troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.982
- Πόντοι
- 5.506
δειτε το ρε μουνοπανα να δειτε ποιος ειναι ο GOAT....
τι εχουμε ζησει με αυτη την ομαδα 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
δειτε το ρε μουνοπανα να δειτε ποιος ειναι ο GOAT....
Ότι διαβάζεις πιστεύεις εσύ
Sun: «Ο Ολυμπιακός θα μιλήσει με τον Κόλμαν»
Σύμφωνα με τη Sun ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κάνει επαφή με τον Κρις Κόλμαν για τη θέση του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου.www.fosonline.gr
Τη γαμιολαΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗ!!!
Μια χαρα στεκει σαν θεωρια να κολλησαν ολοι αυτοι μαζι οταν ειναι στα αποδυτηρια χωρις μασκες κτλ...
Επειδη σου αραδιαζουν ονοματα τα παιρνεις σοβαρα εσυ, χελ.
Sun: «Ο Ολυμπιακός θα μιλήσει με τον Κόλμαν»
Σύμφωνα με τη Sun ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κάνει επαφή με τον Κρις Κόλμαν για τη θέση του προπονητή της νέας αγωνιστικής περιόδου.www.fosonline.gr
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣΕπειδη σου αραδιαζουν ονοματα τα παιρνεις σοβαρα εσυ, χελ.
Δεν μου λες ρε φιλε. Ο ενας σου ξινιζει ο αλλος σου βρομαει. Πες μου ποιον προπονητη θα ηθελες στην ομαδα; Η απαντηση δεν ξερω, καποιον καλο, δεν γινεται δεκτη. Ονομα θελω.
Το γαμησες τελειως τωρα κι εσυ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Σερ Τακης λεμονης.Ονομα θελω.
Το εχουμε ξανα κανει. Δεν θυμαμαι αν ηταν αυτη η σειρα, Τακης και μετα Ερνεστο, αλλα εχουν περασει και οι δυο. Αλλος.Σερ Τακης λεμονης.
Μια σεζον γεματη, απτην αρχη μεχρι το τελος δικια του.
Αν αποτυχει, καλη προταση σε βαλβερδε του χρονου, να παρατησει την σαπια μπιλμπαο.
Το εχουμε ξανα κανει. Δεν θυμαμαι αν ηταν αυτη η σειρα, Τακης και μετα Ερνεστο, αλλα εχουν περασει και οι δυο. Αλλος.
Εγω εχω ονομα αλλα δεν το (ξανα)λεω γιατι θυμωνει ο Αντζελο.
Όποιον και να φέρουμε, αν δεν αποφασίσει ο πρόεδρας να σοβαρευτεί, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο....όρχεις θα πάρουμε...Το εχουμε ξανα κανει. Δεν θυμαμαι αν ηταν αυτη η σειρα, Τακης και μετα Ερνεστο, αλλα εχουν περασει και οι δυο. Αλλος.
Εγω εχω ονομα αλλα δεν το (ξανα)λεω γιατι θυμωνει ο Αντζελο.
ΓΝΩΣΕΙς ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ...τη νοοτροπια του ολυμπιακου ομως λιγοι μπορουν να καλυψουν...
μεγαλη ιδιαιτεροτητα και ευθυνη ο προπονητης φετος....πρεπει να κανει παρα πολλα
να χτισει γρηγορα καινουργια ομαδα και να βαλει τα θεμελια για την ομαδαρα που θα φτασει τα 100 χρονια του θρυλου....
το τανγκο παντως δεν θελει εναν.
ειναι αισχρη επιλογη. Κλαψιαρης, ευθυνοφοβος, τον μισει η εξεδρα, στον παοκ μακροπροθεσμα πηρε ενα αρχιδι......
Να μιλησουμε σοβαρα; Το εγραψες παραπανω. Οσο ο χοντρος δεν σταματαει να βαζει το εγω του πανω απο ολους, προπονητης θα ερχεται για να φυγει.ειναι αισχρη επιλογη. Κλαψιαρης, ευθυνοφοβος, τον μισει η εξεδρα, στον παοκ μακροπροθεσμα πηρε ενα αρχιδι......
ακουω ηδη στα αυτια μου μεσα στο καραισκακη το "εεε οοο παρτε το μπουρδελο σας και φυγετε αποδω"
διαφωνω μονο στο "ο χοντρος". Δεν ειναι θεμα προεδρου.Να μιλησουμε σοβαρα; Το εγραψες παραπανω. Οσο ο χοντρος δεν σταματαει να βαζει το εγω του πανω απο ολους, προπονητης θα ερχεται για να φυγει.
Ο μονος, λοιπον, που θα μπορούσε να κανει ολα αυτα που λες ειναι ο γυφτορουμανος. Και σε ξερει ποιος εισαι και τι απαιτησεις εχεις. Ποια ειναι η Ελληνικη πραγματικοτητα και ποιοι ειναι οι αδιαπραγματευτοι στοχοι. Με προεδρικη στηριξη (απο ολες τις μεριες) θα το πετυχει. Αλλα εχουμε και το τι θα πει ο κοσμος. Απο εκει δεν θα εχει στηριξη. Στον Μαρινακη οτι θα τον στηριξει τον συγκεκριμενο για τους λογους που σου ειπα το πιστευω. Επισης απο οσα ακουω και διαβαζω με τους παιχτες ειναι ο προπονητης τους, το μεγαλο κεφαλι στα αποδυτηρια δηλαδη, οταν πρεπει αλλα και φιλος οταν παλι πρεπει. Αλλα εχουμε και το τι θα πει ο κοσμος. Εκει χαλαει η δουλεια.διαφωνω μονο στο "ο χοντρος". Δεν ειναι θεμα προεδρου.
Ειναι η ελληνικη νοοτροπια, να αλλαζουμε κουρτινες αντι για πουτανα. Ετσι λειτουργουν ολες οι ελληνικες ομαδες, οχι μονο εμεις. Να ριχνουμε ολο το φταιξιμο και να θυσιαζουμε τον αποδιοπομπαιο τραγο.
Οι οπαδοι, οι παικτες, οι παραγοντες, ολοι ριχνουμε την ευθυνη στον προπονητη. Ο ταβερνιαρης, ο καρπουζας κτλ, εχουμε ετοιμο το μπινελικι και την ταμπελα απο το πρωτο στραβοπατημα. Η υπομονη και η πιστωση χρονου ειναι αγνωστες λεξεις.
Ακομα και τελεια να στησει την ομαδα, αμα οι παικτες χανουν τα αχαστα, βριζουμε τον προπονητη.
Δεν υπαρχει γιατρεια... Γιαυτο θελω να ειναι ενας ανθρωπος με κυρος που να εμπνεει σεβασμο. Ειτε μεγαλο ονομα, ειτε πολυ κοντα στο γαυρο. Οτιδηποτε αλλο ειναι καταδικασμενο να αποτυχει στην πρωτη μουρμουρα.