troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.904
- Πόντοι
- 5.506
ελα τελωνειο να δεις καντινα ρε.....6 μισελεν και 2 γκουντγιαρπως και πως περιμένω , το εχω ασφαλίσει οσο το μουσειο του Λουβρου
ελα τελωνειο να δεις καντινα ρε.....6 μισελεν και 2 γκουντγιαρπως και πως περιμένω , το εχω ασφαλίσει οσο το μουσειο του Λουβρου
άλλον θα πάρουμε ρε μάγε
Η Τουλούζ ανακοίνωσε τον Γκάμπριελ Σουάσο που απασχόλησε τον Ολυμπιακό
Την απόκτηση του 25χρονου Χιλιανού αριστερού μπακ, Γκάμπριελ Σουάσο, ο οποίος είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ανακοίνωσε η Τουλούζ. Ο Γκαμπριέλ Σουάζοwww.newsit.gr
Το καλοκαιρι θα ξανα ασχοληθει ο Ολυμπιακός με τον Σουαζο που τελικα δεν θα ειναι και τοσο ευχαριστημενος στην Γαλλια ή γιατι η Τουλουζ θα θελει κατι αλλο.... Θα βοηθησει ολο αυτο και τις σανοφυλλαδες και τα σανοto10 σαητ να πουλησουν και φυλλα.άλλον θα πάρουμε ρε μάγε
Διαψευδει ο Καραπαπας αρα ειναι αληθεια.
1000%!!!Διαψεύδει ο Καραπαπας αρα είναι αλήθεια.
θέλω να μου πει κάποιος γνώστης ποιος τρώει περισσότερα ορεκτικά, καραπαπάς ή μαρινάκης...
και προτιμήσεις...
θέλω να τους κάνω τραπέζι και ετοιμάζω μενού
υποαλλεργικό να είναι μόνο γιατί έχω ευαίσθητο δέρμα...
Ο γαβαλαςθέλω να μου πει κάποιος γνώστης ποιος τρώει περισσότερα ορεκτικά, καραπαπάς ή μαρινάκης...
και προτιμήσεις...
ο λάκης??????Ο γαβαλας
Ο λαλακηςο λάκης??????
Δεν θα σε απασχολεί. Θα είσαι με Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο,πρώτο τραπέζι Παντελο.υποαλλεργικό να είναι μόνο γιατί έχω ευαίσθητο δέρμα...
Παρε τον Άντζελο και τραβα στην Μανδρα. Τα ιδια θα σου κοστισει και δεν θσ προλαβεις να σηκωσεις μαχαιροπηρουνο. Αλλα θα περασεις καλυτερα.θέλω να μου πει κάποιος γνώστης ποιος τρώει περισσότερα ορεκτικά, καραπαπάς ή μαρινάκης...
και προτιμήσεις...
τύποι του μπου, θέλω όμως τελετή αντάξια του κωνσταντίνου.Δεν θα σε απασχολεί. Θα είσαι με Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο,πρώτο τραπέζι Παντελο.
Θα φτιάξουμε κενοταφειο.Διοτι η τοποθεσία που θα τσιμεντωθεις είναι απόρρητη.τύποι του μπου, θέλω όμως τελετή αντάξια του κωνσταντίνου.
πρώτη σειρά οι γλομπεάρχες και οι τιμημένοι.
δεύτερη, οι μέγας-σεβαστός-ανώτατος.
πλεμπαίοι του τύπου ενεργά μέλη και νέοι όξω από την εκκλησία, πίσω από την κόκκινη κορδέλα...