Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.284
- Πόντοι
- 6.256
Φωναξε κανενα συγγενη να τα παρει με καμμια βαλιτσα....σκαβω στο κηπο να βαλω τα λεφτα , δεν χωράνε άλλα στο σπιτι
Φωναξε κανενα συγγενη να τα παρει με καμμια βαλιτσα....σκαβω στο κηπο να βαλω τα λεφτα , δεν χωράνε άλλα στο σπιτι
σκαβω στο κηπο να βαλω τα λεφτα , δεν χωράνε άλλα στο σπιτι
Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόη, Μαρσέλο, Εμβιλά, Κασάμι, Αγκιμπού, Μπιελ, Φορτούνης, Μακαμπού
Τζολάκης, Βρουσάι, Ρέτσος, Ντόη, Μαρσέλο, Εμβιλά, Κασάμι, Αγκιμπού, Μπιελ, Φορτούνης, Μακαμπού
tha trivis ta matia soy me thn mpala poy tha pexi o thrilos shmera moynopano....Καλα αυτος ο Φορτουνης σακατης τελειωμενος δεν ηταν;
Απαγορευονται τα greeklish.....πατησα αναφορα.tha trivis ta matia soy me thn mpala poy tha pexi o thrilos shmera moynopano....
μου χακαρε τον λογαριασμο ο ανηψιος μου καλε μου φιλε....ξερεις οτι δεν ημουνα εγωΑπαγορευονται τα greeklish.....πατησα αναφορα.
kala toy ekanes...na mpei mia taksi!!!!Απαγορευονται τα greeklish.....πατησα αναφορα.
τι τσιμπησες εσύ?Χαβάη ήσουν?kala toy ekanes...na mpei mia taksi!!!!
Εσενα δεν σου εκανα αναφορα γιατι εισαι βαζελογαυρος....kala toy ekanes...na mpei mia taksi!!!!
απο την αλλη μερια ειμαι..γαμω τα vpnτι τσιμπησες εσύ?Χαβάη ήσουν?
φυλακα για χρεη απο τον τζογο...τον δαγκωσε και ο νιπλης και καταλαβαινειςτι τσιμπησες εσύ?Χαβάη ήσουν?
εχει κορυδαλο η χαβαη?απο την αλλη μερια ειμαι..γαμω τα vpn
Γαμα τα αφού έμπλεξε με το λωποδυτηφυλακα για χρεη απο τον τζογο...τον δαγκωσε και ο νιπλης και καταλαβαινεις
θα μπει ο γκαρι αδερφεσε είχε για κλωτσιές ο προφεσορ,και σε βάζει βασικό ο αλλος τωρα ότι να ναι
ποιος βρουσαι ρε αδελφέ δουλευόμαστε?ο Ελ αραμπι είναι καυλωμενος βάζει τον άλλο μεσαθα μπει ο γκαρι αδερφε