οταν ειναι στα αποδυτηρια χωρις μασκες κτλ...

εννοειται στεκει, απορω πως γλιτωσαν οι υπολοιποι μετα το τρενακι στα αποδυτηρια καθε μερα, οι βρωμοπουστες :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
:2funny::2funny::2funny::2funny:

Επειδη σου αραδιαζουν ονοματα τα παιρνεις σοβαρα εσυ, χελ.

Δεν μου λες ρε φιλε. Ο ενας σου ξινιζει ο αλλος σου βρομαει. Πες μου ποιον προπονητη θα ηθελες στην ομαδα; Η απαντηση δεν ξερω, καποιον καλο, δεν γινεται δεκτη. Ονομα θελω.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.982
Πόντοι
5.506
Επειδη σου αραδιαζουν ονοματα τα παιρνεις σοβαρα εσυ, χελ.

Δεν μου λες ρε φιλε. Ο ενας σου ξινιζει ο αλλος σου βρομαει. Πες μου ποιον προπονητη θα ηθελες στην ομαδα; Η απαντηση δεν ξερω, καποιον καλο, δεν γινεται δεκτη. Ονομα θελω.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Σερ Τακης λεμονης.
Μια σεζον γεματη, απτην αρχη μεχρι το τελος δικια του.
Αν αποτυχει, καλη προταση σε βαλβερδε του χρονου, να παρατησει την σαπια μπιλμπαο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Σερ Τακης λεμονης.
Μια σεζον γεματη, απτην αρχη μεχρι το τελος δικια του.
Αν αποτυχει, καλη προταση σε βαλβερδε του χρονου, να παρατησει την σαπια μπιλμπαο.
Το εχουμε ξανα κανει. Δεν θυμαμαι αν ηταν αυτη η σειρα, Τακης και μετα Ερνεστο, αλλα εχουν περασει και οι δυο. Αλλος.

Εγω εχω ονομα αλλα δεν το (ξανα)λεω γιατι θυμωνει ο Αντζελο.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.982
Πόντοι
5.506
ΓΝΩΣΕΙς ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...τη νοοτροπια του ολυμπιακου ομως λιγοι μπορουν να καλυψουν...
μεγαλη ιδιαιτεροτητα και ευθυνη ο προπονητης φετος....πρεπει να κανει παρα πολλα
να χτισει γρηγορα καινουργια ομαδα και να βαλει τα θεμελια για την ομαδαρα που θα φτασει τα 100 χρονια του θρυλου....
το τανγκο παντως δεν θελει εναν

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Το εχουμε ξανα κανει. Δεν θυμαμαι αν ηταν αυτη η σειρα, Τακης και μετα Ερνεστο, αλλα εχουν περασει και οι δυο. Αλλος.

ελευθεροι ειναι ολοι.
Τους βαζω σε μια σειρα προτεραιοτητας βαση εμπειριας σε οχι ετοιμες ομαδες, και βαραω προτασεις μεχρι να ερθει ενας καυλωμενος ισπανος ή πορτογαλος (για να εχει να ασχολειται και η Μαρινα μας)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.048
Πόντοι
10.446

