Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.763
- Πόντοι
- 6.256
Και τωρα αραζουμε στον καναπε μας και βλεπουμε τη σημερινη σφαγη.....προβλεψη;Περνανε Μακαμπι και Παρτιζαν.
Πιστεύω η πάρτιζαν δε θα περάσει. Θα πληρώσει τις μαλακιες που έγιναν. Αφού το σύστημα ευνοεί ρεαλ.Και τωρα αραζουμε στον καναπε μας και βλεπουμε τη σημερινη σφαγη.....προβλεψη;Περνανε Μακαμπι και Παρτιζαν.
Ερχεται ο προπονηταρας για την ομαδαρα των ονειρων μας!!!Απελυμενος απο την Ομονοια της Τζιμπρου και ανεργος!!!!Ξεροεχυσα παλι.....
![]()
Εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Νιλ Λένον οι Σκωτσέζοι
Με τον άλλοτε προπονητή της Σέλτικ, της Χιμπέρνιαν, της Μπόλτον και της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, εμπλέκουν τον Ολυμπιακό οι Σκωτσέζοι.www.sport-fm.gr
Αφού νίκησε η Ρεάλ και πήρε το πάνω χέρι,το κόβω δύσκολοΚαι τωρα αραζουμε στον καναπε μας και βλεπουμε τη σημερινη σφαγη.....προβλεψη;Περνανε Μακαμπι και Παρτιζαν.
H Ρεαλ μπορει να νικησε αλλα εχασε τον Ντελκ σε μια ομαδα ηδη πολυ ταλαιπωρημενη απο τραυματισμους και οι Σερβοι θα εχουν πισω τον Παντερ που κανει τεραστια διαφορα επιθετικα.....Αφού νίκησε η Ρεάλ και πήρε το πάνω χέρι,το κόβω δύσκολο
Μαλακίες για να περνάει η ώρα. Δεν νομίζω ότι ισχύουν αυτά τα ονόματα δεν είναι τόσο μαλακας ο Χοντρος. Ο Κόκκαλης θα στον έφερνε βέβαια και θα σε ρωτάτε γιατί δεν τον θέλεις; Χολέρα έχει;Ερχεται ο προπονηταρας για την ομαδαρα των ονειρων μας!!!Απελυμενος απο την Ομονοια της Τζιμπρου και ανεργος!!!!Ξεροεχυσα παλι.....
![]()
Εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Νιλ Λένον οι Σκωτσέζοι
Με τον άλλοτε προπονητή της Σέλτικ, της Χιμπέρνιαν, της Μπόλτον και της Ομόνοιας, Νιλ Λένον, εμπλέκουν τον Ολυμπιακό οι Σκωτσέζοι.www.sport-fm.gr
Παρτιζαν δε νομιζωΚαι τωρα αραζουμε στον καναπε μας και βλεπουμε τη σημερινη σφαγη.....προβλεψη;Περνανε Μακαμπι και Παρτιζαν.
Ε ναι γιατι ο Χοντρος μας εχει καλομαθει σε Αρσεν Βενγκερ επιπεδου προπονητες......Μαλακίες για να περνάει η ώρα. Δεν νομίζω ότι ισχύουν αυτά τα ονόματα δεν είναι τόσο μαλακας ο Χοντρος. Ο Κόκκαλης θα στον έφερνε βέβαια και θα σε ρωτάτε γιατί δεν τον θέλεις; Χολέρα έχει;
Τον είχαμε φέρει αλλά δε συμφώνησεΕ ναι γιατι ο Χοντρος μας εχει καλομαθει σε Αρσεν Βενγκερ επιπεδου προπονητες......
Τον είχαμε φέρει αλλά δε συμφώνησε
Δε θυμάσαι ρε ο Σωκράτης
Ναι ρε πως δεν θυμαμαι αλλα εγω ελεγα για τον Χοντρο και το τι προπονητες φερνει....Δε θυμάσαι ρε ο Σωκράτης
Α οκΝαι ρε πως δεν θυμαμαι αλλα εγω ελεγα για τον Χοντρο και το τι προπονητες φερνει....
Χαρα στον μαλακα που ανεφερες. Δεν σε εχει μαθει σε προπονητες επιπεδου αλλα δεν νομιζω να σου ξανα φερει... κατι σαν Χασι.Ε ναι γιατι ο Χοντρος μας εχει καλομαθει σε Αρσεν Βενγκερ επιπεδου προπονητες......
με τετοιο σπρωξιμο που τρωει λογικο.Όλα πάνε πρίμα όλα πάνε πρίμα η παρτουζαν έρχεται καουνας
Να έρθει και η μακάμπι να γίνει τησ πουτανας επάνωμε τετοιο σπρωξιμο που τρωει λογικο.
Μαλάκα τα πάντα όλα αυτό το ταξίδι....Μακαμπι έξω άρα τώρα θα γίνει μάχη να παρουμε τα εισιτήρια τησ