raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.336
- Πόντοι
- 5.006
εγω πεταξα το γαρυφαλλοτυπε εσυ εδωσες το βραβειο?
εγω πεταξα το γαρυφαλλοτυπε εσυ εδωσες το βραβειο?
ρε μλκ τακη τι χαλια ειναι αυτα,μας απειλει ο τρακης?θα βγουν τα βαζελια τωρα και θα του κανουν τσιμπουκια.εγω πεταξα το γαρυφαλλο
Ασε αυτος ειναι έτοιμος για φεύγα το έχει καψειρε μλκ τακη τι χαλια ειναι αυτα,μας απειλει ο τρακης?θα βγουν τα βαζελια τωρα και θα του κανουν τσιμπουκια.
θα τον εγαμησουμε και αυτον,να παιρνουν σειρα ολες οι γαμιολες με χαρτακι.Ασε αυτος ειναι έτοιμος για φεύγα το έχει καψει
πήγες καραφλα?θα τον εγαμησουμε και αυτον,να παιρνουν σειρα ολες οι γαμιολες με χαρτακι.
δίαιτα μαν,ο αθηναίος ψώφησε?πήγες καραφλα?
Όχι το ταισα σήμερα ζωντανεψεδίαιτα μαν,ο αθηναίος ψώφησε?
τυπε με διπλο στην φενερ εχουμε σχεδον εξασφαλισει μια απο τις δυο πρώτες θεσεις και παμε βουρ για εφες στην οκταδα...
μονο νικη θελω σημερα , ΜΟΝΟ ΝΙΚΗΠασχαλάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Χάμες, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπακαμπού και Μπίελ.
μονο νικη θελω σημερα , ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
Δεν πας να κατσεις σε κανα καλαβρεζικο αγγουρι να υγρανθει η κωλοτρυπιδα σου μωρη καταθλιπτικια σαλουφα;Φαντάσου τι έχει να γίνει τελευταίες αγωνιστικές που όλοι θα θέλουν να αποφύγουν την Εφες,τα γατόνια οι Ισπανοί ως συνήθως θα τη γλυτώσουν και θα κάτσει στο παγωτο ο μιστερ Μπιν
καθαρή και εγώ θέλωμονο νικη θελω σημερα , ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ
Δεν πας να κατσεις σε κανα καλαβρεζικο αγγουρι να υγρανθει η κωλοτρυπιδα σου μωρη καταθλιπτικια σαλουφα;
Για 1-1 το κοβω με αυτογκολ του Ρεαμπτσκδιγκ....καθαρή και εγώ θέλω
άρχισες πάλι ρε,παίζει γκαριΓια 1-1 το κοβω με αυτογκολ του Ρεαμπτσκδιγκ....
Ποσα λεπτα θα αντεξει μεχρι να τραυματιστει και να μεινει εξω για 3 μηνες;άρχισες πάλι ρε,παίζει γκαρι
Μαλλον θα αργησε να σχολασει απο το πλυντηριο αυτοκινητων που δουλευει για το μεροκαματο....Γιατί δε βάζει τον Ραμόν βασικό ο μαλάκας και θα φάμε πάλι στη μάπα το κριάρι.