baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
και τα βαζελια να κλαψουριζουν σαν κουταβια.Πουτσες μπαλλα μπάσκετ αδελφέ φουλ πουτσες
και τα βαζελια να κλαψουριζουν σαν κουταβια.Πουτσες μπαλλα μπάσκετ αδελφέ φουλ πουτσες
θα γλυτώσουν τη τελευταία θέση ευρώ λίγκα πως το βλέπεις?και τα βαζελια να κλαψουριζουν σαν κουταβια.
Εσύ μπουλη δεν μπορείς να πετύχεις βαλσαμωμένο πουλί στο μισό μέτρο, κατά τα άλλα "γαμω τον παναθηναϊκό σας και την 13 σας όλη "Δεν ξερω ρε μπουστη αλλα ακομα εχω την αισθηση οτι θα ερθει 2-2....
Φυγε ρε μουνοπανο εσύ γαμιολα
Φυγε ρε μουνοπανο εσύ γαμιολα
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙς ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.
Δεν ξερω ρε μπουστη αλλα εχω την αισθηση οτι γαμιεσαι....Εσύ μπουλη δεν μπορείς να πετύχεις βαλσαμωμένο πουλί στο μισό μέτρο, κατά τα άλλα "γαμω τον παναθηναϊκό σας και την 13 σας όλη "
Dpg7000
ναι θα παρει τα πανω της η ομαδα.θα γλυτώσουν τη τεελευταία θέση ευρώ λίγκα πως το βλέπεις?
Τακη εχω μια αισθηση οτι ο Χοντρος σου εδωκε δωρο Χριστουγεννων....μαχαμαντου συνεχιζει την περιοδεια του
μουνοπανο βαζελογαυρε!!!!Τακη εχω μια αισθηση οτι ο Χοντρος σου εδωκε δωρο Χριστουγεννων....
μουνοπανο κρυφοβαζελα!!!Τακη εχω μια αισθηση οτι ο Χοντρος σου εδωκε δωρο Χριστουγεννων....
Προεδρος ρε αρκιντι!μουνοπανο βαζελογαυρε!!!!
Μουνοπανο κρυφογαυρε!!!μουνοπανο κρυφοβαζελα!!!
ελα μαζεψου....Μόνο με θηλυκού γένους συγγενικά σου πρόσωπα.
Εσένα πάλι σε γαμάει ο Βαγγέλας, γιουσουφάκι!
Ρε μεγάλε ειπαμε τι σου φταίνε οικογένειες τόσο μάγκας είσαι?Μόνο με θηλυκού γένους συγγενικά σου πρόσωπα.
Εσένα πάλι σε γαμάει ο Βαγγέλας, γιουσουφάκι!
ναιμπαινει μασρελο μετα τα τσιπουρακια στην παραλια,αν εφαγε οστρακοειδη θα ειναι γκαυλωμενος για πρασινα πουτανακια.
Και βγαίνει και Χαμεςμαρσελο, σαμασεκου πρωτες αλλαγες...
τον θρυλο βλεπουμε ή την ματσεστερ σιτυ ρε παιδια????