Όποιον και να φέρουμε, αν δεν αποφασίσει ο πρόεδρας να σοβαρευτεί, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο....όρχεις θα πάρουμε...
και είναι κρίμα γιατί είχε ξεκινήσει καλά στο Θρύλο και πορπονητές που πέρσαν απο εδω,
έπιασαν πολύ καλές δουλειές στο εξωτερικό ( Μαρκο Σιλβα, Ζαρντίμ, Ερνέστο )....
με τον Χάσι πριν λιγα χρόνια και φέτος τα έκανε μαντάρα....
ειδικά το φετινό δεν υπάρχει....
εγω θα ήθελα προπονητή που να φτιάξει ομάδα για χρόνια , οπότε θα πρέπει να το πάει από την αρχή....
θα έχει υπομονή ο κόσμος όμως να βλέπει τον Τζολάκη να τρώει μούφες γκολ ή τον πιτσιρικά στην επίθεση να τα στέλνει στα περιστέρια ??
η ακόμα χειρότερα τι θα κάνει ο πρόεδρας όταν θα έρχονται οι μανατζαραίοι και θα λένε πάρε τον τάδε με τόσα και τα βρίσκουμε ...
και είνα κρίμα γιατί ο Θρύλος έχει δυναμική που άλλες ελληνικές ομάδες δεν...και θα μπορούσε και στην Ευρώπη να τσουλήσει το τόπι αλλά πάλι δεν ....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
ΓΝΩΣΕΙς ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...τη νοοτροπια του ολυμπιακου ομως λιγοι μπορουν να καλυψουν...
μεγαλη ιδιαιτεροτητα και ευθυνη ο προπονητης φετος....πρεπει να κανει παρα πολλα
να χτισει γρηγορα καινουργια ομαδα και να βαλει τα θεμελια για την ομαδαρα που θα φτασει τα 100 χρονια του θρυλου....
το τανγκο παντως δεν θελει εναν.
licensed-image.jpeg

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
περα απτην πλακα παντως, αν δεν σκασουν λεφτα, προκοπη δεν βλεπουμε με Γ διαλογης προπονητες.
Φερνεις προπονητη με ονομα και οχι παλι κανεναν αγροτη, και μετα αυτος θα σου φερει και παικτες που εχει συνεργαστει στο παρελθον ή απο ομαδες που εχει κονε με μανατζερς κτλ.

Ποιος στο πουτσο θα ρθει αμα ο προπονητης ειναι ενας αγνωστος αμπαλος; Πρεπει να γινει επενδυση.

Αλλα εδω στο ελλαδισταν φερνουμε φτηνους αχρηστους, και αμα γινει μαλακια τους διωχνουμε με το καλημερα για να την πληρωσει καποιος. Δεν βολευει το παραμυθι αλλιως, φανταστειτε ποσο μπροστα θα ειμασταν αν αφηναμε τους προπονητες να δουλεψουν σαν ανθρωποι και οχι να τους διωχνουμε σε καθε δευτερη σερι ηττα... Οι αγγλοι χαζοι ειναι λογικα που βγαζουν 5ετιες+ με τους ιδιους και ειναι καθε χρονο μεσα σε ολα σχεδον τα ευρωπαικα...

