kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.339
- Πόντοι
- 2.356
δεν εχω αγχος παντως να με κυνηγησει ο βαγγελας!!! γλυτωσαν οι ελληνες διαιτητες!φανταζομαι ποσες φορες θα σε εχουν παρει στο κυνηγι.
δεν εχω αγχος παντως να με κυνηγησει ο βαγγελας!!! γλυτωσαν οι ελληνες διαιτητες!φανταζομαι ποσες φορες θα σε εχουν παρει στο κυνηγι.
Ρε τραβα γαμησου και ψοφα καταθλιπτικο μουνοπανο....και οχι απαραιτητα με αυτη τη σειρα.Τρομερή η αλλαγή Μιτσελ με Γάλλο πορτιέρη.Μπράβο στη θυρα 7
Αμα απο οσα γινανε φετος τυπε αυτο καταλαβες οτι απλα ηταν μια στραβη χρονια σβησε το φως και πεσε για υπνο....Δεν θα σχολιασω το σημερινο ματς ...
Συνοπτικα η ομαδα μας σημερα εχασε και τυπικα το πρωταθλημα φετος.
Ολες οι ομαδες εχουν τις στραβες τους, την φετινη χρονια ειχε στραβη και η ομαδα μας.
Η ομαδα αυτη μας εχει γεμισει με αμετρητες χαρες ολα αυτα τα χρονια, οποτε μονο περηφανεια πρεπει να νιωθουμε.
σε Γαμάμεπαμε να μαθουμε την αβ στα παιζακια.
Α
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Β
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γ
ντραπηκε κια η λεξη ντροπη.και του χρόνου παιδιά...
Στους Παναθηναικούς αυτά όχι σε μένα ηλεκτρολόγε της κακιά ώρας.ντραπηκε κια η λεξη ντροπη.
οργια γινανε σημερα ΟΡΓΙΑ και μονο εσεις δεν τα βλεπετε.Στους Παναθηναικούς αυτά όχι σε μένα ηλεκτρολόγε της κακιά ώρας.
καλησπερα φιλε-μπαρεοργια γινανε σημερα ΟΡΓΙΑ και μονο εσεις δεν τα βλεπετε.
Ναι εσεις εισαστε τα κλασσικα φιδια-μουνοκλαψες του ποδοσφαιρου....οσο δεν εισασταν στα κολπα το παιζατε Μαριες Παρθενες και πουλαγατε ηθικη.Μολις κανατε κουμαντο γινατε 100 φορες χειροτεροι απο αυτους που κατηγορουσατε....ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να παρετε τα αρχιδια μου φετος και ο πουτανας γιος Ψιψινελ να σας εχει μαυρωσει την ιστορια με ολες τις βρωμιες του χωρις αντικρισμα.Στους Παναθηναικούς αυτά όχι σε μένα ηλεκτρολόγε της κακιά ώρας.
που την βλεπεις,εχουμε τα μαυρα χαλια μας αγωνιστικα εχουμε και τις βρωμιες και λαμογιες και να βγαινουν τα αεκακια να μιλανε ντραπηκε και η ντροπη.καλησπερα φιλε-μπαρε
Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την νίκη δεν ακούω.Ναι εσεις εισαστε τα κλασσικα φιδια-μουνοκλαψες του ποδοσφαιρου....οσο δεν εισασταν στα κολπα το παιζατε Μαριες Παρθενες και πουλαγατε ηθικη.Μολις κανατε κουμαντο γινατε 100 φορες χειροτεροι απο αυτους που κατηγορουσατε....ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να παρετε τα αρχιδια μου φετος και ο πουτανας γιος Ψιψινελ να σας εχει μαυρωσει την ιστορια με ολες τις βρωμιες του χωρις αντικρισμα.
καλος ο μασα η δεν σας κανει ακομα?Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την νίκη δεν ακούω.
Να πατε να γαμηθειτε ολοψυχα σας ευχομαι.....Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την νίκη δεν ακούω.
να χαλαρωσεις και του χρονου παλι εδω θα ειμαστε για το πρωταθλημα ρεπου την βλεπεις,εχουμε τα μαυρα χαλια μας αγωνιστικα εχουμε και τις βρωμιες και λαμογιες και να βγαινουν τα αεκακια να μιλανε ντραπηκε και η ντροπη.
Ευχαριστώ είσαι κατώτερος των περιστάσεων.Να πατε να γαμηθειτε ολοψυχα σας ευχομαι.....