troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.970
- Πόντοι
- 5.506
υπογα βουρ εσυ με φιλο μπουχοΚαμμια μεταγραφουλα δεν εχει σημερα ?
Μονο 39 παικτες εχετε..ουτε 40!!
υπογα βουρ εσυ με φιλο μπουχοΚαμμια μεταγραφουλα δεν εχει σημερα ?
Μονο 39 παικτες εχετε..ουτε 40!!
Πολλά σενάρια θα ακούσεις από τύπους που ξέρουν αλλά ξέρουν την τύφλα στα μάτια τους. Μέχρι και για τον Ζιντάν άρχισαν να γράφουν, ενώ ο ίδιος περιμένει πότε θα φύγει ο Ντεσάν από τον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας που είναι ο καημός του και το καλοκαίρι έριξε πόρτα στην Παρί περιμένοντας την Εθνική Γαλλίας να τον καλέσει.Μου είπε κάποιος φόλα γαύρος ότι ετοιμάζεται ο χοντρός να φέρει τον Καμπιάσο στη θέση του Κορμπεράν.
Καλά θα πάει κι'αυτό.
Ποτε δεν σηναιβηκε αυτο!Φίλε μου η Nantes και η Freiburg δεν είναι μεγαλύτερες από τον Ολυμπιακό. Εσύ έχεις μικρύνει και κακοδιαχειρίζεσαι επί χρόνια.
Όλο το ελληνικό πρωτάθλημα που πριν κάποια χρόνια ήταν ανώτερο του Πορτογαλικού και του Ολλανδικού.
Και εγωθα τσαντιστω αμα παρουμε CR7....δεν τον γουσταρω
Μαζί σου αδερφέ. Δεν καίγομαι για δαύτον.θα τσαντιστω αμα παρουμε CR7....δεν τον γουσταρω
5 ελεύθεροι προπονητές που προκαλούν ντόρο για Ελλάδα - KingbetΓια την ώρα ουδείς ψάχνει προπονητή. Όλοι οι πάγκοι είναι γεμάτοι. Αλλά ξέρετε πως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Σήμερα στηρίζουμε, αύριο τον διώχνουμε. Γι’ αυτόν λοιπόν μιας και οι μεταγραφές έκλεισαν θα σας πάω σε προπονητές που είναι ελεύθεροι και περιμένουν στο τηλέφωνό τους για να κάνουν...
www.kingbet.net
|
Και εγω
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ!!!!Μαζί σου αδερφέ. Δεν καίγομαι για δαύτον.
θα τσαντιστω αμα παρουμε CR7....δεν τον γουσταρω
ΣΚΑΣΕ αγαμητεΘα τον φας στη μάπα θες δε θες
Γιατί, υπάρχει άλλη που ομάδες αλλάζουν 15 παικτες κάθε χρόνια?εν τω μεταξυ, υπαρχει αραγε αλλη χωρα που οι συλλογοι της να αλλαζουν προπονητες σαν τα πουκαμισα με τοση ευκολια;
Γιατι υπαρχει αλλη ομαδα που να εχει ροστερ με 40 παιχτες;Γιατί, υπάρχει άλλη που ομάδες αλλάζουν 15 παικτες κάθε χρόνια?
Δεν ξερω, οι παικτες φανταζουν πιο αναλωσιμοι, αντικαθιστανται πιο ευκολα. Πολλες ομαδες εχουν "παραγωγη" παικτων και καθε χρονο αδειαζουν ξεπουλωντας οτι επιασε καλη τιμη στην αγορα (πχ ολλανδια). Στην ελλαδα μοιαζει λες και πιο πολλοι προπονητες πηγαινοερχονται καθε σεζον, παρα παικτες...Γιατί, υπάρχει άλλη που ομάδες αλλάζουν 15 παικτες κάθε χρόνια?
τον ακουγα λαιβ. Ειναι νομιζω απο τους πλεον σοβαρους αθλητικους δημοσιογραφους, χωρις υπερβολες και με μετρημενα λογια. Δεν ξερω αν ηταν παντα ετσι (δεν ξερω το παρελθον του) αλλα τα τελευταια χρονια ειναι απο τους λιγους που μπορω να ακουσω..Τα λέει πολύ ομορφα ο Κολοκοτρώνης, αξίζει να το δείτε.
Τον έχω ακουσει μεσημέρι real radio. Τον παιρνουν τηλεφωνο κάτι πυροβολημενοιΤα λέει πολύ ομορφα ο Κολοκοτρώνης, αξίζει να το δείτε.
το ραδιοφωνο ειναι Oldschool, μονο τα μπαρμπαδια ακουνε τακτικα. Τον παιρνουν τηλεφωνο αυτοι που επαιρναν και στο γεωργιου και ζαλιζουν αρχιδια, οντως. Τον ακους κανα μισαωρο να λεει 5 σωστα πραγματα, και μετα, στα τηλεφωνα, αλλαζεις σταθμοΤον έχω ακουσει μεσημέρι real radio. Τον παιρνουν τηλεφωνο κάτι πυροβολημενοι