Οτι κι αν φερουμε τσαμπα θα παει. Ακλαφτος. Αν παει καλα θα φυγει για αλλου στο τελος της σεζον, αν δεν παει καλα θα τον διωξουμε με τις κλοτσιες μεχρι τα χριστουγεννα. Οπως παντα.
Γιαυτο θελω Τακαρο. Αγαπαει την ομαδα, τον αγαπανε οι οπαδοι, δεν φευγει αν δεν τον κουνησεις, και θα δουλεψει στο 100%. Ιδια ηλικια με τον αντσελοττι εχει, κι ο ιβκοβιτς μεχρι τα 70 σηκωνε ευρωλιγκες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ειναι αισχρη επιλογη. Κλαψιαρης, ευθυνοφοβος, τον μισει η εξεδρα, στον παοκ μακροπροθεσμα πηρε ενα αρχιδι......
ακουω ηδη στα αυτια μου μεσα στο καραισκακη το "εεε οοο παρτε το μπουρδελο σας και φυγετε αποδω" :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
ειναι αισχρη επιλογη. Κλαψιαρης, ευθυνοφοβος, τον μισει η εξεδρα, στον παοκ μακροπροθεσμα πηρε ενα αρχιδι......
ακουω ηδη στα αυτια μου μεσα στο καραισκακη το "εεε οοο παρτε το μπουρδελο σας και φυγετε αποδω" :2funny:
Να μιλησουμε σοβαρα; Το εγραψες παραπανω. Οσο ο χοντρος δεν σταματαει να βαζει το εγω του πανω απο ολους, προπονητης θα ερχεται για να φυγει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Να μιλησουμε σοβαρα; Το εγραψες παραπανω. Οσο ο χοντρος δεν σταματαει να βαζει το εγω του πανω απο ολους, προπονητης θα ερχεται για να φυγει.
διαφωνω μονο στο "ο χοντρος". Δεν ειναι θεμα προεδρου.
Ειναι η ελληνικη νοοτροπια, να αλλαζουμε κουρτινες αντι για πουτανα. Ετσι λειτουργουν ολες οι ελληνικες ομαδες, οχι μονο εμεις. Να ριχνουμε ολο το φταιξιμο και να θυσιαζουμε τον αποδιοπομπαιο τραγο.
Οι οπαδοι, οι παικτες, οι παραγοντες, ολοι ριχνουμε την ευθυνη στον προπονητη. Ο ταβερνιαρης, ο καρπουζας κτλ, εχουμε ετοιμο το μπινελικι και την ταμπελα απο το πρωτο στραβοπατημα. Η υπομονη και η πιστωση χρονου ειναι αγνωστες λεξεις.
Ακομα και τελεια να στησει την ομαδα, αμα οι παικτες χανουν τα αχαστα, βριζουμε τον προπονητη.
Δεν υπαρχει γιατρεια... Γιαυτο θελω να ειναι ενας ανθρωπος με κυρος που να εμπνεει σεβασμο. Ειτε μεγαλο ονομα, ειτε πολυ κοντα στο γαυρο. Οτιδηποτε αλλο ειναι καταδικασμενο να αποτυχει στην πρωτη μουρμουρα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
διαφωνω μονο στο "ο χοντρος". Δεν ειναι θεμα προεδρου.
Ειναι η ελληνικη νοοτροπια, να αλλαζουμε κουρτινες αντι για πουτανα. Ετσι λειτουργουν ολες οι ελληνικες ομαδες, οχι μονο εμεις. Να ριχνουμε ολο το φταιξιμο και να θυσιαζουμε τον αποδιοπομπαιο τραγο.
Οι οπαδοι, οι παικτες, οι παραγοντες, ολοι ριχνουμε την ευθυνη στον προπονητη. Ο ταβερνιαρης, ο καρπουζας κτλ, εχουμε ετοιμο το μπινελικι και την ταμπελα απο το πρωτο στραβοπατημα. Η υπομονη και η πιστωση χρονου ειναι αγνωστες λεξεις.
Ακομα και τελεια να στησει την ομαδα, αμα οι παικτες χανουν τα αχαστα, βριζουμε τον προπονητη.
Δεν υπαρχει γιατρεια... Γιαυτο θελω να ειναι ενας ανθρωπος με κυρος που να εμπνεει σεβασμο. Ειτε μεγαλο ονομα, ειτε πολυ κοντα στο γαυρο. Οτιδηποτε αλλο ειναι καταδικασμενο να αποτυχει στην πρωτη μουρμουρα.
Ο μονος, λοιπον, που θα μπορούσε να κανει ολα αυτα που λες ειναι ο γυφτορουμανος. Και σε ξερει ποιος εισαι και τι απαιτησεις εχεις. Ποια ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα και ποιοι ειναι οι αδιαπραγματευτοι στοχοι. Με προεδρικη στηριξη (απο ολες τις μεριες) θα το πετυχει. Αλλα εχουμε και το τι θα πει ο κοσμος. Απο εκει δεν θα εχει στηριξη. Στον Μαρινακη οτι θα τον στηριξει τον συγκεκριμενο για τους λογους που σου ειπα το πιστευω. Επισης απο οσα ακουω και διαβαζω με τους παιχτες ειναι ο προπονητης τους, το μεγαλο κεφαλι στα αποδυτηρια δηλαδη, οταν πρεπει αλλα και φιλος οταν παλι πρεπει. Αλλα εχουμε και το τι θα πει ο κοσμος. Εκει χαλαει η δουλεια.

Βεβαια τωρα θα μου πείτε εσκουζες για τον Πασχαλάκη και τον αποκαλουσες πουσταρά και μουνοπανο γιατι σου την σπαει η μουρη του. Εδω μιλαμε για προπονητη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom